За мъжете и брака

• 26 204
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
аз лично познавам такива 40 годишни, които ум да ти зайде.....та не е от възрастта, от жената е

Да, има, не отричам. На едната козметиката и процедурите ѝ на месец са над 2000 евро. Изглежда добре, НО ЗА ГОДИНИТЕ СИ 😃.

# 661
Пак не съм съгласен. Жената на 40 си е ок ако мъжа иска да го занимават с битовизми. Мъжа който си е надвил на масрафа взема жена до 30. След 32-33 особено ако не са прилъгали някого стават мрънкащи тетки-моролистки. Да започна ли поименно с никовете от форума?

Какво значи да го занимават с битовизми?
Аз също не ща да ме занимават с битовизми, нищо че съм жена.

Е, ти твоята жена на колко я взе? И на 20 да си я взел, след 20 г. пак ще е на 40. Не ти разбирам нещо теориите.

Да, има, не отричам. На едната козметиката и процедурите ѝ на месец са над 2000 евро. Изглежда добре, НО ЗА ГОДИНИТЕ СИ 😃.

Глупости. Нищо общо нямат годините тук, ако хлътнеш. Съвсем не мога да се съглася, че единствено красотата и младостта са фактор. Понякога се случва и в съвсем грозен (спрямо критериите за красота) да се влюби човек.

# 662
  • Beyond the stars
Дано е само тук, че ако децата му чуят какво е отношението му, може да забрави, че има такива. Отвратително  Sick

Защото можеш за секунди да загубиш доверието в очите на децата си и да не искат да те погледнат след това цял живот.

И на мен това ми е интересно. Айде хубаво - жената, стара и мрънкаща и не става; горд си ,че имаш любовница - ок. А децата ?

Защото тя може да е всякаква, но винаги ще е тяхна майка и не знам кое дете ще е щастливо и гордо като разбере, че татко има нова мама ..  ooooh!

# 663
Искам да кажа, че е до умението на жената/впрочем и на мъжът-също/ да полага грижи и да уважава тялото и себе си. И на 20 има някои дето не им пука за отражението в огледалото  , за сметка на такива на 40 , които ще се обърнеш след тях на улицата. И красотата и поддържането за мен имат общо с характера. Човек , ако не уважава тялото и външността си не полага усилие за това да съхрани младо и красиво тялото си, какво очакваш от душата и отношението към другите. Аз лично, не очаквам от човек който го мързи да положи грижи за себе си, да положи усилие за друг и да го оцени.

# 664
Защото тя може да е всякаква, но винаги ще е тяхна майка и не знам кое дете ще е щастливо и гордо като разбере, че татко има нова мама ..  ooooh!

Случва се, не е нещо чак толкова лошо. Човек, ако прецени, че вече не се чувства добре в една връзка може да излезе от нея и да продължават двамата живота си по начин, който харесват. Но едно е да се направи с лъжи и грозни приказки, и съвсем друго с уважение към човека, с който си делил дните си и имате деца.

# 665
  • Beyond the stars
Защото тя може да е всякаква, но винаги ще е тяхна майка и не знам кое дете ще е щастливо и гордо като разбере, че татко има нова мама ..  ooooh!

Случва се, не е нещо чак толкова лошо. Човек, ако прецени, че вече не се чувства добре в една връзка може да излезе от нея и да продължават двамата живота си по начин, който харесват. Но едно е да се направи с лъжи и грозни приказки, и съвсем друго с уважение към човека, с който си делил дните си и имате деца.

Именно за отношението става въпрос в случая  Peace
Не знам как можеш да говориш за майката на децата си по този начин .. Защото част от нейната физика и младост са отишли точно в гледане на неговите деца.

# 666
А, то стана ясно, че за тях не е така. Те са ги издържали финансово през това време, докато ония само са харчили и спали.

# 667
  • Beyond the stars
А, то стана ясно, че за тях не е така. Те са ги издържали финансово през това време, докато ония само са харчили и спали.

А да вярно, забравих тази важна подробност.  Peace

# 668
Не е нужно децата да разбират. Сина е на 14, сам ще стигне до тези изводи, аз му демонстрирам че уважавам и ценя майка му. А той като порасне сам да си решава. Мъжа кръшка тайно, за да му е сладка тръпката. Почне ли любовницата да иска да излиза на светло, а този момент винаги идва значи е време да си ходи. Тук не визирам семейните дами с любовник защото над 30 ква любовница е това???

# 669
Защото тя може да е всякаква, но винаги ще е тяхна майка и не знам кое дете ще е щастливо и гордо като разбере, че татко има нова мама ..  ooooh!

Именно за отношението става въпрос в случая  Peace
Не знам как можеш да говориш за майката на децата си по този начин .. Защото част от нейната физика и младост са отишли точно в гледане на неговите деца.

Тия деца не са ли И нейни??? Защото все жената подбутва мъжа за деца. Мъжа може да си я чука и без да я окоти

# 670
Не е нужно децата да разбират. Сина е на 14, сам ще стигне до тези изводи, аз му демонстрирам че уважавам и ценя майка му. А той като порасне сам да си решава. Мъжа кръшка тайно, за да му е сладка тръпката. Почне ли любовницата да иска да излиза на светло, а този момент винаги идва значи е време да си ходи. Тук не визирам семейните дами с любовник защото над 30 ква любовница е това???

Ама хич не ти се връзват нещата. В по-преден коментар беше писал, че жената искала ли брак, ако мъжът откажел, сексът щял да спре. В онази по-млада и крехка възраст, щом е имало една единствена жена, склонна да прави секс с теб, как очакваш да повярваме, че си способен да завъдиш любовница сега, когато дори не си толкова млад.

Ето, за да не съм голословна  Joy

Модерно ма тя кат предлага си е направила сметката. А си отказал - а ти спряха секса. Нещо като кръстника - предложение, на което не можеш да откажеш

# 671
Ако си направил тези деца с нежалание, то тогава ти си за оплакване и жалене.....кофти за теб, сигурно ти е тежко да създадеш живот без да го искаш, щом си го докарал и тук да се жалваш. А иначе чисто физически, женското тяло страда от бременността, някои успяват с малко усилие да се възстановят, на други не се отдава толкова лесно и се искат големи усилия. Но въпреки всичко, жената отнася чисто физически повечето мъки и е много жалко , ако мъжът не го съзнава и още повече го е направил с нежелание, то е ясно че нищо хубаво няма да произлезе от цялата работа.

# 672

Аха, значи ценност в отношенията баща-син е изграждане на връзка, основана на яка лъжа и лицемерие. Ок.

Тия деца не са ли И нейни??? Защото все жената подбутва мъжа за деца. Мъжа може да си я чука и без да я окоти

Това, че ти не си желал това дете не значи, че другите бащи също са подбутвани. Има такива, които повече искат деца, а жените им се дърпат. Аз съм такъв пример. Какво толкова чудно има в това, че един мъж иска дете?

Изключително грозни са приказките за окотването. Говориш за децата си, нали го съзнаваш  Sick

Ще ми отговориш ли на въпроса за битовизмите, който ти зададох?

# 673

Ама хич не ти се връзват нещата. В по-преден коментар беше писал, че жената искала ли брак, ако мъжът откажел, сексът щял да спре. В онази по-млада и крехка възраст, щом е имало една единствена жена, склонна да прави секс с теб, как очакваш да повярваме, че си способен да завъдиш любовница сега, когато дори не си толкова млад.

Ето, за да не съм голословна  Joy

Модерно ма тя кат предлага си е направила сметката. А си отказал - а ти спряха секса. Нещо като кръстника - предложение, на което не можеш да откажеш

По принцип говоря ве жена. Мъжа може и да откаже. Аз не съм отказал защото ТОГАВА мислех да си седна на задника. 14 години по-късно вече не мисля така. Нали знаеш, любимата играчка, не си я даваш. Кат ти писне си намираш нова а старата... ми даваш я друг да си играе. Проблема е че тя си остава майка на детето ти и си я подкрепяш доживот. Което си е нормално но не пречи да си имаш нова играчка

# 674
То и жените така, омръзне им едната играчка и скочат на другата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт