За мъжете и брака

• 26 270
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Представям си на Скуба жената тетка да си прочете тук описанието  #Silly Хеле пък любовницата, и тя одъртяла  smile3511  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 616
Егати и напастта божия, от скакалци са по досадни и нервиращи тоя тип мъже, що ли не ми попдат на живо такива,много ги обичам, ама те си траят повечето и като случат на някоя по уверена жена свиват опашки.
Тая неговата жена къв зимен сън спи , нямам идея, време е да се събуди и да му бие шута, то от тоя навлек и кърлеж-никва полза няма, пък и мъж се зове  ooooh!. До две да съм го натирила  с ботушките навън  ooooh! ooooh! Боже, Боже, колко мъка има по тоз свят, Боже  Tired

# 617
Аз пък се забавлявам с двамата фантазьори! Не им се връзвайте. По описанието, което дадоха се убедих, че и 40-годишна не са виждали гола. А им се иска, как им се иска.  smile3508 Ей го на, цял ден виси в женски форум, а сега отиде вероятно да си изпере гащите, а му се иска при любовницата да иде. Другият пък вече не се въздържа и има желание да бие съфорумка. Иначе не биел жени. Биеш миличък, биеш. Всяка нощ в съня си ги биеш, мамицата им, затова че не ти пускат.  Joy Joy
Жена имали, деца имали, любовница имали, пари имали....  rotfImbo rotfImbo

# 618
Аз пък се забавлявам с двамата фантазьори! Не им се връзвайте. По описанието, което дадоха се убедих, че и 40-годишна не са виждали гола. А им се иска, как им се иска.  smile3508 Ей го на, цял ден виси в женски форум, а сега отиде вероятно да си изпере гащите, а му се иска при любовницата да иде. Другият пък вече не се въздържа и има желание да бие съфорумка. Иначе не биел жени. Биеш миличък, биеш. Всяка нощ в съня си ги биеш, мамицата им, затова че не ти пускат.  Joy Joy
Жена имали, деца имали, любовница имали, пари имали....  rotfImbo rotfImbo

има жени си купуват боя с пари  tooth

оня ден едната от двете комбинаторки в едно предаване по телевизията рече така ..
жените до 30 годишна възраст трябва да са наказателно неотговорни  tooth
напълни ми душата .. ако не друго поне познава женската същност из основи ..
не че аз съм на нейното мнение нали .. в частта за наказанието ...  трябва да има !!! ..
примерно сто сопи по дупето на голо  tooth
но за това, че до 30 годишна възраст жените правят такива простотии ..
че ........ не знам .. може би момчетата ги правят като са на 15  .. съмнение нямам tooth

иначе аз пари нямам .. гладен като църковна мишка съм ..
любовница нямам .. щото бог казал .. не прелюбодействай ..
деца имам няколко .. не съм сигурен точно колко .. но колкото повече , толкова повече .. както казал мечо пух ..
жена официална също йок .. ама има тука една домакиня дет са мота покрай мен ..

пък относно фантазиите ... да ви кажа под секрет .. там където ваще свършват .. моите почват  tooth

# 619
марсо с домакиня, дет се мота наоколо и с няколко деца ....  от неизвестни родители  Crazy Sunglasses Сигурна съм, че едвам отделя време за форума тук  Crazy

# 620
Ааа, Марсо, в една друга тема се хвалеше, че имаш пари, бизнес имаш... А жена ти има само голо дупе. Пишете си бре момчета, пишете кви ги ръсите, че стават фалове така. Wink

# 621
Ааа, Марсо, в една друга тема се хвалеше, че имаш пари, бизнес имаш... А жена ти има само голо дупе. Пишете си бре момчета, пишете кви ги ръсите, че стават фалове така. Wink

е мога ли на всичките ви да угодя ?  tooth

една ме иска беден прос .. без деца и жена .. един на мама .. дет му плаща нета ..
друга вика че съм бил нейното момче .. пък  я гледам няма 30 години ..  tooth
трета иска бизнес да имам коли моли пари апартаменти .. как да стане я ?
то няма угодия  tooth

# 622
Затова се целиш само в един сектор, не във всички.  Naughty

# 623
Затова се целиш само в един сектор, не във всички.  Naughty

мойта главна цел е забавление .. дали целя сектора с десетката  Wink

# 624
  • тук-там
Все пак темата е за мъжете и брака! Peace
Една пишка не прави от индивида  - мъж! Joy
Верно си трябва свещ...
Пази боже, пу...пу...пу.... ooooh!

# 625
Оф,оф,оф!
Колко е изпростяла темата.Ау!
Филингът е тунинга.
И на 18 и на 30 и на 40. Лукс, който не всеки може да си позволи.
А щатливияг брак си е висш пилотаж, колкото и ала-бала да си говорим.
 Heart Eyes

# 626

Ако такива са ти забавленията, целиш. cheers

# 627

Ако такива са ти забавленията, целиш. cheers

cheers

# 628
Не всеки може да си позволи висококачетвени забавления..но не това е темата. Heart Eyes Heart Eyes

# 629
Скрит текст:
иска ми се като чета всичко туй дет си написала , да видя поне едно нещо, което да мога да отнеса към себе си  tooth
Абе мойто момче, много ясно, че не може да отнесеш нищо написано от мен към себе си. Ако можеше щях сериозно да се притесня за себе си и умственото си развитие. Айде стига се злоби толкова. Иди при мама да ти сложи да вечеряш и й напомни да ти плати нета, че ако го спрат се чудя къде ще си разтоварваш комплексите и злобата.

ти си тотално изперкала ..
това твоето момче , ако ми го изтърсиш риал ..
ше ти трябва нова фасада .. нищо, че до ся не съм бил жена  tooth
Ооф, ваканцията свърши, що не си гледате училището, бе, деца, ами сте тръгнАли да учите другите на ум и разум?     Joy
Уж все реват колко натоварени били в училище, колко уроци и домашни имали, ама май-май не им е достатъчно, щом по цял ден висят в нета ......   Laughing
По 7-8 часа всеки ден и по 5 страници домашно на предмет и Воала, няма да имат и секунда време за глупости и простотии.

Общи условия

Активация на акаунт