За мъжете и брака

• 26 198
  • 750
  •   1
Отговори
# 690

ами .. какво ще кажеш за това, че един мъж на 40 става за разплод ..
а на същата възраст жената е на предела ? ... това мислиш ли че няма значение и отношение към това кой на каква възраст се котира добре  Flutter
а колко жени познаваш, които са в състояние да привлекат интереса на мъж с парите , които имат ..
и колко мъже познаваш, които могат да привлекат жена с парички ?
и кой е в по добра позиция .. като вземеш предвид тези неща ?

На 40 години в общия случай жената вече се е разплодила. Ако един мъж на 40 все още не се е поне веднъж, значи не е достатъчно привлекателен - визуално, финансово и т.н. Също както жената. Не са достатъчно привлекателни за категорията, към която се целят.

# 691
аз лично познавам доста жени и с визия и с пари на тези и повече години.....но,товаа че ти не срещаш е проблем на средата, в която движиш

# 692
Аз пък познавам много мъже, които искаха деца, преди жените им да поискат, както и такива, които искат 2-3-то, а жените им не.
Всякакви случаи има, въобще не е вярно обаче, че жените напират само  Peace

За битовизмите - какво не искаш? Как предлагаш да се разреши въпроса за твоят дом, твоите дрехи, твоята храна, твоите деца и т.н.  В смисъл то на никой не му се занимава, ама като искаш да излезеш и да миришеш хубаво, трябва да си изпереш дрехите, нали?

Много просто - оставям жилището на майката и детето и си купувам друго. Пералня със сушилня и се переш сам, мога да гладя, има и химическо, копче мога да си зашия, имам 2 заведения в София та гладен няма да остана, имам и сума ,,приятелки,, които никога не са ми отказали да дойдат да сготвят и изчистят, но да няма кой да ти мрънка на главата - БЕЗЦЕННО. Чистенето ми е проблем но да са ми живи и здрави ,,приятелките,, 😃

Ти като се разведе на жената ли го остави или тя замина за чужбина та не се наложи?

# 693
аз не разбрах само в общия случаи .. на 40 години кой от двата пола е с по добри възможности за реализация в семеен план .. или няма значение ?

# 694
Зависи от характера и качествата на човека, не от възрастта и пола.

# 695
аз не разбрах само в общия случаи .. на 40 години кой от двата пола е с по добри възможности за реализация в семеен план .. или няма значение ?

Не съм на 40, но от странични наблюдения - наистина си е индивидуално, а не зависи от пола.

# 696
Пишат си хората провокации, нормално да им се отговаря, щото дразнят...то сигурно тва е целта де... Марсо обаче е прав - хората си приличат,  не е прав само  за деленето  на полове . Да, хората в сходни ситуации си приличат -  тези недоживели си когато трябва, без значение от пола,обикновено   наваксват инфантилно, цифрово и мъково. За това и не са ми смешни   постовете на търсещите внимание, мъчно ми е за тях. /Не че съм някое кой знае колко терезово същество, просто имам  познати, които говорят, живеят и наваксват по подобен начин нещастливия си период в детство и младост./

# 697
Леле, на какво внимание се радва Scooba.
Явно твърденията му се котират добре, иначе никой нямаше да му обръща внимание.
  bouquet

Ся ще си завъдя любовница от бгмаммата 😘

Не знам дали ще завъдиш любовница, ама си личи, че яко се сваляш на мамите. Нищо де, като не е реално, поне да е виртуално.

# 698
Ох, милинките ми те. Младо им се иска. Вие не дъртеете ли или цял живот ще изглеждате като Брад Пит? Сега успявате с пари да получите малко секс, но като започне земното притегляне да влияе на това, с което най-много се хвалите, кВо праЙм тогава? Куклата ви бие шута и тича при друг чичка, на който още му излита самолета. Защото, колкото и пари да имате, няма 25-годишна кукла, която да търпи такава мъка. Има достатъчно чичаци като вас, които си вдигат самочувствието с млади жени, та ще отпаднете от пазара.

# 699
аз за индивидуалните случаи знам ..
да има начин всяка 40 годишна да се числи към индивидуалните случаи .. няма да е зле , нали ?  Flutter
ама нещата в действителност не изглеждат баш така ..

питах за общия случаи какво мислите ..
че някоя жена на 40 може да се котира по добре от мъж на 40 .. е ясно ..

питам принципно .. кои се котират по добре ?

жените на 40 или мъжете на 40 .. кои имат по добър избор ?

# 700
жените вече не са това, което бяха, котират си се много добре на всяка една възраст,стига да искат , зависи си само от тях.

# 701
Ох, милинките ми те. Младо им се иска. Вие не дъртеете ли или цял живот ще изглеждате като Брад Пит? Сега успявате с пари да получите малко секс, но като започне земното притегляне да влияе на това, с което най-много се хвалите, кВо праЙм тогава? Куклата ви бие шута и тича при друг чичка, на който още му излита самолета. Защото, колкото и пари да имате, няма 25-годишна кукла, която да търпи такава мъка. Има достатъчно чичаци като вас, които си вдигат самочувствието с млади жени, та ще отпаднете от пазара.

тц  tooth

я виж как седят нещата

аз съм свидетел , как младо момиче се мъкне с 60 годишен плондер ..
момичето изглежда божествено ...

и като я питам .. добре ве как му лягаш на тоя ..
може ли да ебе още  tooth

вика не , ама може поне да тежи  tooth

иначе я води насам натам .. купува и скъпи мазила и дрехи ..

и така ..

# 702
Когато иска някой да се "котира" трябва да има идея пред кого и за какво. Иначе основно се котират по-готините и там пак няма разлика нито в пола ,нито във възрастта Wink

# 703
Оох, темата тотално изпростя....аз се отписвам.

# 704
аз съм свидетел , как младо момиче се мъкне с 60 годишен плондер ..
момичето изглежда божествено ...

и като я питам .. добре ве как му лягаш на тоя ..
може ли да ебе още  tooth

вика не , ама може поне да тежи  tooth

иначе я води насам натам .. купува и скъпи мазила и дрехи ..

Явно портмонето му е доста тежко и затова се е прежалила. А секса го получава от някой младок, който може и стотинка да няма в джоба. Някои жени просто са си оправни. С чичко паричко за палтенце и ботушки, с младия пич - за хубав секс. Flutter
Това, че мъжът има пари не е гаранция, че става в леглото. Но за някои жени липсата на умения в тази област от мъжа, се компенсира с много пари от негова страна.  Wink

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 15:44 от Dara88

Общи условия

Активация на акаунт