За мъжете и брака

• 26 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Добре де вие на тези жени личните карти ли им искате като ги видите? Как пък решите че са на 40? Може да са на 60 примерно или като Лили Иванова на 75. Познавам жени на по 38 супер мацки, не могат да се отърват от досадни типове със и без кеш. Така че не знам кви са тия общи случаи.

# 721
Ами жените не сме по-глупави от вас. Вие се променяте, променяме се и ние. Да не ти стои младата мацка за сините очи?  Whistling А принц на бял кон никоя разумна жена не чака, защото знае, че накрая идва само коня.

Добре де вие на тези жени личните карти ли им искате като ги видите? Как пък решите че са на 40? Може да са на 60 примерно или като Лили Иванова на 75. Познавам жени на по 38 супер мацки, не могат да се отърват от досадни типове със и без кеш. Така че не знам кви са тия общи случаи.

Мчи как, от шията надолу. Crazy

# 722
Ами жените не сме по-глупави от вас. Вие се променяте, променяме се и ние. Да не ти стои младата мацка за сините очи?  Whistling А принц на бял кон никоя разумна жена не чака, защото знае, че накрая идва само коня.

Мчи как, от шията надолу. Crazy

от това което казваш излиза, че разумните жени са изключително малко  tooth

# 723
сети се колко жени на 40 изглеждат толкова добре, че да могат да впечатлят мъж ..
и каква е потенциалната вероятност да се случи това ..

и колко мъже на 40 познаваш, които биха могли тепърва да стартират някакви нормални отношения с жена ..

Марсо, ама ти да не би наистина да си на 15, та ти се виждат толкова дърти 40-годишните жени? Thinking
Мъж, който на 40 не е създал семейство, в повечето случаи не му е читава работата. Я е любител на чашката, я разсъждава като теб за жените. А и се е научил да си живее сам и да не се съобразява с никой (е, освен ако не го обгрижва още мама, а тогава става още по-лоша картинката). Да, ще вземе по-млада жена вероятно, но дали ще му е сполучлива връзката, Божа работа. За разлика от теб, не слагам всички 40-годишни мъже под един знаменател. Има и изключения, разбира се.

Зандали, жените, които се "продават" за вещи, дори и да ги тресне любовта, едва ли ще се отърват от "вредните" си навици. И току виж се прибрали при любимия с ботушки, "купени с извънредния аванс". Mr. Green

Кой е казал че мъжо до 40 трябва да е създал семейство??? Мъжа и на 60 може да окоти някоя но жена след 40 не може. Затова жена до 30 ако не е създала семейство нещо ѝ има. И защо мъжа да създава семейство че да се грижи за жената? Косвено признавате че жената сама за себе си не може да се грижи. Да създаде мъжа семейство за да е в угода на някоя с главобол. Вие чувате ли се??? За чиѝ да си рарзваля рахатлъка и спокойствието???

# 724
 Joy аз съм на 40.
Елате да ме видите как съм.
И колко ми е зле.
hahaha

П.С   Е, не съм ги навършила съвсем.

Ах, завинаги я искам тази възраст.

# 725
Скуба, къде прочете, че мъжа трябва да обгрижва жената? Трябва и двамата да се грижат един за друг. Но това в нормалните семейства, не в твоето.  Peace

Марсо, не знам за жените, но ти колко си разумен, щом си с някоя, за която знаеш, че е с теб заради ботушките?
Впрочем, то и принцове няма. Останаха само коне. tooth

Joy аз съм на 40.
И колко ми е зле.
hahaha

П.С е, не съм ги навършила съвсем.

Ааа, дай фото, от шията надолу. За да сме сигурни, че си на 40.  Joy

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 17:08 от Dara88

# 726
Е, къде прочете, че мъжа трябва да обгрижва жената? Трябва и двамата да се грижат един за друг. Но това в нормалните семейства, не в твоето.  Peace

Марсо, не знам за жените, но ти колко си разумен, щом си с някоя, за която знаеш, че е с теб заради ботушките?
Впрочем, то и принцове няма. Останаха само коне. tooth

Ми тогава защо да създава семейство или живее с някоя като всеки може да живее сам и да си се виждат? Аааа, не е създал семейство, има му нещо. Да, има, акъл в главата за да играе своята игра а не на жените които рано или късно ги заболява главата.

Има ботушки-има секс. Няма ботушки-има главоболие

# 727
Joy аз съм на 40.
И колко ми е зле.
hahaha

П.С   Е, не съм ги навършила съвсем.

Дърто, ще я искаш, къде ще ходиш, по-млада няма да станеш... 😘😘😘

# 728
Представям си колко сте "добри" в леглото, щом всичките ви жени ги болят главите или трябва да им платите, за да ви пуснат  hahaha

# 729
Скуба, ти чакай да станеш на 60, за да "окотиш" някоя. Мъжете на тази възраст внуци гледат, той ще се напъва не само секс да прави, но и да запложда.  Joy Joy Или може би ще ползваш изкуствено осеменяване? Mr. Green

Написах, че в семейството двамата се грижат "един за друг", а не всеки за себе си. Това е смисълът да се обвържеш с някой. Сложи си очилата и чети хубаво. На твоята възраст (прочетох, че наближаваш 50) редовно си вземай и виаграта, че само ботушки не помагат след една известна възраст.  hahaha

# 730
 hahaha Дай боже всекиму!
 Laughing
На 20 е лесно да изглеждаш добре, но я се опитай на  50 да ставаш....Няма значение дали си мъж или жена.
Европа и 50те..
Неразбираемо за българските стандарти.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 17:25 от Анонимен

# 731
Дара, права си за тестата - като са свикнали да са кифльоци, после и мегдан да имат хляб да  са  - ще си щат набухвател и  нещо сладникаво, щото така са си свикнали.Навиците често са вредно нещо  Thinking Ама то и при ответната страна е така - като свикнат да плащат и после като нещо  се запънеш в калкулацията им и почват да мислят, че или че  не  спонсорират достатъчно или, че нещо си сбъркана в схемата и те гледат подозрително  Laughing А по въпросите на схематичните мъжове по темата - в интерес на истината - мъжете на 30 обикновено изглеждат на 40, оплешивяващи с все още девствено шкембенце, дето ще го свалят някога.... Laughing Докато  при жените е обратното - на 20 са били пухкави, после  стават супер гаджета и на 40 спокойно могат да се сбъркат с 20+ годишни. Има си и изключения, разбира се,говоря на база лични наблюдения

# 732
чувал съм и аз за такова нещо като безплатен секс .. ама не помня от кога не ми се е случвало

Това е сред най-тъжните неща, които съм чела напоследък. Ако е истина, искрено ми е мъчно за теб. Браво, че с такъв кураж и престорен непукизъм се справяш!

# 733
Ма вие тук всичките сте с мъжете си от любов и никога не ви болят главите 😃

Марсо, да се пускаме на лов в бгмаммата, заеби младите ифли с Фафлите, само ни пържат с ботушки в жегата а тук е 25 градуса, слънчево...

# 734
Пуснете се на лов в тийн проблем.сом, там също ще ви се смеят, но поне ще е по-малко болезнено Peace

Общи условия

Активация на акаунт