За мъжете и брака

• 26 221
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Скуба, аре бЕгай да си переш гащите като снощи. Че това общуване, па макар и виртуално с истински жени, ти ги ... оцапва. Wink  Crazy
Не си хаби патроните в бг.мамата. Тук не струвате. Дори и с ботушите, които предлагате. Ние обичаме да ходим боси по асфалта. newsm68

# 736
  • Tам през Атлантическия океан
Ма вие тук всичките сте с мъжете си от любов и никога не ви болят главите

Марсо, да се пускаме на лов в бгмаммата, заеби младите ифли с Фафлите, само ни пържат с ботушки в жегата а тук е 25 градуса, слънчево...

Oт такива като теб и не мен ще ме заболи главата  Mr. Green

Добре че ви 'чета' по диагонал с марco.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 18:28 от Desss

# 737
Скуба, аре бЕгай да си переш гащите като снощи. Че това общуване, па макар и виртуално с истински жени, ти ги ... оцапва. Wink  Crazy
Не си хаби патроните в бг.мамата. Тук не струвате. Дори и с ботушите, които предлагате. Ние обичаме да ходим боси по асфалта. newsm68

Дара, разбирам че переш на ръка 😃. Явно си пропуснала техническия прогрес, мъжа отдавна измисли пералнята. Ти гледам мъж нямаш да го пЕреш та се загрижи за мен 😃. Мен има кой да ме мисли ма потърси някой шаран дет кълве лесно че изпусна и товарните влакове. Естествено че боса, лелките над 30 сами си купуват ботушките... 😝

# 738
Скоба, пролет е, стига с тези ботушки, време е за нещо кабрио а и  риболовния сезон идва -там рибите трудно ще са над 10г, та не бери грижа за мамите, ходи и се  разтовари на подходящо място. Laughing 

# 739
Няма жена на този свят - поне аз не познавам - която да няма поне няколко ухажора в резерв. Няма 40, няма 50 години - всички жени имат кандидати. Това е реалността. Какво им е семейното положение е без значение - кандидати все се намират Crazy Всъщност основната задача на всяка жена е да ги пресее и да се отърве навреме от ужасните такива, та да останат само поносимите.  Crazy

# 740
Този български манталитет е пагубен.
Така никога българинът няма да достигне достолепните 50 години, както останалите зад границите ни.
Попътувайте зад граница, за да видите какъв е живота на петдесет. Милано, Виена, Цюрих...Вижте как изглеждат хората на петдесет......Ще останете шокирани от паралела с бг-действителността.Тъжно, много тъжно.
Кога 50 годишна жена ще изглежда по-спортно, секси и от 20 годишна .......
Стилът е начин на живот, хилядолетна култура...
Но тук прослойката създадена от колхознички, няма как да бъде пример за мъжкост!
Съжалявам, ако някой се разпознае и се почувства обиден.

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 08:01 от Анонимен

# 741
чувал съм и аз за такова нещо като безплатен секс .. ама не помня от кога не ми се е случвало

Това е сред най-тъжните неща, които съм чела напоследък. Ако е истина, искрено ми е мъчно за теб. Браво, че с такъв кураж и престорен непукизъм се справяш!

абе отвсякъде все ми обясняват как всичко е цветя и рози .. и видиш ли любов ..
пък не знам аз що ги усещам друго яче нещата tooth
това е най грозната част от действителността .. за един мъж , който има претенции да е мъж .

истината е  , че за мъжа всичко се слага на кантара на подсъзнателно ниво ..
дори и разхода на енергия .. преразхода .. може да се изтълкува като много дадено и малко получено ..
за това аз най харесвам сексуално агресивните жени, които не кроят тънки сметки за после ..
не дирят "светло бъдеще " зареди това , че са подложили едно дупе  tooth
трябва жената да може и да е в състояние да се наслаждава само и единствено на секса ..
за да попадне в моето полезрение .. така мога и аз да се влюбя в нея ..

# 742
Марсо, много си недостъпен ти  Mr. Green Joy

# 743
Този български манталитет е пагубен.
Така никога българинът няма да достигне достолепните 50 години, както останалите зад границите ни.
Попътувайте зад граница, за да видите какъв е живота не петдесет. Милано, Виена, Цюрих...Вижте как изглеждат хората на петдесет......Ще останете шокирани от паралелът с бг-дествителността.Тъжно, много тъжно.
Кога 50 годишна жена ще изглежда по-спортно, секси и от 20 годишна .......
Стилът е начин на живот, хилядолетна култура...
Но тук прослойката създадена от колхознички, няма как да бъде пример за мъжкост!
Съжалявам, ако някой се разпознае и се почувства обиден.

Аз в момента съм във Виена, и почти всяка седмица. И тук има много като повечето български мъже - на 40 изглежда на 55. Но водят по-спокоен начин на живот, стреса е по-малко. Един от партньорите ми казва ,,в 18:00 телефона ми сам се изключва и се включва в 7:00 сутрита. Това е време за семейството ми,,. Но ако неговите деца са родили австрийски граждани моето не е. И аз трябва да му дам добро образование, дали Виена или Цюрих пък дано има акъл. Ето ти стреса, поради който не мога да си изключа телефона в 18:00, както и голяма част от мъжете в бг. Жените им не ги коментирам, нЕма такава кръстоска между крава и кранта. Българките са по-хубави

# 744
Марсо, много си недостъпен ти  Mr. Green Joy

което е истина - истина е  newsm62

# 745
Ех, Скуба, далеч си от истината. И пералня имам, че даже и съдомиялна. И колкото и да не ти се вярва, и мъж имам. Толкова много се хвалиш, че вече съм сигурна, че "переш" на ръка. Сменяй ръцете поне.  Peace
По твоите стандарти и любовницата, която едва ли имаш, е лелка. Явно само това можеш да си позволиш. Sunglasses

# 746
Оф, писна ми от писателските наклонности на скуба  и марсо, двете половини на един единствен мъж.

Пошло.
Дайте да привлечем конкуренцията към тази тема.... Бонго ще им разкаже играта на скуба и марсо ала -бала....
  bouquet

# 747
Бонго съм го срещала само в една тема, но за щастие съм засичала и други мъже в бг.мамата, които мислят нормално и се държат като зрели хора. С тази разлика, че те не висят по цял ден във форума и не обиждат напълно непознати жени. Добре, че са те, та да ти стане приятно, когато ги четеш или размениш някоя реплика с тях.   bouquet

# 748
Ахам , Дара.
Нивото си е ниво.
Не може да се прикрие.... Каквото й да го правиш.
 bowuu
А аз на всички мъже еснафи, мога да кажа- колко щастлив е мъжът ми с мен...Мяу!
И какво секси спортно гадже ще бъда на 50! Без туниг! А само с филинг.
Ла долче вита! Хахахахахахах!
Мечтайте!

# 749
Бонго е много готин, заедно месим козунаци в другата тема, много ми помогна...... Mr. Green Mr. Green

Ама още ли ги дъвчем тея двамата, каква чест, какво почитание айййде викам от утре да не им обръщаме внимание, то ще им писне да фантазират на глас, убедена съм. По забавно беше, като ме ядяхте мен, тея двамата са скучни  Wink

Общи условия

Активация на акаунт