искам да ви споделя една супер неприятна случка от вчера и дано да успея да предпазя някого от кошмара който изживяхме ние. Вчера след обяд на тръгване от София за Габрово решихме да спрем на паркинга на JUMBO на Ботевградско шосе, точно 20 минути бяхме извън колата си. Връщайки се в колата, я намираме заключена точно както я бяхме оставили само че с празен багажник - абсолютно всичките ни вещи бяха откраднати! Всички чанти, лаптоп, дамската ми чанта, торбичките с покупки, абсолютно всичко! След около час дойде полиция, която просто констатира че сме поредните ограбени по този начин и ни "успокоиха" да се радваме, че са ни оставили колата. Това бил най-често обираният паркинг тъй като се знае от крадците, че там няма нито камери, нито охрана. Супер често имало такива случай. И това се случи посред бял ден, в 16.30, почти пред входа на JUMBO. От магазина вдигнаха рамене, че нищо не могат да направят, не носят отговорност за паркинга. И въпросът който ми изниква веднага е, ако тези хора уважават клиентите си и са наясно, че паркинга пред магазина им е най-желаната цел от крадците, защо не си направят труда да монтират няколко камери...Сетих се и за съобщението което непрекъснато звучи из магазина " Уважаеми клиенти пазете личните си вещи, защото някой може да не гледа ниските ни цени, а нещо ваше"...Добре де, хубаво, ама колата как да си я гледам докато съм в магазина....За мен тези магазини не съществуват вече, защото твърде скъпо ни излязоха "ниските цени" на JUMBO
Така че уважаеми приятели, замислете се следващият път когато решите да отскочите до JUMBO с колата си, дали искате да оставите няколко хиляди на паркинга им. Крадците ви очакват, защото аз нямам друго обяснение как за няма и 20 минути, отваряш, ограбваш и изчезваш, освен ако не си предварително там и дебнеш из паркинга....