Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
И на мен ми прекъсва. На всеки 14-15 минути.

# 211
Не разбрах как Джихан се оправи с полицайте, когато при гонката Озан катастрофира ?
Озан няма право да кормува, после тези гонки са забранени - има нарушения на закона.

# 212
Защо Джихан заведе Озан в сервиза?

Мисля си, че ще накара Озан да работи, за да си изкара парите за ремонта на колата.
Разбрахте ли нещо ?

# 213
Хазал и на тенис корта ги забърка ...

# 214
Хазал голямо гевезе.....
Дилара май взе кредитната карта на Озан....
Хазал като види трудност и бяга при Гюлсерен.....

# 215
Какъв е този Осман, който е на посещение на Кериман....

Актьора не е ли същия, който играеше Халил в Съдбата  newsm78

# 216
Партньорството на Джихан и Дилара, май ще се прекрати след развода  newsm78 Thinking

# 217

Октьора не е ли същия, който играеше Халил в Съдбата  newsm78
Ани, той е-затова се загуби  в Съдбата, монтьора от сервиза е шефа на охраната оттатък.... голямо менкане пада...

# 218

Октьора не е ли същия, който играеше Халил в Съдбата  newsm78

Ани той е! Peace И аз се учудих като го видях Joy

# 219
Озкан гледа снимката им с Гюлсерен и приказва на приятеля си, че бил тъпа глава...Как е можал така да постъпи с жена си...каква любов...  Grinning Grinning Grinning Grinning

Джихан и Гюлсерен с розовия памук  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
Озкан - Ах Джихан ти вътре с моята жена и дъщеря....и алармата на колата се включи.....Прекъсна яденето на сутлияш....двамата от една купичка.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 221
Озан май излъга майка си, че отива с приятели на кино, а май е станал пиколо в някакъв хотел.... newsm78

# 222
Джихан като Господ всичко ще реши....
Видеото от корта е качено в интернет...Джихан звъни на адвоката и всичко ще се реши....

Озкан как попиля продуктите на Гюлсерен...Бил влюбен в нея...Тя...това било в миналото....

# 223
Никакво напрежение...Малко дори ми прилича на комедия...Няма валидоли, няма кръвно.....
Ох.... smile3505

# 224
Озан на среща с колежката...Взе дрехата на Бахтияр, дори и неговия телефон...Ще се прави на беден   Joy Joy Joy Joy Joy Момичето ще му показва Истанбул.... Thinking Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт