Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Още веднъж честит празник на всички , които празнуват....дано празниците в душите ни да са повече.....

благодаря ви за поздравленията....
Кралице,Цвети...честит празник и на вас....

# 61
Кралице  Hug Честит Имен ден с любимите ти лалета  Hug Здрава, щастлива и обичана бъди  Peace

Благодаря за празнични я обяд  Hug - Наздраве  Wine Glass по нашенски  Peace

Весел празник на всички   Hug Hug Hug  Hug

Гости  Hug Hug Hug Hug Вече те поздравих, но не пречи още веднъж да ти пожеллая хубав празник  Peace

# 62
Честит празник на всички цветя в темата  Hug Hug Hug
няма да изброявам за да не пропусна някого  Hug

Ани благодаря за прекрасната люлякова тема ,един от любимите ми цветове след червеното  Laughing

Хриси това ми взе очите може ли да го смалиш малко за подпис , а ако знаеш от къде е взето и има подобни които да се връзват с него за аватар да ми предложиш нещо , извинявай че те ангажирам , ако ти е възможно само го направи. Hug Hug Hug

Хубав празник !

Нерви, аз си ги режа и правя гифчетата. Имам още няколко. Можеш да го сложиш за подпис, като го намалиш в самия линк. height=200 ако е само едно, ако са 2 не трябва да надвишават 300.

# 63
Момичета малко инфо...

Скрит текст:
Може би сте забелязали, че епизодите с бг субтитри се качват вече само в една колекция и видеото за последния 23 епизод на Съдбата - всички части са заключени - само за приятели на преводачката - т.е. само за симпатизантите на Дафка. Това е право на преводача - да заключи или отключи видеото.
Добре, че мамашите не го правят, защото не само ние, а и преводачката нямаше от къде да гледаме на разбираем език епизодите.
Мен лично заключените епизоди не ме бъркат, защото гледам видеото на мамашите. След това съм гледала понякога видеото с Бг субтитри на избрани моменти и съм правила снимки, които съм слагала в темата.
Заключването на епизодите няма да променят мнението ми за Дафка или Керем или за който и да било от героите - остава такова каквото е.
Дафка пред мен загуби образа на жената майка, а вече губи образа на човек. Съжалявам , че в началото съм се подала на нейните манипулации и я съжалявах за случилото й се....Но жена, която по една или друга причина няма деца, но дори не иска бебето на съпруга си, това не може да бъде майка. Жените, които са в нейното положение осиновяват съвсем чужди деца, дори деца от други етноси или деца с увреждания и се посвещават на тези деца, отглеждат ги със същата любов с която биха гледали собственото си дете. Понякога има случай, когато Бог ги възнаграждава и им дава възможност да имат собствени деца. Дори детето, което носи Елиф да е от яйцеклетката на Дафка, няма да ми стане по-симпатична. За мен тя си остава потенциална убийца, лъжкиня, интригантка, егоистка, себелюбка....и за каквито пороци още се сетите.....
Керем - в началото дори ми се струваше, че ако Елиф не беше поела такъв ангажимент, би била щастлива с него....Но след видяното и разбраното в последния 23 епизод - за мен Керем е същия егоист като Дафка.....и на всичкото отгоре и неблагодарник.
Това е момичета. Аз продължавам напред, до края на сериала.
До сега никога не съм гледала турски сериал с Бг субтитри, а с помощта на Кралицата или други момичета сме разбирали какво се случва. Така че преводачката да бъде спокойна. Дори и да отключи качените епизоди с бг субтитри, няма да ги гледам.....

# 64
# 65
  • Керодиспансера
Ани  Hug не се вълнувай толкова - всеки е свободен да харесва определен герой, но трябва да се влага и здрав умисъл в това, дали героя заслужава толкова безкористна подкрепа и обич, дали ако се сблъскаме с такъв човек в реала, пак ще го харесваме и подкрепяме newsm78
За мен Дафка е много далеч от разбирането ми за жена, съпруга и майка  Naughty никога не съм можела да приема хора егоисти, които мислят само за себе си и случайно някой да не е по-добре от тях  ooooh!
Аз също не гледам бълг.преводи, след като изгледам руския превод- просто нямам време  Peace
Не съдя преводачките, това е тяхно право, но това заключване и ползване на превода само от определени хора, за мен е също проява на егоизъм  Peace

# 66

Мили момичета,  Честит празник. Да е весел и ползотворен.
На именниците - Гости, Цвети, Кралицата и другите - Честит имен ден.
Да сте живи и здрави и празнувайте, защото днес е вашия ден.

Скрит текст:
Сутринта бях на тържествена света литургия - много беше  хубава....
Желая на вас, именничките и всички момичета  КРЕПКО ЗДРАВЕ, ДУХОВНА РАДОСТ, БЛАГОДАТ И БОЖЕСТВЕНА МЪДРОСТ.   А М И Н !!!

# 67
  • Плевен / София
Ани, това е положението...хора различни....
предлагам ви нещо хубаво макар и не по темата....

# 68

Цветето "Калина" - честит имен ден на всички с името Калина, Калинка, Калин, Клавин и всички останали.
Четвъртото ми внуче е Калин. Да ми е жив и здрав за гордост на всички ни.

Не съм ви изчела от новата тема. Сега започвам. Приятен ден.

# 69

Ани, голям купон е при парченцата.  hahaha hahaha Веднага го дръпнах и качих в страницата.  Joy Joy Joy Joy Joy

Гости, честита ти премяна! Получи се много добре.  smile3501

# 70
  • Плевен / София
" Цветна Приказка "

# 71
Честит празник на всички с имена на цветя и от мен мили момичета
Гости   Hug Цвети   Hug Кралице   Hug  Хриси   Hug

Маме благодарност за новата ни къщичка 
    love001  love001  love001

# 72
Не съдя преводачките, това е тяхно право, но това заключване и ползване на превода само от определени хора, за мен е също проява на егоизъм  Peace
Голяма работа! Не си разваляйте хубавия празник, момичета! Винаги е имало и ще има дребни дущици! newsm08 newsm08 newsm08

# 73
Eли  Hug Гости  Hug Хриси  Hug Сиси  Hug Диди  Hug дано не съм пропуснала някой  Praynig

За кой ли път ви пожелавам хубав празничен ден  newsm51 newsm51 newsm51 но така ми идва от вътре  Peace

Сиси да ти е жив и здрав внука Калин - да радва цялото ви голямо семейство и най-много баба Сиси  Hug Hug Hug Hug Hug А на него пожелавам да е здрав и да срещне голямата и истинска любов, ако все още не я е срещнал  Two Hearts

Ели +1  newsm10 за целия пост....
Но споко. Току що видях, в съседната тема за Съдбата, че една мама е дала линк за епизодите на Съдбата с бг субтитри на две места - ще сложа линковете тук, и на първа страница, само да ги оформя....Има само един малък проблем, че епизодите се превеждат с 1 седмица закъснение....Но според мен това не е болка за умиране. Все пак и с малко закъснение има къде да се гледат епизодите на български, за тези, които не знаят турски и руски.....

Цветница ни донесе радост  Party Party Party Party Party Party

Не съдя преводачките, това е тяхно право, но това заключване и ползване на превода само от определени хора, за мен е също проява на егоизъм  Peace
Голяма работа! Не си разваляйте хубавия празник, момичета! Винаги е имало и ще има дребни дущици! newsm08 newsm08 newsm08

Деси  Hug права си казъм  Peace

# 74

Това са новите линкове за гледане - можете да ги проверите....Ще ги сложа на първа страница, като остава Колекцията на Galina74 където тя качва епизодите с руски субтитри и фрагманите с Бг субтитри.....

Общи условия

Активация на акаунт