Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • в подножието на планината

Според мен трябваше да отпуснат няколко серии на влюбените да се обичат и тогава да пристъпят към гадостите, а така сега ще откажат много от зрителите, които търпеливо гледаха простотиите им, за да видят и тази едничка серийка любов... Rolling Eyes

Благодаря за компанията, момичета и лека нощ! Hug

# 466
Ани всичко това е възможно ,Дафне &Къймет &хлебарките  "Райд" не ги убива!
Ще има да тровят живота на Елиф и Кахраман -респективно и нашия !  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ако Кахраман се поддаде и остави Елиф /което ме съмнява/ ,ще се откажа да гледам глупостите които сценаристите дробят и попарата която ни забъркват.
Рейтинга сигурно ще е висок тази седмица,но ако продължат с глупостите може и драстично да падне другата….  ooooh!

# 467
Че на всичкото отгоре съм вдигнала кръвно.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Пожелавам им утре рейтинга да падне, а следващия вторник да се срине и да отиват към финал. Не искам повече да се гаврят с Елиф. Не искам да гледам Кахраман с Дафка и с отровните змии.....Не искам Елиф на инат да се омъжва за Керем.....Не искам една голяма любов да бъде отровена от триото отровни змии.....Дори и на филм не мога да го понеса.....

# 468
Ама много са сладки двамата , страхотна двойка .... пуснах си началото, че края ми приседна  Twisted Evil

# 469

Според мен трябваше да отпуснат няколко серии на влюбените да се обичат и тогава да пристъпят към гадостите, а така сега ще откажат много от зрителите, които търпеливо гледаха простотиите им, за да видят и тази едничка серийка любов... Rolling Eyes

Ако Кахраман въпреки, че Дафка е бременна или не, продължи да държи на любовта си към Елиф, ще бъде различно. Но започне ли да мънка и пънка пред Елиф за мен е загубен мъж.....

# 470
След новината за "бремеността " на Дафка -алкохолната маниачка и изнасилвачка съм ей тъй ...

# 471
Тио и аз се съмнявам, че Кахраман ще остави Елиф...но представям си какъв натиск ще й упражни отново Султан и Къймет и Дафка....В крайна сметка да не стане така, че Елиф да загуби бебето от всичките интриги, които й стовариха....
Не знам защо, но вярвам в Кахраман....Може би не трябва.....

# 472
Ама много са сладки двамата , страхотна двойка .... пуснах си началото, че края ми приседна  Twisted Evil
Наистина са страхотна двойка, но аз не можах да им се насладя, защото през цялото време очаквах нещо да се случи... ooooh!

Ако Кахраман въпреки, че Дафка е бременна или не, продължи да държи на любовта си към Елиф, ще бъде различно. Но започне ли да мънка и пънка пред Елиф за мен е загубен мъж.....
Напълно споделям мнението ти... Peace

# 473
След новината за "бремеността " на Дафка -алкохолната маниачка и изнасилвачка съм ей тъй ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 474

Аз, уж ще лягам... Joy Joy Joy Joy Joy

# 475

Много хубава двойка са наистина. Прекрасна игра нправиха - убедиха ме в любовта им.....

А Дафка накрая ми приличаше на "усмивката на изнудвачката".....

# 476
А думите на Топрак а анонса, че има две майки.... на кое да вярвам

# 477
  • Русе
Цитат
Има някаква шашма. Щях да повярвам, че всичко е редовно, ако в болницата бяха казали, че е бременна и затова й е прилошало. Но тя си излезе от болницата, мина време и тогава се обадиха на Невал.....Има нещо недоизкусурено.....

Ани и аз мисля така! Peace За да спрат временно развода,може би!  newsm78

И аз мисля, че тази бременност е някакъв номер - как ще е бременна на 5 седмици, та...  newsm78 те минаха ли толкова от напиването на Кахраман ( а то дали изобщо стана нещо тогава  Wink), а пък като знаем как се понасяха двамата с Дефне...  Thinking в кой момент аджеба ще да е станало това бебе?  newsm78

Другото, което ме навежда на мисълта, че е номер... - забелязахте ли на няколко пъти Дефне премигваше много странно с едното око, а и май хълцаше доста, та... дали пък няма някое неизличимо заболяване ( нещо мозъчно  newsm78) и Невал да е скалъпила нещата така, че поне да е щастлива дъщеря и, ако и приближава края?  Thinking

# 478
Тио и аз се съмнявам, че Кахраман ще остави Елиф...но представям си какъв натиск ще й упражни отново Султан и Къймет и Дафка....В крайна сметка да не стане така, че Елиф да загуби бебето от всичките интриги, които й стовариха....
Не знам защо, но вярвам в Кахраман....Може би не трябва.....
Ани  много пумия ще излеят още в това съм сигурна ,само нашите две гълъбчета да не се подведат ,а да се подържат и помагат !
Кахраман даже с риск да загуби семейството си ,трябва да е до Елиф на някое осамотено романтично място ,където да отгледат сина си и се отдадат на голямата си любов !!! Heart Eyes
Къймет и в пъкъла няма да я вземат ,тя по-голям дявол от дяволите се оказа ! Гадина !!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 479
Мамашите са страшно недоволни. Започват да пишат във фейса и в туитър, че това е неуважение към зрителите, че ни правят на идиоти или на какво....
Аз нямам регистрация в туита, но  ще си направя и на  Йозджан Дениз на чист български ще му тегля една майна....

Мы не можем развестись, я беременна.
— Ты шутишь? Это такой ход, чтобы не разводиться?
— Нет, я знаю что поверить трудно, но я беременна, во мне растёт чудо, уже как 5 недель, вот выписка.

Общи условия

Активация на акаунт