Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 690

От инстаграма на Й.Д. - Кахраман нагласен като за сватба..... Thinking Хубавец  Peace

# 691
# 692
Сладури, да ви подсетя - от 22.00 до 00.00 часа тази вечер "Тиха буря" по БНВ Лейди......  32 и 33-та серии  може би.
Утре вечер ако са 33 и 34.
Мисля, че всичките са 38 - ще останат за следващата събота и  неделя и  край.
Това е мини сериал.
Приятна вечер и приятно гледане.

# 693

Ани Hug
Скрит текст:
Внучката има 6 зъбчета,но е по-голяма!Йони вече прави браво,довиждане,знае-Ей,ръчички...и с пръстче показва,че е на 1г.! Laughing

Тио Hug за колажа! Joy Joy

Сиси Hug и аз гледам Тиха буря!Сега е сватбата,а Бахадър стреля по редакцията! Peace

# 694
# 695
# 696
# 697
Злати
Скрит текст:
Ние още сме малки. Но е голям любител на рекламите по телевизията - не съм го пробвала дали ще харесва турски сериал  Grinning Grinning Grinning Grinning

Сиси съжалявам, но тази вечер изпуснах Тиха буря, но нямаше как - нямаше да бъде възпитано да седна и да гледам сериал.

# 698

Какво ще се случи, че няма да има сватба  Thinking

# 699
Ayça Varlıer Röportajım

тук

# 700
Злати
Скрит текст:
Ние още сме малки. Но е голям любител на рекламите по телевизията - не съм го пробвала дали ще харесва турски сериал  Grinning Grinning Grinning Grinning

Сиси съжалявам, но тази вечер изпуснах Тиха буря, но нямаше как - нямаше да бъде възпитано да седна и да гледам сериал.

Слънце, да не ти пука. Филми колкото искаме. Ти сега имаш най-голямото щастие на Земята. Дар от Бог - това е твоята малка звездичка.

Да поясня за оставащите серии от "Тиха буря".

Вече мисля, че съм точна. Тази вечер  завършиха 17 оригинален епизод и малко - може би 6-7 минути излъчиха от  18 - ти.
Утре вечер ще привършат с 18 епизод, може би малко пак да дадат от финалния.

Значи - на 18 април  ще бъде финалната серия.

Според мен  това е точната статистика.
Съжалявам, че  сериала е малък. Филма на мен много ми харесва.

И пак си мисля, че в Турция всичките сериали, които сме гледали все единият от родителите е умрял. Който и сериал да  разгледаме - все едно и също. В ЛиН - г-жа Шахнур остана вдовица, на Ясемин баща й умрял, в 1001 нощи - същото,  В Памуковата принцеса - същото, в Дила, дори и на Селчук и Сердар баща им убит - същото - Ръза няма баща, Азер няма майка и баща му умря.

В Любов на заем  и Галип  сирак и Сабиха - и двамата родители са умрели, на Нурсел баща й умрял, майка и  през време на сериите и тя умря, на  Мерве Петек майка й умряла, в Парчетата на Джихан майка му умряла, на Гюлсерен  майка й умряла , баща й също,  на Дилара - майка й в Латинска Америка, баща й умрял,  в Ойлето - и там - Джемиле кръгло сираче, на капитан Али баща му убит във във войната, сега в "Тиха буря" - на Иит  брат му убит, майка му - не знам, но е умряла, на Изет жена му умряла,

Какви са тези богати семейства на бейове и ханъми и все умрели.

# 701
Христос Возкресе!

Честит празник,приятелки! Heart Eyes

Бъдете здрави и благословени! Hug

# 702

Честит Великден момичета!
Радост и любов  в сърцата и щастие в живота пожелавам на всички  easter easter
Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си.
С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници! Обичам ви  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 703
Злати Честит празник на теб и цялото семейство  easter easter
Пожелавам здраве, щастието да ви следва неотлъчно! Нека всеки ден за вас да бъде Великден!

# 704

Общи условия

Активация на акаунт