Къната, билките и всичко останало - Тема 8

• 61 579
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, бях ви се похвалила, че се боядисах с кестенявата боя на Хенафокс.
Сега обаче, след 4-5 измивания, цвета се отми почти изцяло, само дето сега рижавото е по-ярко.   ooooh! Случвало ли ви се е на вас и дали  ще имам същия проблем след всяка процедура  Crossing Arms

# 211
  • Пловдив
Не, не съдържа ППД. Ако го имаше и аз нямаше да я сложа на косата си, защото направих алергия към него. По- малко от два часа няма как да стоя, аз издържам поне 5 часа. И аз се къносвам един път в месеца. Моята поръчка дойде, днес ще ходя да я вземам от офиса на куриера.
И аз поръчах къна и днес ми се обадеха та утре вече ще я имам .Ще пробвам и ще споделя .
Благодаря !
Определено не е моята къна  Sad
Поръчах чак 2 бр. ,но ще я избутам .За мен къната когато преценя тогава я слагам ,а не 24 часа да я чакам да се окисли .
Ней си .Моя си е грешката .
Нито получих този ефект на червеното за което  най -много ме е яд .

# 212
Аз да ви разкажа какво направих в неделя сутринта Simple Smile бях си купила преди време пакетчета някаква неизвестна за мен индийска къна от една аптека - по около 80ст/бр ... едно кестеняво и едно червено. Не бях се къносвала две-три години и много ми се щеше да се направя чисто червена, но не посмях - смесих ги двете, залях с вряла вода и престояха един - два часа. През това време се намазах с масла - смес от кокосово, зехтин и арганово. Измих косата с шампоан, намазах се с къната, стоях два - три часа... и се получи умопомрачителен цвят  Laughing нещо като патладжанов, но с по-светли отблясъци, много ми харесва  Heart Eyes косата ми е някак си жилава, тежка и блестяща, така съм доволна.... Имах няколко бели косъма - всичко е покрито и не се вижда никаква разлика. След днешното миене сутринта - косата пак е супер, няма поражения. Малко леко оцветена вода тЕче, но съвсем слабо.

# 213
и майка ми направи комбинация от два цвята- бургунди и светло червено, резултата е много красив цвят, но и двете сме с пъпки от къната Sad

# 214
NoshtenYastreb, набавих всичко необходимо за изсветляване на косата. Ще пробвам с балсам и както обещах после ще пиша. Имам обаче едно питане: увиваш ли косата с найлон или кърпа докато стоиш със сместа?

# 215
mimi_67 - от коя къна са тия пъпки? аз никакви проблеми нямам (още  Grinning)

# 216
Аз вече тествам всичко каквото си слагам по тялото (парен каша духа) вкл. и къната.
mimi_67, ако си сигурна, че са от къната пъпките, не те съветвам да я ползваш повече.  Peace
И на мен ми е интересно коя е?

# 217
Да не е онзи продукт на химическата промишленост със снимка на жена с точка на челото?  Laughing

# 218
моята беше с точка на челото, химическа ли е  Laughing ох, не знаех, ето такава беше опаковката -
Скрит текст:
явно затова е толкова евтина. Но пък косата ми е супер  Laughing

# 219
  • Русе
Момичета, бях ви се похвалила, че се боядисах с кестенявата боя на Хенафокс.
Сега обаче, след 4-5 измивания, цвета се отми почти изцяло, само дето сега рижавото е по-ярко.   ooooh! Случвало ли ви се е на вас и дали  ще имам същия проблем след всяка процедура  Crossing Arms

И при мен така се получи. Според прочетеното индигото е виновно. Бързо падало Sad

# 220
А знаеш ли дали ще се получи ли "тон в/у тон" след всяка следваща апликация?

# 221
моята беше с точка на челото, химическа ли е  Laughing ох, не знаех, ето такава беше опаковката -
Скрит текст:
И моята е тази и двете сме с пъпки ,първо се мазнах на ръкатс нямаше проблем,но нс главата стоях 2 часа и ми се появиха пъпки като от комар,но твърди и тъпи,в тази има ППД

# 222
  • гр.Видин
Почти на всяка страница се обсъжда, че къната с индийката с точката, не е чиста и има много химия. И все някой не е разбрал. Четете...

# 223
  • Пловдив
Скрит текст:
Оф,и аз ползвам тази .Какво да правя на друга не вярвам .
Давайте предложение кой от коя е доволна .

# 224
  • Пловдив
Аз съм доволна от къната на Хенафокс, тук има доста момичета, които също са доволни. А освен нея има и още една, но не съм запомнила името

Общи условия

Активация на акаунт