Къната, билките и всичко останало - Тема 8

• 60 870
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.Видин
Много благодаря!Ще изпрабвам методите ви Hug
Момичета, някоя от вас ако има опит с крем-къна, нека сподели.От години ползвам само къна, но вече нямам нерви-косата ми е дълга и гъста , стигам до извода, че  къносването вече не е за мен Crazy
дълга и гъста коса- мечта за всяка жена Peace която и крем къна да избереш, ще има химия Peace

жалко, аз си мислех, че скъпите /например на логона/ са естествен продукт Confused
Така е. На Логона, Кади и някои други са натурални, без химия. Не съм ги ползвала и не зная дали се нанасят лесно, но не виждам причина да се нанасят по-лесно от другите.

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 10:26 от R_penkova

# 346
  • София
Много благодаря!Ще изпрабвам методите ви Hug
Момичета, някоя от вас ако има опит с крем-къна, нека сподели.От години ползвам само къна, но вече нямам нерви-косата ми е дълга и гъста , стигам до извода, че  къносването вече не е за мен Crazy
дълга и гъста коса- мечта за всяка жена Peace която и крем къна да избереш, ще има химия Peace

жалко, аз си мислех, че скъпите /например на логона/ са естествен продукт Confused
на Логона са естествени, дай линк да видим Peace

# 347
готово  Peace

някъде бях чела, че е крем-къна, но тук пише боя Rolling Eyes

http://shopthebest.eu/product/5480/logona-rastitelni-kremoobrazni-boi-logona.html

# 348
  • Бургас
Мнеия за ето тази къна
http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … 5-100-%D0%B3.3973
Ползвам няколко месеца на Хенафокс и ми се иска да сменя с някоя друга.

# 349
Да попитам и аз, може ли да добавя Амла към боята на Хена фокс, че нещо ми пада косата повечко? Или да се насоча към Брингараж или Брахми?

# 350
  • В полите на Пирин планина
Да попитам и аз, може ли да добавя Амла към боята на Хена фокс, че нещо ми пада косата повечко? Или да се насоча към Брингараж или Брахми?

Амлата е естествен кондиционер / подобно на балсам /.
По-добре брингараж си мисля.

# 351
Амлата е естествен кондиционер / подобно на балсам /.
Ами тъкмо вместо балсам  newsm78
А брингараж може ли да се сложи в боята, или само към други билки за измиване?

# 352
Здравейте момичета,
изчетох почти всички теми и все се каня да пиша, да споделя и аз опит Simple Smile
От скоро и аз съм в групата на пристрастените към къната. Историята на моята коса е тъжна. Години наред боядисвана със знайни и незнайни бои. Аз съм привърженик на червеното и няма червена боя на пазара, която да не съм опитала. Ефектът е временен, в началото супер цвят, после пада или израстват корени....Косата ми бе съсипана. Боядисвам я повече от 15 години. Сами знаете какво правят боите с косата....Моята стана суха, чуплива, изтощена та чак захабена, без блясък и живец в нея. Суха, рядка, грозна, тънка слама. Скалпът ми стана на рани, започна да кърви Sad Преди четири месеца попаднах на информация за къносването. Реших да опитам. натурален продукт, пак дава червен цвят. Купих си индийска къна от Хена фокс. Останах много доволна. Вече 4 месеца се къносвам и само за това кратко време косата ми се съживи, цветът стана приятно меден а косата ми е истинска Simple Smile Изчезнаха раните и кървенето по скалпа. Започнах с индийската, пробвах и Сахарата, сега съм много навита на йеменската къна. Четох в блога на Екомама че става страхотен цвят. За съжаление не мога да си я поръчам, само те я имат а сайта не се отваря Sad Дано проблема се оправи скоро, че нямам търпение да се къносам пак. Започнах да къносвам с безцветна къна и дъщеря ми, косата и стана много жива и расте поп-бързо. Следя и ще следя темата с интерес. И смятам никога повече да не се връщам на боите.... Simple Smile

# 353
Това ли имате предвид под "безцветна къна" - http://www.hennafox.com/product/113/bilkova-smes-za-kosa.html ?

# 354
Това ли имате предвид под "безцветна къна" - http://www.hennafox.com/product/113/bilkova-smes-za-kosa.html ?
Това е май за измиване на косата. Касия е бевцветната къна.

# 355
Безцветна къна е касията.

# 356
  • София
Здравейте момичета,
изчетох почти всички теми и все се каня да пиша, да споделя и аз опит Simple Smile
От скоро и аз съм в групата на пристрастените към къната. Историята на моята коса е тъжна. Години наред боядисвана със знайни и незнайни бои. Аз съм привърженик на червеното и няма червена боя на пазара, която да не съм опитала. Ефектът е временен, в началото супер цвят, после пада или израстват корени....Косата ми бе съсипана. Боядисвам я повече от 15 години. Сами знаете какво правят боите с косата....Моята стана суха, чуплива, изтощена та чак захабена, без блясък и живец в нея. Суха, рядка, грозна, тънка слама. Скалпът ми стана на рани, започна да кърви Sad Преди четири месеца попаднах на информация за къносването. Реших да опитам. натурален продукт, пак дава червен цвят. Купих си индийска къна от Хена фокс. Останах много доволна. Вече 4 месеца се къносвам и само за това кратко време косата ми се съживи, цветът стана приятно меден а косата ми е истинска Simple Smile Изчезнаха раните и кървенето по скалпа. Започнах с индийската, пробвах и Сахарата, сега съм много навита на йеменската къна. Четох в блога на Екомама че става страхотен цвят. За съжаление не мога да си я поръчам, само те я имат а сайта не се отваря Sad Дано проблема се оправи скоро, че нямам търпение да се къносам пак. Започнах да къносвам с безцветна къна и дъщеря ми, косата и стана много жива и расте поп-бързо. Следя и ще следя темата с интерес. И смятам никога повече да не се връщам на боите.... Simple Smile
на мен Екомама ми се отваря, това ли е къната
http://www.ekomama.net/kyna-na-prah-yemen.html

# 357
  • София
готово  Peace

някъде бях чела, че е крем-къна, но тук пише боя Rolling Eyes

http://shopthebest.eu/product/5480/logona-rastitelni-kremoobrazni-boi-logona.html
това е състава на крем къната: вода, алкохол денат.*, глицерин, малтодекстрин, екстракт от цвекло, хекторит, екстракт от къна, екстракт от лайка*, сорбитол, коко глюкозид, ксантанова гума, алгин, екстракт от размарин, лимонена киселина, етерични масла, линалол, лимонен, еугенол

макар болдваните съставки да ми се виждат лека химия Rolling Eyes но пробвай, Логона е добра марка Peace

# 358
на мен ми се отваря, стигам до плащане на поръчката и...край. До там. Дава ми "Този сайт не може да бъде отворен". Пробвах днес от всички налични служебни компютри - същата работа. Не мога да поръчам и това е . Sad А ми се искаше тези дни да се къносам, но явно няма да стане....

# 359
  • В полите на Пирин планина
на мен ми се отваря, стигам до плащане на поръчката и...край. До там. Дава ми "Този сайт не може да бъде отворен". Пробвах днес от всички налични служебни компютри - същата работа. Не мога да поръчам и това е . Sad А ми се искаше тези дни да се къносам, но явно няма да стане....

Защо не се обадиш по телефон от сайта или направо да пишеш мейл?

Общи условия

Активация на акаунт