Къната, билките и всичко останало - Тема 8

• 60 811
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Мога ли да сложа тричуп ойл в къната?
В първият момент прочетох кетчуп и се опулих...... Laughing

Joy
Къносах се снощи и сложих от тричуп-а.Е много си харесвам косата след къносване.По-обемна ми изглежда,по-твърда и сякаш с по-здрав косъм,блестяща.При мен след всяко къносване се получава различен оттенък.Предния път повече оранжевееше,сега повече червенее на слънце.
Аз не я оставям на слънце,а в банята да си престоява.Защо се оставя на слънце?

# 436
Мога ли да сложа тричуп ойл в къната?
В първият момент прочетох кетчуп и се опулих...... Laughing

Joy
Абе да ти кажа, понеже гледам, че от подправките почти всичко се слага, викам си - може и кетчуп да слагат за подсилване на червеното  Crazy

# 437
  • Пловдив
Аз съм много доволна от резултата момичета и бързам да се похваля !
Страхотно червено ми стана  newsm44
Този път както казах сложих само къната и стоя на слънце от 10 сутринта до 18 вечерта .Намазах се и до 3 през нощта стоях  Crossing Arms да видя дали ще стана както исках .Този път я направих и малко по гъста и изобщо нямаше да тече .Спокойно си заспах .
Резултата е на лице и съм удовлетворена най накрая !
Заминавам на почивка доволна .

# 438
Аз съм много доволна от резултата момичета и бързам да се похваля !
Страхотно червено ми стана  newsm44
Този път както казах сложих само къната и стоя на слънце от 10 сутринта до 18 вечерта .Намазах се и до 3 през нощта стоях  Crossing Arms да видя дали ще стана както исках .Този път я направих и малко по гъста и изобщо нямаше да тече .Спокойно си заспах .
Резултата е на лице и съм удовлетворена най накрая !
Заминавам на почивка доволна .

А какво забърка?

# 439
  • София
Аз да се включа с въпрос. Има ли как да докарам цвят "патладжан" на тъмно кестенява коса? Къносвам се с готовите къни на Хена фокс или понякога с къна+индиго. Пробвала съм само с къна, но резултата е червеникав отблясък на слънце. Някакви идеи?

# 440
  • Пловдив
Аз да се включа с въпрос. Има ли как да докарам цвят "патладжан" на тъмно кестенява коса? Къносвам се с готовите къни на Хена фокс или понякога с къна+индиго. Пробвала съм само с къна, но резултата е червеникав отблясък на слънце. Някакви идеи?
Мисля че с индиго ще стане но не съм сигурена.

# 441
  • на терасата
Индигото няма отмиване. Внимавайте!

# 442
  • гр.Видин
Индигото няма отмиване. Внимавайте!
Чак пък да няма отмиване... Индигото се отмива по-бързо от къната.

# 443
  • София
jb66 аз индиго ползвам, но то придава черен цвят. На мен ми трябва нещо, което да дава тъмно виолетов оттенък, освен къната.

# 444
Момичета, билковата боя за коса на хенафокс въобще ли не покрива белите коси?
Майка ми ме помоли да я намажа, стоя почти 4 часа и белите й косми (40-50 косъма) си останаха бели.
Какъв е вариантът в такъв случай? Единствено 2 стъпки ли ще свършат работа?

# 445
Моите ги покрива перфектно, ползвам златистомедената.

# 446
Аз купих кестенява, абсолютно нищо не покри, разтворих я както е обяснено, даже с час стоя повече, и белите й косми са си бели. Адски разочароващо.

# 447
  • София
На моята си ги покрива перфектно, но естествено по цвят се различават от другите, които не са бели.

# 448
И аз днес точно използвах билковата боя за коса на хенафокс-кестенява за 1-ви път. Покрива ми белите коси, но станаха тъмно русо. А кестенявото което ми беше от боя надолу се оцвети и стана дори по тъмно кестеняво. След измивания не знам какво ще се случи обаче. А кърпите цапат ли ви се след къносване?

# 449
Моите бели коси също се покриваха много слабо от смесите на Хенафокс и бързо се отмиваше къната после.
Да, цапат ми се кърпите, но се изпират.

Общи условия

Активация на акаунт