Къната, билките и всичко останало - Тема 8

• 60 781
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Мен ме изненадаха в магазинчето, че няма къна и при вносителя нямало, към края на другата седмица чак.... Sad
Да, няма Sad Добре, че намерих случайно един пакет в друг магазин, че спасих положението.Щях да взимам ако се наложи някоя от билковите бои.

# 541
Здравейте, хубавици Simple Smile Потърсих с търсачката, но така и не открих кой знае какво, затова направо питам: похвалете маска, която се преборва с пресушаването от къната. Пробвала съм на Биофреш или както там беше - става, но искам друга. За разресване, мекота, блясък. Кажете си любимите маски и не се сърдете, ако питам нещо дъвкано в старите теми - просто нищо не излиза като хората с тази търсачка...
Напоследък не използвам маски, а след измиване със шампоан, слагам на цялата коса от това олио на Балеа, ефекта който ми се получава е точно този който търсиш.

Скрит текст:

А по колко от олиото слагаш? (купих си)

# 542
  • София
Мен ме изненадаха в магазинчето, че няма къна и при вносителя нямало, към края на другата седмица чак.... Sad
Да, няма Sad Добре, че намерих случайно един пакет в друг магазин, че спасих положението.Щях да взимам ако се наложи някоя от билковите бои.

Дано докарат до края на седмицата, че надали ще издържа повече от това.
Ако не се появи кое от тези трите бихте препоръчали
http://www.zoya.bg/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D … _8A_D0_BD_D0_B0-s
http://www.zoya.bg/%D0%A1%D0%BC%D0%B5%D1%81-%D0%BE%D1%82-%D0%BA% … _8A_D0_BD_D0_B0-s
http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … _8A_D0_BD_D0_B0-s
Ако някой се е боядисвал с първите две каква е разликата в цвета, който дават?
И някой дали е ползвал  този шампоан?
http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D … _8A_D0_BD_D0_B0-s

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 10:59 от Angel_Dust

# 543
Скрит текст:
Здравейте, хубавици Simple Smile Потърсих с търсачката, но така и не открих кой знае какво, затова направо питам: похвалете маска, която се преборва с пресушаването от къната. Пробвала съм на Биофреш или както там беше - става, но искам друга. За разресване, мекота, блясък. Кажете си любимите маски и не се сърдете, ако питам нещо дъвкано в старите теми - просто нищо не излиза като хората с тази търсачка...
Напоследък не използвам маски, а след измиване със шампоан, слагам на цялата коса от това олио на Балеа, ефекта който ми се получава е точно този който търсиш.

Скрит текст:

А по колко от олиото слагаш? (купих си)

[/quote]На око слагам, вече съм свикнала и преценявам на допир как е, някъде 3 може и 4 сериозни помпички. Зависи в какво състояние е косата ти. Като почнеш да слагаш,  ще прецениш с какво количество е най-добре. Аз слагам след като съм я подсушила с хавлията, после я суша със сешоара и ако ми се стори суха,  слагам още. Като я изсуша, ако има още някой участък който не ми харесва, добавям пак.

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 16:59 от Lemy

# 544
Благодаря ти, и аз така направих. Даже малко прекалих, но за събитето, за което ми трябваше, беше добре косата. На другия ден вече видях, че съм прекалила Grinning

Ами, ще я боря сухотата... Аз не смея да слагам масла и добавки при самото къносване, да не би да не стане цвета... Но може и това да пробвам някой път. Имам лошия навик да спя с къната, може би и това влошава нещата.

# 545
  • В полите на Пирин планина
Ами, ще я боря сухотата... Аз не смея да слагам масла и добавки при самото къносване, да не би да не стане цвета... Но може и това да пробвам някой път. Имам лошия навик да спя с къната, може би и това влошава нещата.

Стоиш твърде дълго си мисля  newsm78 3-4 часа са напълно достатъчни, за да "хване" цвета. Може би маслени маски преди самото къносване също са добра идея. Не мисля, че добавени в сместа масла ще намалят оцветяването.

# 546
Ще пробвам. Просто обикновено времето за къносване е към 10 ч вечер и после да ставам в 1 да се мия, нямам сили.

# 547
На другия ден вече видях, че съм прекалила Grinning
Да, на другият ден си проличава когато прекалиш. Нищо, следващият път ще имаш вече някаква ориентация  Simple Smile

# 548
След като в нашето магазинче за пореден път не докараха къна (то е био-магазин, има и йога) се наложи да си взема билковата боя на Хена фокс. Избрах светло кестеняв цвят. В момента съм с цвят махагон и се на дявам да хване. Момчето ме убеди,че това също е много хубав цвят и да пробвам без колебание. Някой да има отзиви? Така или иначе ще се боядисам и ще ви кажа какво е станало. Но нямам време да ги чакам да ми докарат къна, косата ми доста израсна и имам два пръста побеляла коса на главата.

# 549
Давай смело, Близначе!

# 550
Здравейте  Hug
Ползвам къна, вече не знам от кога, ако се поровя тук и открия първия си пост, може и да го сметна  Laughing Косата ми е по-жива, расте по-бързо, всичко точно, НО. Забелязвам след последните 2 пъти, че цвета доста е потъмнял, а аз целя по-наситен червен цвят. Също така в корените ми и по дължините (където е имало боя) цвета е различен. Както казах сега расте по-бързо и следователно има повече разлика. Не е грозно, околните казват, че стои като естествено преливане и даже ми се радват, но аз нещо не съм ок. Мислех си да пробвам да я изсветля с комбинацията от витамин С и шампоан, но първо да се консултирам с вас.  bouquet Как да се справя с разликата между корени и дължина? Коя даваща по-наситено червен цвят къна бихте ми препоръчали?
Lady Brinne Беше споменала за някакъв глос за задържане на цвета между къносванията, може ли малко повече инфо?
Благодаряяя!!!

# 551
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne Беше споменала за някакъв глос за задържане на цвета между къносванията, може ли малко повече инфо?
Благодаряяя!!!

Разбъркваш къна и я слагаш да оксидира. Преди нанасяне разреждаш с балсам за коса или маска. Стоиш 30-40 минути. Освежава цвета. Нормално е от къносване на къносване цветът да потъмнява. Затова някои момичета нанасят само на израснал корен. Може да свалиш част от къната с маска с вит.С.

# 552
Добро утроо Simple Smile
Да, вярно, че може само в корените. Дано само се справя и стане равномерно. Ще пробвам и с маската за изсветляване и маската с къна. Много ви благодаря момичета  bouquet

# 553
Аз се намазах с билковата боя. Сложих вътре и малко касия, да не стане много тъмно. Стоях само час и половина, вместо 3. Като цяло се получи хубав топъл кафяв цвят. Вземете един кестен, ей това стана цвета Simple Smile Отдолу ми проблясва червенкото, но малко. Та който иска приятен кестенява цвят,  действайте. Хубава е боята. В корените имам доста бели коси и не ги е покрило чак на 100%, но не се забелязва. Аз обаче си харесвам червеното и пак ще си мина на червена къна.

# 554
  • софия
Аз се намазах с билковата боя. Сложих вътре и малко касия, да не стане много тъмно. Стоях само час и половина, вместо 3. Като цяло се получи хубав топъл кафяв цвят. Вземете един кестен, ей това стана цвета Simple Smile Отдолу ми проблясва червенкото, но малко. Та който иска приятен кестенява цвят,  действайте. Хубава е боята. В корените имам доста бели коси и не ги е покрило чак на 100%, но не се забелязва. Аз обаче си харесвам червеното и пак ще си мина на червена къна.
Може ли снимка на тази билкова боя?

Общи условия

Активация на акаунт