Къната, билките и всичко останало - Тема 8

• 60 772
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
# 556
http://www.hennafox.com/product/114/bilkova-boya-za-kosa-svetlo- … enyav-tsvyat.html

Това е пакетчето, а косата не съм си снимала че ми е смотан телефона и не знам после как се свалят снимки  Embarassed

# 557
Реших и пробвах амла като/вместо балсам за коса. Ще ми кажете ли на вас как действа. Прочетох, че е добра и за косопад, но като че ли много ми се заплете и изсуши докато беше мокра косата(съответно ми се струва че повече ми пада..) Накрая и сложих в краищата друг обикновен балсам. След изсушаване като че ли беше мекичка както пише в описанието.

# 558
Да ви задам един въпрос,та да видя дали правилно съм разбрала.Взех си къна Тричуп,на нея пише,че се приготвя паста 4 часа преди апликирането по косата.Значи приготвям я,престоява 4 часа тази паста и чак тогава мажа нали така? newsm78

# 559
  • Пловдив
Да ви задам един въпрос,та да видя дали правилно съм разбрала.Взех си къна Тричуп,на нея пише,че се приготвя паста 4 часа преди апликирането по косата.Значи приготвям я,престоява 4 часа тази паста и чак тогава мажа нали така? newsm78
Да и седиш 3-4 часа и отмиваш с шампоан .

# 560
 newsm51 Благодаря ,ще видим утре каква ще стана.

# 561
  • София
newsm51 Благодаря ,ще видим утре каква ще стана.
ще чакам отзиви.

Хена май няма за какво да я чакам, казаха в зоя евентуално декември към края. Другата, която си набелязах също я нямаше налична.
Явно ще трябва да поръчвам, въпреки че никак не ми се занимава за една къна с  куриери. Някой ако има идея за магазин в софия където да продават къна - лозенец, ив. вазов, стралбище, около попа, славейков да казва Wink

# 562
  • The point of no return
Благодаря, ще пробвам след седмица, пък каквото стане, купих го вече.

Как се получи с хибискуса? Аз днес ще се правя и се чудя ще има ли изобщо разлика  newsm78 Сложих някъде към 5-6 лъжици в къната.

# 563
Момичета поръчах амла,шикакай,брахми и сапунени ядки. Моля за съвет как да ги смеся и колко дълго да стоят на косата ми, нова съм в групата, а косата ми е доста тънка и склонна към омазняване. И още един въпрос- след тях да ползвам ли шампоан? Ще съм много благодарна за помощта.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 564
Благодаря, ще пробвам след седмица, пък каквото стане, купих го вече.

Как се получи с хибискуса? Аз днес ще се правя и се чудя ще има ли изобщо разлика  newsm78 Сложих някъде към 5-6 лъжици в къната.
В момента сън намазана, ти може и да си ме изпреварила с боядисването. Като се измия ще пиша. Аз сложих 70 г. къна Хена и около 1/3 от пакетчето с хибискус. Пиши и ти, моля те, какъв е резултата при теб.
Редактирам се, за да напиша за резултата - много съм доволна. Получи се много топъл и приятен цвят. Не е силно червено, а някак си по- естествено стои.

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 15:09 от vuv

# 565
И моята коса стана добре.Да ви кажа тази къна Тричуп дори доста ми хареса. С Хената като че ли косата ми беше по тъмна,а сега стана малко по светличка.Може следващия път и аз да си сложа малко хибискус ,но този път съм доволна от резултата. Peace

# 566
Здравейте, аз се къносвам с готовите смеси на Хенафокс и по принцип съм доволна( имам доста бели корени), косата ми е червеникаво- кестенява в момента. Искам обаче да пробвам естествения си цвят, който е тъмно русо. Това не може да стане с къна, та....събирам отзиви за Логона или други по-щадящи бои newsm78.
 Още еди въпрос имам. В старите теми доста се коментираше чименът. Той обаче си мирише много сериозно на шарена сол, защото все пак си е сминдух Simple Smile Ако някой от вас го ползва, как преборвате миризмата?......благодаря

# 567
Това червеното доста зор пада,особено ако е къна и то наслоена.Не знам ,ако пробваш първо с нещо да свалиш цвета  newsm78 и после да мажеш с новия.Пробвала съм го,ама когато се боядисвах.С къна не знам дали ще стане .

# 568
  • София
Аз все пак си намерих вчера къна на хенафокс, много съм доволна, утре или в събота ще се наплескам щастливо Simple Smile

# 569
След като изчетох темите за "безвредните" бои, си самоотговарям- публично, защото може на някой да му е интересно Simple Smile. Безвредни бои няма или са твърде слаби, не покриват добре белите коси. Моята коса е с дебел косъм, така че оставам на къна и билки, във вечен експеримент да намеря най- светлия и най-малко червенеещ тон Crazy. Отново стигам до извода, че ако косата е здрава и блестяща, цветът не е чак толкова важен. Не се харесвах, защото косата ми беше изтощена от лятото. Днес, след поредната домашна маска( цял месец се плескам), косата ми е дълга, гъста, лъскава, без цъфтене. По-добре така, отколкото с руса метла. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт