Забременели след Ин витро - тема 7

• 46 264
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Разсмяхте ме Simple Smile Верно мойта шушумига прояви днес характер и реши да се спотайва. С баща и откачихме и даже баба й в България не си легна докато тя не промърда. Сега ми е смешно и пих една безалкохолна бира да успокоя нервите. Аз май ще съм от истеричните мами Simple Smile
Спокойно мамче, моята вече е 2000 грама и пак понякога ме вкарва в паранои Simple Smile , и тъкмо да хващам пътя за док. и получавам ритник .
Също ако имаш проблем с тоалетната /лениви черва/ също се отразява - поне при мен е така  Hug

# 76
Холи и при мен има цели дни без да ги усетя, не се притеснявай.

# 77
Холи, добре че е ритнала бебочка Simple Smile И аз миналата седмица имах 2 дни, в които ама едвам-едвам имаше по едно леко побутване и точно бях почнала вече да психясвам и тя се разрита. Общо взето има по-спокойни и по-щури дни.

# 78
Здравейте и от мен, мърдането е на моменти и зависи в каква поза са бебетата.
Да ви се оплача, така ми вдигна нервите майка ми  #Cussing out. Говорим си по тел и казвам, че ще си поръчам два сутиена по инет и като почва да ми казва прави си сметката и т.н ще ви трябват пари, то сутиен не ти трябва после, два месеца ще си носиш твойте още ............. и пощурях как да разбере, че не ми стават тези които имам и че не трябва да ме притиска сутиена никъде  ooooh!.......... и за да не продължавам се скарахме здравата .......... че и ми вика и ние сме раждали

# 79
Холи, добре че е промърдала бебка  Heart Eyes. 2 страници назад писах, че сме ходили до болницата на тонове, зашото и аз не усешах нашата бебка да мърда. Но мен ме предупредиха лекарите да се обаждам веднага ако имам някакви притеснения и ме извикаха веднага в болницата. Аз нямаше да чакам 12-13 часа. Бих те посъветвала и ти да не чакаш вече толкова дълго.
Аекара... не се ядосвай за такива неша... от едното ухо, та през другото да минава! Купи си сутиен и кажи на майка ти да не ти прави сметка на парите... Сутиен за кърмене със сигурност ше ти трябва.

# 80
  • Русе
Здравейте
Да се отчета след прегледа днес
Всичко е ок 30см. Но не разбрах колко тежи, големичко бебе е отговаряла по размери на 24 седмица а всъщност аз тъкмо влизам в 23.
За изтръпването на ръцете ми каза ,че било нормално и не ми е изписвал нищо.
Започвам да се чудя как ще я раждам,  но да стигна до там и ще го измислим.
Това е от мен за днес.  bouquet

# 81
Браво Дидка да сте живи и здрави с бебка и все така да растете  Heart Eyes

Пусикат то и аз така предполагам че ще ми трябва сутиен за кърмене.......... Hug права си за" от едното влязло от другото излязло"

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 11:39 от aekara

# 82
Оф, Аекарче  Hug
Понякога роднините са много досадни. Мен сестра ми ме дразни понякога. Не е особено умничка и като заповтаря като папагал "мисли позитивно", ми иде да я тресна с нещо. Имам особено мнение за тия с позитивизмите и все обяснявам, че позитивно мислене, без позитивно действие е едно позитивно нищо.

# 83
Aekara, да си гледат работата родата, така ги насмитам моите като ми кипне, особено майка ми и вече не смеят гък да ми кажат, да не се разстройвам, хихи.
Дидка, браво на вас.  Hug
Кей, мнооого си права.
Ето и нашият отчет от днес: 918 gr младеж в отлично здраве и тумбаче, раздава въздушни целувки на ултразвука на мен, баща си и доки, симпатяга голям (няма да прилича на съседите, я) . Шевът е добре, шийката се е запазила 1.9 см след серклажа, продължавам с лежането, че добре ми се отразява. Намалиха ми желязото и магнезия малко, което е мнооого добре. Мечето в момента се е врътнало надолу с главата, но аз си знаех, промениха се ритничетата вчера още. Ще продължава да се врътка - на майка си е. Купих си и колан за бременни (за кръста и под корема само)  Simple Smile Мрачен, но усмихнат ден! Цял ден ще съм нахилена ряпа!  bowuu  Joy

# 84
Кейче,  Laughing остави остави.................... много се ядосах.
Иначе вчера бях на доки до 1 и 30 през нощта. Правя контракции , вчера стигнаха до 25 височина......... не знам дали е много или малко това предвид седмицата в която съм, но ми дадоха хапчета през 4 часа ако можем да овладеем за да не се налага да влизам в клиника от сега.

Свекито ми е купила бебешки бодита , но отстрани на главата  имат копчета  тик так, чудя се май не трябва да  има там защото то бебето спи настрани и тези копчета ще му се впиват в личицето?

# 85
Браво на младежа коте Дани! Все така хубави новини да носите!
Дидка, браво и на вашата бебка!
И на мен ми изтръпват ръцете, не всяка вечер, но доста често. Понякога изтръпват и докато шофирам, но тръскам и продължавам... След раждането би трябвало да се оправи. Магнезия, поне на мен, не ми помага за ръцете - и пия и мажа. Единственото което помага отчасти е да внимавам да си държа ръцете опънати (имам предвид да не сгъвам или огъвам в китките докато спя)... Ама то как да дебнеш цяла нош дали китките са изправени, дланите сочеши нагоре или надолу... луда работа... ше мине

# 86
Коте Дани, лекар ли ти предписа колана? Аз четох, че се носи само ако гинеколога прецени. по-често при близнаци, но на мен никой не ми е казвал newsm78 Мамите с близнаци, вие носите ли такъв колан?

# 87
Аекара, няма проблем с тези копченца, спокойно. Simple Smile
Коте, благодаряааа! Simple Smile
Дописвам : да, за колана, доки ми препоръча, заради контракциите и серклажа.

# 88
Браво Дани, на бебока......... голям българин ще стане  Heart Eyes

# 89
Дани аз нещо съм се вманиачила малко повече, ма като знам какъв зор беше да стигна до тук  Whistling ............ трябва да се поуспокоя  hahaha bowuu

Или и на мен не са ми дали такъв колан, спокойно аз мисля че ако е необходимо ще ти каже док

Общи условия

Активация на акаунт