Забременели след Ин витро - тема 7

• 46 768
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
И аз нося колан. Никой не ми го е предписвал... Но като го нося вечер нито гърба, нито кръста ме болят. Моят е такъв частта върху корема е само платка. коланът минава отдолу под корема и през кръста

# 91
Нещо такова е моят колан... shop.danet.bg/product.php?ProductID=1814
Вдигнала съм малко tsh на 2.0 и съм свалила малко ft4 на 8 (от 9-10). Дали е възможно да е от нервите покрай серклажа, залежаването или медикаментите? Ох, като знам, че ще се чувам с Начев и съвсем вдигам хормоните. Simple Smile Преди дори с ТСХ над 2.2 пак ми е бил ft4 над 10. Сигурно ще ми вдигне дозата.  newsm78

# 92
Дани, вероятно ще ти вдигне малко дозата. Моя ендокринолог ми каза , като се бях шашнала тсх 1,9 и ниско фт4 на долна граница, че няма проблем, завиши ми дозата само малко.

Вие постите ли тази седмица ? ( от месо)

# 93
Дани, вероятно ще ти вдигне малко дозата. Моя ендокринолог ми каза , като се бях шашнала тсх 1,9 и ниско фт4 на долна граница, че няма проблем, завиши ми дозата само малко.
Hug

# 94
Аекара, моля те, недей да постиш. Аз съм вегетарианка и проядох месо - малко, но да има. Ако е по религиозни причини, бременните са освободени от физически пост.

# 95
Питам, защото тук никой не яде Великата седмица месо и затова, иначе и аз мисля че една бременна жена е извън това .
Естлар  Hug

# 96
Трябва да се яде месо, няма как. Аекара, ти пък с две бебета въобще не си и помисляй да не ядеш месо. Червеното се яде заради желязото, бялото -протеините.
Моят док постоянно ми повтаря-месо, месо, месо-като някаква мантра ми звучи вече. Трябва да храним бебетата, но и ние не бива да се изоставяме, че става много лошо.
Както каза моят мъж-"Добре, че не си вегетарианка, че тогава до кутията с Биогейма щяха да са наредени още поне  12 различни кутии" Party

# 97
Момичета, като чета за този магнезий, който пиете в главата ми идват куп въпроси. Аз съм 13 седм. и 6 дена и усещам понякога лека тежест и дори днес болка и си представям, че това са някаквъв тип контракции. На вас в коя седмица ви предписаха магнезий. Аз съм чак след празниците на женска консултация за първи път и като ме стегне корема се чудя дали да не си самоназнача магнезий или да звънна на спешния.
Друго нещо, вие сещате ли се дали сте ходили 16-18 седм. на преглед при доктора, който ви прави феталните морфологии. Защото д-р Михова ме вика тогава и се зачудих за какво? Знам, че трябваше да я питам Sad
И последен въпрос, дано не ставам досадна. За колко време стават резултатите от ранния скриннинг, имате ли спомен? Като си въвеждам данните ми излиза, че ме няма в системата, а вече минаха 3-4 дена, мислех, че ще ми има поне името и евентуално, че не са готови резултатите.
Поздрави на всички ви, много сте сладки и ви чета с голям кеф :*

# 98
Аз затова взимам добавки отсега, най-вече Омега-3, защото рибата не съм успяла да я проям, наблягам на растителните източници, но взимам рибно масло. Мъчно ми е за вегетарианството, но е временно това с месото и е за добро.

# 99
  • При вещиците
Аз пък не съм вегетарианка, но от както съм бременна почти не хапвам месо. Много рядко кайма в соса на пастата. Риба не мога да вкуся въобще Sad Иначе съм на следните добавки и лекарства-кринон гел (прогестерон), но шпа, еутирокс, метформин, вит В12, Омега 3, фолиева киселина.  Док каза, че ще слягам кринон до 16 седмица и че ми е рано за магнезий или пренаталните витамини.
Днес ми взеха кръв за Хармони тест. Резултат след 14 дни ooooh! Стискайте палци  Praynig
И на мен ми е много хубаво да ви чета и да се уча. Ние май сме само трички в по-малките седмици.
Спокойствие и силна храна.

# 100
Лавентер, ако имаш тежест и особено болка непременно се обади на спешен според мен . Там ще ти кажат дали да почваш нещо или не .

Естлар трудна задача имаш , но и най-сладката  bowuu

Лилимили, успех на теста  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 101
Лили Мили, срискам палци за хубави резултати от Хармони теста! Ти зашо продължаваш с матформина? На мен ми се скараха тук в 8 седмица че продължавам да го взимам. Обадих се в Бг в клиниката и ми го спряха веднага...
Аз съшо карам почти без месо и затова и взимам желязо допълнително. Рибка хапвам от време на време и като Лили Мили кайма в пълнените чушки. Понякога буквално се насилвам да хапна колкото кибритена кутийка. Повече от това не мога  Sick

# 102
  • При вещиците
Коте, и аз не знам за този метформин. Всеки път питам и ми казват да продължавам. След 12 дни съм на преглед и ще поставя ребром въпроса. По принцип и в инвитро клиниката ми казаха,да си пия всичко до 12 седмица и след това лекуващия лекар да си прецени.

# 103
Лили, питам точно зашото на мен ми се скараха.
Скрит текст:
Моят лекар ми обясни, че мненията на лекарите не са единни по въпроса - според него американците са на мнение, че помага, особено на жени в по-напреднала възраст (напреднала възраст от гинекологична гледна точка е над 35) които (не задължително са с наднормено тегло) и предразположени към развитие на гестационен диабет. Т.е. с приема на метформин, вероятността да направят ДГ се намалява. НО, европейците са абсолЮтно категорични, че метформинът вреди на развитието на плода (не ме питай кака, нямам идея...). Та затова и наблЮдавашия ме лекар подскочи до небето и ми каза тутакси да го спирам. Е, спрях го. Но пък сега съм на инсулин вечер... не мога да кажа, че спирането на метформина е причината... Та най-добре се обади и питай и в клиниката, където си правила инвитрото дали да спреш специално метформина. 

# 104
  • При вещиците
Коте, няма лошо, че питаш. Аз покрай форума съм се образовала. Ето виж двете школи колко са различни?! Знам, че  моите лекари от инвитро клиниката са американски възпитаници и специализанти. Лекара ми тук е също техен възпитаник. Но ще дрънна да нахалствам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт