Отговори
# 570
Изпратих мъжо ooooh! сега требе аз да си мием 4иниите Crossing Arms Mr. Green
Ренку Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Теро Hug Heart Eyes Феми Hug Heart Eyes май тва бяхте, дето не съм заси4ала newsm78

# 571
Ренку Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Теро Hug Heart Eyes Феми Hug Heart Eyes май тва бяхте, дето не съм заси4ала newsm78
Голем проблем Mr. Green

За протокола Laughing и на мен не ми аресва Ча Laughing

# 572
Мимче  Hug не давай си зор, и сами мой да свършат тая работа  hahaha hahaha

# 573
Говори се, че му предстои работа върху три проекта. Единият от тях е втора част на "Последният отоманец".

Ай дано Party с Джансуто Heart Eyes Party
За кой става на въпрос, че за Ча срещнах инфо, че го спрягат с Джансу?!

# 574
  smile3512 smile3512 smile3512

# 575
  • София
   мъж не мой издържи на сухо дълго  Mr. Green  Ча  е набарал някоя еднодневка кекс за вечерта и на сутринта ари бегай не те познавам и ти не мъ познаваш  Mr. Green hahaha  кат  ги знам жените и чумите му с чуми #2gunfire  ша  спът с него и ако могат и  ша забременеят  и нарочно   Ча  си лега ма да се пази   Naughty
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Чумите му с чуми,хахахаха Joy Joy Joy.
И аз съм срамежлива Blush.Онзи ден видяхме Любо от "Те" и си викам ей сега ще го заговоря и дотам,никаква не я свърших Joy Joy Joy

# 576
Говори се, че му предстои работа върху три проекта. Единият от тях е втора част на "Последният отоманец".

Ай дано Party с Джансуто Heart Eyes Party
За кой става на въпрос, че за Ча срещнах инфо, че го спрягат с Джансу?!
Кенан Peace първата част на този филм е с тях двамата Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 577
Линко Laughing мислим да е нормално Laughing кат не си е намерил правилното момиче Peace
То така,ама е в тия години дет хормоните яко те трескат.Преди поне се позавъртаха разни еднодневки пък сега йок.Освен да е на " ръчен режим" Mr. Green,че като знам мъжете кви са похотливи и ненаситни,за мен си странна работата Stop.
Joy Joy Joy

Според мен си има някоя, но ние не я знаем коя е! Аз всъщност от много време подозирам една от обкръжението му, но няма да споделя, защото уликите са косвени! Тя е като сива мишка, незабележима е за журналята, докато се вее знамето за великата  Чачосерска любов! Но иначе точно тя е винаги до него, повече от всяка друга от компанията!

За малката сестричка ли говориш  Mr. Green

# 578
# 579
Па и язе преди време видох Бойко у НДК, ма ми не е убаф за фотографисване  hahaha hahaha та си изпущих шанса  hahaha

# 580
Е нееееее, Патрончика ме разби. rotfImao rotfImbo
Той нали научи инглиша, че вече и на френски проговори. tooth
Негов туит при тати и върви с инстаграмката му последна снимка.

Çağatay Ulusoy @cagatayulusoyy  ·  2h 2 hours ago
Bonjour:) https://instagram.com/p/1LXI_Jjef5/
604 retweets 1,142 favorites
Reply  Retweet604  Favorite1.1K
More

Ивче, възбуди любопитството ни, знам, че това е лоша черта нооооооо кажи дееееее, Joy коя е мацката!?

# 581
Па и язе преди време видох Бойко у НДК, ма ми не е убаф за фотографисване  hahaha hahaha та си изпущих шанса  hahaha
Joy Joy Joy Joy Аз него го виждах у Люлин Laughing за откриване на неква кухня беше дошъл Laughing и излизаше вече и кимаше на всички които вървяха срещу него Laughing та и аз му кимнах Laughing

# 582
опс Embarassed ти не мина ли на сутрешната визитация ма Mr. Green
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 583
Joy Joy Joy Joy Аз него го виждах у Люлин Laughing за откриване на неква кухня беше дошъл Laughing и излизаше вече и кимаше на всички които вървяха срещу него Laughing та и аз му кимнах Laughing
само с кимане ли се размина  ма hahaha а, автограф Mr. Green

# 584
  • Варненска клюкарка
Линко Laughing мислим да е нормално Laughing кат не си е намерил правилното момиче Peace
То така,ама е в тия години дет хормоните яко те трескат.Преди поне се позавъртаха разни еднодневки пък сега йок.Освен да е на " ръчен режим" Mr. Green,че като знам мъжете кви са похотливи и ненаситни,за мен си странна работата Stop.
Joy Joy Joy

Според мен си има някоя, но ние не я знаем коя е! Аз всъщност от много време подозирам една от обкръжението му, но няма да споделя, защото уликите са косвени! Тя е като сива мишка, незабележима е за журналята, докато се вее знамето за великата  Чачосерска любов! Но иначе точно тя е винаги до него, повече от всяка друга от компанията!

За малката сестричка ли говориш  Mr. Green

не за малката Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт