Отговори
# 585
Па и язе преди време видох Бойко у НДК, ма ми не е убаф за фотографисване  hahaha hahaha та си изпущих шанса  hahaha
Joy Joy Joy Joy Аз него го виждах у Люлин Laughing за откриване на неква кухня беше дошъл Laughing и излизаше вече и кимаше на всички които вървяха срещу него Laughing та и аз му кимнах Laughing
само с кимане ли се размина  ма hahaha а, автограф Mr. Green
Ся и целувка ше искаш  hahaha hahaha hahaha

# 586
Па и язе преди време видох Бойко у НДК, ма ми не е убаф за фотографисване  hahaha hahaha та си изпущих шанса  hahaha
Joy Joy Joy Joy Аз него го виждах у Люлин Laughing за откриване на неква кухня беше дошъл Laughing и излизаше вече и кимаше на всички които вървяха срещу него Laughing та и аз му кимнах Laughing
За кво ми е това Laughing

# 587
Ивче не казваш Crossing Arms но се сетих, че ти веднъж спомена името й тук и ако не греша става въпрос за другата с голямата уста. Peace

# 588
Е нееееее, Патрончика ме разби. rotfImao rotfImbo
Той нали научи инглиша, че вече и на френски проговори. tooth
Негов туит при тати и върви с инстаграмката му последна снимка.

Çağatay Ulusoy @cagatayulusoyy  ·  2h 2 hours ago
Bonjour:) https://instagram.com/p/1LXI_Jjef5/
604 retweets 1,142 favorites
Reply  Retweet604  Favorite1.1K
More
Joy Joy Joy
Знаеме го гугъл транслейт  hahaha

Колко и наЩе кокони шпрехат езици сутрин рано  hahaha

# 589
Ивче не казваш Crossing Arms но се сетих, че ти веднъж спомена името й тук и ако не греша става въпрос за другата с голямата уста. Peace
Коя бе тая Лелче  Joy те всичките са с големи усти  Joy

# 590
rotfImao rotfImbo
Верче леля, по спомен карам но ми се е набило в съзнанието Хазар/лиглата Ейлюл но може и да греша, и Ивчето друга да е споменала.

# 591
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 592
 Мичонка  Hug Heart Eyes Наде  Hug  за Хазар  се сетих ма не знам  тя ли е   Mr. Green  newsm78 от обкръжението на  патрона са   меринджея му е жена му Инклур   и  братчетки роднини  Mr. Green   снимката от Париж  ми хареса  с очилата    Peace

# 593
Ся и целувка ше искаш  hahaha hahaha hahaha
то тва най убаво Mr. Green

# 594
  тая ми е противна  с устата Хазар    не е с  нея  и тя  ги беха снимали с един    

# 595
rotfImao rotfImbo
Верче леля, по спомен карам но ми се е набило в съзнанието Хазар/лиглата Ейлюл но може и да греша, и Ивчето друга да е споменала.

Joy Joy Joy
Неее със сигурност не е тя   Peace

На мен ми се е набило в окото една не толко известна особа и мисля че Белчето нея визира  hahaha

Става дума за Ферхан Сенсой малката сестричка на Дерия  Peace от доста време е около него и това ме наведе на мисълта че имат нещо  Peace  

# 596
# 597
 Ферхан Сенсой  тази бегло я помна ма Ча не беши ли на нейн РД         снимки  из нета     newsm78    

# 598
Ферхан Сенсой  тази бегло я помна ма Ча не беши ли на нейн РД         снимки  из нета     newsm78    
Спрягаха го със сестра й  Peace но тази малката все е около него  hahaha наскоро имаше снимки от негово излизане и хоп и тя там  hahaha на фотката  Joy

Понеже я знам от Чучулигата и ми се набива на око  hahaha hahaha

# 599
Изобщо не знам кви са тия млади невести  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт