Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 705
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 1 110
Чек, кураж! Само това ще кажа. Не искам да ръся някакви клишета. Много боли, но трябва да сте силни.

# 1 111
  • София
Христос возкресе! Светъл и уютен празник ви желая!
Този Великден за пръв път сме си вкъщи. Много съм щастлива, от 10 години за пръв път моята къща си е моя къща и на празник. До сега все трябваше да ходим при едните баби и дядовци, пък при другите..... аман.... Много натоварващо ми идваше, хем всички сме в София и не е свързано с пътувания, но все пак все бях под напрежение. А тази година бутнахме агнешкото бутче да се пече и излязохме на разходка с децата, прибрахме се когато си решихме, ядохме когато ни беше кеф, изобщо свобода-ааа - както казва Макуин  Wink
Снощи бяхме в едно заведение.... много приятно - вкусна кухня, пресни продукти и добро обслужване.... и в един момент цялото ни преживяване беше умножено по нула. Дойде в един момент дъщеря ми при мен и много гордо пошушна какво я помолил сервитьора да каже на колежката му.... Абе как може тоя мухльо да използва дете-клиент да си решава сърдечните болежки Shocked Tired

# 1 112
Чек, кураж ви пожелавам. 

При мен много изнервен след обед  при свекървата. Мъжа ми и той ми лази по нервите...язък за чудесното настроение  от сутринта. 
Нося аз яйца и домашен козунак...тя след 5мин дето не бях в кухнята успя да го смотае някъде.  За обяда извади един купешки...и него наряза. Мъжа ми пита къде  е  този, който съм занесла и да напеже него, че е домашен. Тя само  измърмори  нещо. Сигурна съм че сега след  като  си тръгнахме  ще го изхвърли или  ще го даде на някого. Дано поне  друг  му се зарадва, ако не го метне в кофата.

# 1 113
Здравейте!

Честит празник.
Какво става с онова хубавото бебе, на Жоди?
Сега ще седна да почета назад.
 Blush
Иначе днес боядисахме яйцата, 5 тая година са Simple Smile

# 1 114
  • HH
Христос Воскресе.
Желая на всички весели празници.

Ти си подобрила дори моя рекорд. Аз не боядисах нито едно  Blush
Иначе днес боядисахме яйцата, 5 тая година са Simple Smile

Нямам кой знае какво за казване. Бях на работа до 15:00, после се върнах в Хамбург. На спирката ме чакаше една приятелка да ми даде домашен козунак, станало и жал за мен.

# 1 115
Е, няма как, с  дете съм...
Обаче тази година определено сме много назад спрямо другите - и като време, отделено на заниманието и като качество.

# 1 116
Кате ,поне си хапнала домашен козунак ако не друго Simple Smile Преди 2,3 дена разглеждах базар.бг и са напускали реплики на твоите аватарни обувки и се сетих за теб Simple Smile

# 1 117
  • HH
Кате ,поне си хапнала домашен козунак ако не друго Simple Smile Преди 2,3 дена разглеждах базар.бг и са напускали реплики на твоите аватарни обувки и се сетих за теб Simple Smile

И козуначени кифлички с локум  Wink А на мен обувките фейсбук постоянно ми предлага да си ги купя. Даже в същия телесен цвят, но аз искам червени  Flutter

# 1 118

И козуначени кифлички с локум  Wink
Това са ми любимите кифлички!
При първо свободно време ще ги направя.   chef

# 1 119

И козуначени кифлички с локум  Wink А на мен обувките фейсбук постоянно ми предлага да си ги купя. Даже в същия телесен цвят, но аз искам червени  Flutter
От ментенцата видях черни и телесни във базара Simple Smile Но естествено са бледо копие на оригинала  Whistling

# 1 120
  • В Космоса
Христос Воскресе!

Ходихме на църква, слушахме хора, запалихме свешички, направихме празничен обяд.

След малко отивам на бар за последно и утре обратно към София.

# 1 121
Чек  Hug

Ние преядохме на празничния обяд и до сега се въргаляхме из леглата. Сега се чудя вечеря ли да слагам, пижама ли да обличам  newsm78

# 1 122
Забравих да кажа, че днес ми подариха тази книга.  Simple Smile
Скрит текст:

# 1 123
Чек  Hug
Нино, възхищавам ти се!
Жади, как се справи мъжа ти с първата самостоятелна разходка?

# 1 124
Ванини, много съм доволна от него! Бебето беше добре  Laughing
Търсилм му, моля ви се женско бебе (не момиченце, а женско бебе  Flutter ) за да го гаджосал  ooooh! и после как да му имам доверие?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт