Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 718
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 1 095
Морган Фрийман е от актьорите, играли всичко. Или почти всичко. Май само жена не е играл. Laughing
Но въпреки това е добър актьор. Има доста силни роли.

# 1 096
Нино, възхищавам ти се, не се срещат често   хора като теб!

О, на света има много, много добри хора. Точно това казвах и оня ден на едно момиче.  Hug

Светалчо, нали си ми мама, как иначе  Blush Hug

МОрган Фрийман ми е е дни от много-много големите любимци в киното!  Heart Eyes

# 1 097
Лиляна, блокирах те.

# 1 098
  • Ямбол
Изпратих.
 Но мисля, че точно трябва да ми копираш името, мисля, че "а" в името ми е на латиница.

# 1 099
Лиляна, хайде пак.  Peace
Копирам името, използвано при регистрацията и автоматично го поправя на сегашното.

# 1 100
  • Ямбол
Сега вече ме блокира.

# 1 101
Браво на нас!  Party

Сега ще те отблокирам  Peace и ще блокирам тази, която искам.

# 1 102
Как блокирате?

Доживях да видя заря посред бял ден, че и при силно слънце. Само пушек и шум имаше.

# 1 103
Честит празник скъпи дами и господа! Пожелавам на всички здраве, късмет, щастие и много слънце.

# 1 104
Свалям си книги. Трилогията Бьорндал е пдф скан, Една арабска принцеса разказва е пдф скан.  Crossing Arms Confused

Поздравявам всички с песента, която слушам в момента https://www.youtube.com/watch?v=oD2G7cA52vI  За мен това е песен посветена на всички любими хора с които в момента сме разделени.

Живота е хубав, нали?  Party

# 1 105
# 1 106
Благодаря.  Peace

Ох, чух се с баща ми по телефона. Той вече почти не може да говори, но аз и детето му говорихме. Аз успях да се сдържа поне догато бях на телефона, но тя така се разплака, че не знам дали не го разстрои. Майка ми за първи път ми каза, че имала най-хубавата дъщеря на света.  Тя не е по хвалбите, но явно ѝ е много тежко и се променя.  Cry

# 1 107
Ооооооооооооо, Чек! Изпращам ти най-голямата си прегръдка!  Hug

# 1 108
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, Чек...Много е трудно...Ще ви трябват много сили и кураж. Много боли. Обаче какво да се прави - понякога не можеш да помогнеш...

# 1 109
Не е легнал на легло, но не може да говори след биопсията и много го боли.
Благодаря ви.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт