Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 720
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Ех, момичета  Heart Eyes колко е хубаво в темата!
Янтра, бързо оправяне. Дамо да е просто  криза някаква! Ако имаш нужда от нещо-свиркай. Я колко сме, все ще има кой да ти помогне  Hug

# 1 081
  • Пловдив
Днес съм по-добре Simple Smile Ей  на, във форума пиша, фб следя Simple Smile

# 1 082
Янтра, супер, дано да се успокои бързо.
Бела, не го мисли Тото. Идеално ще им се получи с баща му. Никога не отказвай помощ от мъжа, те иначе няма как да се научат и все ще казва, че го е страх и не може. Могат всичко да правят, а и децата са държеливи  Grinning.

# 1 083
Ох, аз съм си болна , мрън. Че и сама с бебето, за мое щастие то е добре  Praynig

Бела, супер ще са си двамата, не ги мисли, като порасне още малко, любимото ще ти е да ги изстреляш сутринта някъде по разходки, та да разтребиш спокойно и да пиеш едно кафе сама със себе си  Mr. Green  Нека свикват  Wink

Янтра, това ми звучи доста сериозно, ама те и разбирам защо си отказала хоспитализация, предвид какъв е ужас и то сега по празниците я има кой да ти обърне внимание, я не. Въпреки всичко внимавай и ако се наложи или направиш криза не го мисли, ми в спешното .

Джули видях , че е писала , ама не каза как е минал прегледа с психолога, дано няма нищо притеснително и за това да не е споменала  Wink

Искам да кажа, че дребното ми е разбило клавиатурата и редовно някой клавиш заяжда и изпускам букви  ooooh! Не е нарочно или от неуважение, ще ме извинявате  ooooh!

# 1 084
  • Бургас
Христос Воскресе!
Днес времето е супер и си направихме дълга разходка. Сутринта таткото ни строши яйцата Simple Smile А , Цвети беше много разочарована,че в яйцето няма играчка  Laughing  Утре ще се виждаме с кумците. Те са двама, все още. Има ли някакво правило колко яйца трябва да им дам -четен или нечетен брой ?

Благодаря,че мислите за мен и ще ми стискате палци. Честно да си призная,не ми е много притеснено за самата операция. В последно време ми е по-притеснено дали ще мога да ги обичам еднакво и да полагам адекватни грижи и за двете,така че да не се чувстват ощетени. Не само за сега,ами и за впоследствие като цяло.

# 1 085
  • Euskal Herria
Весел празник на всички ви!
Скрит текст:

# 1 086
  • на североизток от Рая
   Христос Воскресе, момичета! Бъдете благословени, вие и семействата ви!    bouquet

# 1 087
Христос Воскресе, приятелчета! Hug

Пожелавам ви да сте здрави, щастливи, изпълнение с надежда и обич!!!

Днешният ми Великден е по-различен. У дома сме сами, но до обяд бяхме повече от всякога.
Ходихме да раздаваме яйца и козунаци на всички дечица в отделенията в Пирогов.
Три момичета от нашите лазарки - моята и още две. Облечени изцяло с костюмите.
Нямам думи да ви опиша колко зареждащо беше всичко. И ведро, и усмихнато - с надежда за по-добро и за здраве. Тя надделя, надеждата! И знам, че някои ги боли, но нямаше и помен от болка по лицата, само усмивки!
Дечицата бяха толкова щастливи, изненадани, учудени : )
Благодарна съм на всички, които организираха инициативата. Много съм им благодарна! Направиха много за нас! Чуден Великден.

Сега си допичам шоколадовият кейк и кексчетата, че за тях не остана време.

Цвети, там са си пъдпъдъците, ама пак ше ги покажа, заради тебе!
Алечка  Hug

# 1 088
  • Ямбол
Нино, откъде намираш толкова много желание, време, енергия и ентусиазъм да свършиш толкова много неща?
Оф, още половин час и трябва да ме сменят.

# 1 089
Aми не знам. Обичам да правя неща с хората.  Но то желание и ентусиазъм винаги има, обаче нещо енергията понякога дава на късо  Laughing Вечер гася батериите.

# 1 090
Нино, възхищавам ти се, не се срещат често   хора като теб!

# 1 091
  • Пловдив
Чета коментари за филма "Последните рицари", срещам възмущения как може чернокож рицар, не е исторически достоверно и един казва " Морган Фрийман е играл Господ, та няма да играе някакъв си рицар. Хайде дръжте се сериозно." Joy Joy Joy Joy

# 1 092
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нино, обичам те, да знаеш! Hug

# 1 093
Чета коментари за филма "Последните рицари", срещам възмущения как може чернокож рицар, не е исторически достоверно и един казва " Морган Фрийман е играл Господ, та няма да играе някакъв си рицар. Хайде дръжте се сериозно." Joy Joy Joy Joy
Че той играеше президент на САЩ много преди Барак Обама, да не би да е било достоверно  Laughing

# 1 094
  • Пловдив
Че той играеше президент на САЩ много преди Барак Обама, да не би да е било достоверно  Laughing
Това е друго, достоверно е според мен. От 90тте насам беше ясно, че скоро Щатите ще имат президент - жена и празидент - негър. Поставено в такъв контекст е недостоверно да е черен президента на САЩ ... през 60тте примерно. Но за филм от 95 насам е достоверно. Както и жена.

Общи условия

Активация на акаунт