Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 725
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Христос воскресе, мили дружки! И друже Куркума!
Да ви е светло на душите и в семействата Hug

ПП Янтра! Как си отказала хоспитализация!!!! панкреатитът е доста сериозно ... не се самолекувай, поддържай връзка с лекар!

# 1 066
  • Ямбол
Янтра, как го разправяш, все едно си се порязала там нещо.
Има ли кой да ти помага за децата или състоянието ти не е зле и само диетата спазваш?
Никаква представа нямам от това заболяване, но дано да се оправиш.
От какво се получава?

# 1 067
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ванини, Джули,  Hug

Хубаво е, като се обичат хората....

Янтре, стискам ти палци бързо да се оправиш, наистина панкреатитът не е за подценяване. И лошо, че мъжът ти е заминал, ама това си е класика - и при мен винаги беше така- когато най-много имам нужда от него, той в командировка. Ама ние сме силни жени, не сме някои лигли... Joy Joy

# 1 068
  • югозапад, под "Марков камък"
Христос Воскресе!
Тези дни само Ви чета по малко, все нещо имах за вършене, но днес цял ден мързел.

# 1 069
  • Пловдив
ПП Янтра! Как си отказала хоспитализация!!!! панкреатитът е доста сериозно ... не се самолекувай, поддържай връзка с лекар!
Споко, един от семейните приятели е хирург, ще се гледаме всеки ден. Няма кой да гледа децата. Не съм чак много зле, аз съм корав катил.

# 1 070
Янтра, панкреатитът е много сериозно нещо, но те разбирам защо си отказала хоспитализация. Потърси специалист, защото, ако е наистина панкреатит, а не само криза от нещо си, ще си на диета доста дълго.
В спешните, на всякъде по света получаваш бързи безплатни изследвания, то и за това те са пълни с неосигурени болни от грип например.
Аз отивам да си правя коло маска Sad, а така ме мързи...

# 1 071
Христос Воскресе ! Бъдете живи и здрави !

# 1 072
Христос Воскресе! Да сте все такива топли в сърцата си, да са пълни душите ви! Много ми е хубаво тук, мило и уютно! Близки сте ми и ви мисля, нищо че не ви познавам!

Янтра, дано няма усложнения и да се оправиш бързо!
Мира, децата ти са страхотни и са ти одрали кожата.
Нино, видях само козунаците и съм възхитена от майсторлъка!
Ванини  Hug Мисля си за теб и ти пращам позитивни мисли!
Даунче - най-омразната процедура... ама няма как.

Ние преди малко се излюпихме, ще идем до кварталната църква и после на голям, семеен, празничен обяд. Обичам ти ги тези моменти, когато се събираме цялата фамилия. Радвам се, че имам такова голямо и сплотено семейство.

Слънчев празник ви пожелавам!

# 1 073
Христос Воскресе!
Пожелавам светли и усмихнати празници на всички!. Simple Smile

Янтра, дано не е много сериозно състоянието ти и да успееш да се справиш с децата. Като се върне мъжа ти, заеми се сериозно с лечение.

При нас беше весело сутринта. Борис веднага фиксира яйцата на масата, взе си едно....и прааас в масата. Simple Smile Докато обясня как се чукат...той вече беше готов с първото и посягаше към следващото. Simple Smile После все пак успяха да се сборят със сестра си.
След малко излизаме на разходка...и после на обяд при свекървата, че има имен ден.

# 1 074
  • Sofia
Да ни е честито Възкресение Христово!  Hug
Чакам моите да се разшават и да тестваме яйцата и козунаците.Сестра ми ще минат за по празнично кафе,а на обяд имаме резервация с приятели.Рахат  Mr. Green. Готвенето го отлагам за Гергьовден   chef.
Хубав,слънчев и семеен ден на всички!

# 1 075

Даунче - най-омразната процедура... ама няма как.

Приключих Simple Smile. Малко съм клан, клан, недоклан, но....за неделя вечер толкова. Сега трябва да правя вечеря.
Да ви кава, на акъл никак не съм се променила, но нещо нямам енергия. Преди вършех поне 100 неща повече без да ми тежат, а сега, старост ли е, мързел ли е не знам, ама се мотая като муха без глава.

# 1 076
  • София
Христос Воскресе, скъпи мои Hug

Светъл празник, здраве и хубави мигове с любимите хора пожелавам на всички Heart Eyes

# 1 077
Здравейте, минавам бързо за да кажа, че сте напрсвили страхотно настроение в темата. Ето за това обичам тази тема  Heart Eyes
Янтре, бързо се оправяй. С този отказ малко...верно, че си корава ама не е шега работа.
Пуснах Апостол на разходка с баща му. Сами. Дано не ми забрави бебето някъде! Но пък ентусиазъм не му липсва  Flutter

# 1 078
Христос Возкресе! Бъдете живи и здрави, щастливи и обичани!
Честит имен ден на именниците!

# 1 079
  • София, Младост
Христос Воскресе!!

Всички наопаки-аз на терсене  Laughing. Днес правя козунаците, между втасванията-на разходка.

Belinda, радвам се, че се разписа  Hug. Надявам се всичко при вас да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт