Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 727
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Euskal Herria
Ние преди малко седнахме да вечеряме. За утре оставаме великденската трапеза. Най-близо православна икона има в един католически храм, от нас е на 100 км. Така че всичко е по домашному - и когато трябва да се прикади с тамян, и когато трябва свещичка да се палне.

# 1 051
Ние утре може да отидем в православния храм във Валета.

# 1 052
Майка ми щяла да ходи на служба, казвам и иди в българската църква, че има къде да седнеш докато говори попа, ама с някаква нейна приятелка щели да ходят на руска. Такива дълги служби обичам да ги проседявам аз. Laughing Аз само на сръбска църква не съм ходила, ама има време, ще наваксам някой ден. Спомням си как изкарахме Йорданов ден в гръцката църква и цялата служба на гръцки, само май амин разбирахме. Mr. Green Гледахме кога се кръстят другите и ние повтаряхме след тях, така е като не сме учили езици.

# 1 053
Христос Воскресе! Бъдете здрави!

# 1 054
Христос Воскресе! Здраве и любов на вас и семействата ви!

На Мира децата са много сладки. И фотогенични. А малкият е само за гушкане.

# 1 055
Воистин Воскресе! Мир, любов и благодат в семействата ви, бъдете живи и здрави   bouquet easter

# 1 056
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит ви празник на всички! Мир и любов в душите, сърцата и домовете ви!

Моето агне се опече през нощта, сега се "зачервява".

Винаги съм искала да си имам кокошчици, да ми снасят яйчица...и да кудкудякат по двора.
Кокошките ми създават някакво спокойствие на мен...Видя ли кокошки бавно и важно да пристъпят насам-натам и да се оглеждат любопитно, някак си си казвам - всичко е наред, светът си е, какъвто винаги е бил, спокойно, колелото се върти, както трябва...

Сега си пия с вас кафето, мъжът ми си гледа Формулата, но след малко ще скокна да опека ориз с гъби и пресен лук за гарнитура и да наредя масата.

След 4 часа тази къща ще е пълна с хора от четири поколения.
И аз ще ги нахраня всичките с храна, приготвена от собствените ми ръце до последната трохичка...Някак библейско ми изглежда...
Обичам тези моменти и няма умора на света, която да не съм съгасна да изтърпя заради това удоволствие.

От вчера си мисля колко умно момиче излезе Белла - имам предвид колко мъдро се справи с конфликта със свекърва си и ето, сега се радва на грижите и помощта й.
Човек наистина трябва да умее да прощава чуждите грешки и да се извинява за своите.

Джули, четох те и през цялото време се усмихвах. Представях си малкото фъстъче как се радва на водата. Точно същото изпитвам аз като пипна водата на чучурите в Банкя - точно толкова е топла, колкото най обичам. Ако бях на нейните години, сигурно цялата щях да се пъхна под струята. В "Дами канят" има един момент, когато Невена Коканова се къпе и понеже се бави в банята, казва за свое извинение : Ама водата такава хубава, една такава мека...Винаги се сещам за това определение - мека, когато усетя върху пръстите си онази вода.

Джули, ти питаше за центъра на Банкя - почти бил готов, каза мъжът ми. Лятото ще се виждаме там с теб, аз ще гледам Светлия Лъч, който е на 4, ще си играят с Ени.

# 1 057
Светълчо, за пореден път ми стопли душата! Жива и здрава да си и цялото ти голямо семейство!  bouquet

# 1 058
Честито Възкресение на всички!
Здрави и щастливи бъдете! easter
Много, много благодаря на Она! Яйцата са сварени чудесно!

# 1 059
Христос Воскресе. Бъдете здрави и много щастливи, дано пролетта/есента Simple Smile донесе само хубави неща за всички.
Ние днес ходихме до Македонската църква и хванахме края на литургията и дори и с гости се уредихме, та яйцата се поизядоха, а и козунаците почти.

# 1 060
Искам да ви кажа, че някакси ви обичам всички тук. Не мога да го опиша. Странното е, че не ви познавам, а ви чувствам толкова близки.
Желая ви цялото щастие на света!

# 1 061
На теб точно искам да ти кажа, че ти стискам палци и се моля всичко да е наред!
Преди ден видях в Бургас жена да бута количка с близнаци и те смислих. А даже не те познавам

# 1 062
Искам да ви кажа, че някакси ви обичам всички тук. Не мога да го опиша. Странното е, че не ви познавам, а ви чувствам толкова близки.
Желая ви цялото щастие на света!
Ванини, усмихна ми утрото! Hug
Нека тези хубави пожелания се върнат по две при теб.

Светъл Великден на всички! Бъдете здрави и благословени!

# 1 063
 svetal4o27, на теб ти е пасторално заради кокошките, на мен ми става уютно и ми се връща вярата в хората пък, като те чета Hug Бях решила да влезна за минутка да честитя празника, преди да тръгнем и за пореден път ми топлиш душата и мокриш очите, значи...За мен ще бъде чест да се видим с теб и Слънчевия лъч, така да знаеш! Но имай предвид, че се заплаквам лесно, от думи, та май ще съм с изкривено изражение през цялото време на срещата ни, ''познавайки'' те как говориш, на живо въздействието сигурно ще е с ефект на мощна емоционална ударна вълна. Но пък е прекрасно,к и ти си прекрасна! Всъщност, в тази тема, аз и преди съм го казвала, пишат жени, и мъж, които не веднъж съм си мислила, че са истинска съкровищница за близките си и приятелското си обкръжение. Добри, мъдри, преживяващи, чувстващи - радвам се, че ви ''познавам"! Христос Возкресе, останете си такива, живи, пълнокръвни, обичам ви, наистина!
П.П. Ето докато пиша, и останалите момичета са изпитали тази енергия и чувства, за които се опитвам да обрисувам, но думите няма как да стигат. Още веднъж, чудесни сте Hug

# 1 064
  • Пловдив
Аз съм на диета. След целодневни болки в стомаха в полунощ се завлякохме в спешното на Хирургиите. Христос Возкресе, весел Великден, имате панкреатит, трябва да останете да ви лекуваме. Викам - пцурд! Подписах отказ за хоспитализация. И сега спазвам диета. Няма месо, няма мляко, няма яйца, няма сладко, няма алкохол. Горе долу вода, варен картоф, варен морков, варен ориз и препечена филийка. И мъжа замина за Япония.

Искам да кажа, че с малки изключения за мен здравната система работи прилично. Не ми поема изследванията за инсулин и си плащам, но снощи в рамките на половин-един час ми бяха направили изследвания на кръв и урина и ме гледаха на ехограф. Безплатно за мен (здравноосигурена, т.е. не е точно безплатно).

Общи условия

Активация на акаунт