Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 736
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 1 035
Нино, да ти се похваля, сдобехме се с билети за Малта-България. Той мъжът ми отдавна си имаше, но онзи ден питал дали не може да му намерят да купи два за жената и детето близо до негоното място. На другия ден пратиха имейл, че правят подарък два билета и то близо до играта и далеч от ложата, демек да се радваме на воля.  Mr. Green Ако бием де. Blush

# 1 036
Кои сте вие, да питам аз?  Mr. Green  Малта или България?
Браво, аз на стадион /като изключим семейните одисеи/ последно бях на България-Холандия тука. Квалификации. Чаках ван дер Саар до 1 след полунощ, есен, дъжд, ама го дочаках де, даде ми автограф. Много печен. А онова джудже, Бронхорст, надут като пуяк, подмина си феновете.
Абе ходи ми се, честно казано, ама на нещо голямо! Но покрай нашенските истории немам нерви за тукашен футбол. Да не чувам.

# 1 037
България,затова ни отстраниха от официалната ложа. Mr. Green
Разбирам те за българския футбол, но какво да правиш, носталгия. Иначе ходих последно на Малта-Италия, че и се сблъсках неправомерно с итарианският отбор, за което май разправях тук. Голямо шоу беше мач т и часовете преди него.Не шоу, а спектакъл направо беше. Половината малтийци на стадиона викаха за италианците. Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 23:49 от Анонимен

# 1 038
Ами да ти е удоволствие да си на стадиона. Знам какво е, а тука....

Дали да не набия децата?  Thinking  Само си подръпват юрганчетата едно друго и не заспиват, караконджули!

Аз не отидох на църква. А така ми се ходеше... Другата година.

# 1 039
  • Пазете Гор
Прати ги да пикат. Много помага - разсейва ги и успокоява.

# 1 040
Взе да се унася голямата. Днес я заварих надупена пред хладилника. Мамо, вика, подреждам го по азбучен ред!
Брех!
Но така и не обърнах внимание как точно изглежда хладилник, подреден по азбучен ред.

# 1 041
Голямата с баща си отидоха на служба. Аз и малкото се гонихме до преди малко да спи. Гризе си ноктите като заспива и аз му ги мажа с едно горчиво мазило. Много смешна гледка е-пъха пръстчетата в устата и после гримасничи и плюе... Mr. Green

Христос воскресе

# 1 042
Воистина Воскресе, Герри!  Simple Smile

Много смешни са мъниците. И мили.

# 1 043
  • Euskal Herria
Воистина воскресе! Да са благословени домовете ви! Бъдете здрави!

# 1 044
  • Пазете Гор
Христос возкресе!

# 1 045
Христос Возкресе и от мен  Hug

# 1 046
  • София
Христос воскресе! Щастие, мир и любов!
Сега ви изчетох и много се смях!
Нино, козунаците ти са страхотни. Ама защо махна снимките на пътпъдъчите яйца. Точно на ММ исках да покажа каква си майсторка.  Hug
Ние сме на вилата. Размазах се от работа. Уж нищо кой знае какво не съм правила, ама съм така изморена.
До църквата така и не стигнахме, защото децата към 10 часа вече изморени от игра заспаха кой където свари. Утре ще отидем до близкото манастирче, докато се пече агнето.

# 1 047
при мен от 20 яйца 6 се пукнаха. После оставих децата да ги боядисват и имаше още 4 жертви и така станаха 10 боядисани яйца. Аз после счупих едно докато ги местих и сега са девет.
Дано до утре да изтраят..

Герри, по-малко от 50% ефикасност.  Laughing Все пак по-добре от мой приятел, който хвана кошницата с прекрасните боядисани яйца с намерение да я премести от едно място на друго и я изтърва. Всички се счупиха. 0% ефикасност.  Joy

# 1 048
при мен от 20 яйца 6 се пукнаха. После оставих децата да ги боядисват и имаше още 4 жертви и така станаха 10 боядисани яйца. Аз после счупих едно докато ги местих и сега са девет.
Дано до утре да изтраят..

Герри, по-малко от 50% ефикасност.  Laughing Все пак по-добре от мой приятел, който хвана кошницата с прекрасните боядисани яйца с намерение да я премести от едно място на друго и я изтърва. Всички се счупиха. 0% ефикасност.  Joy

Днес се смях много по този повод Joy Една позната беше постнала снимка с 3 яйца Wink Коментара беше: Това от нас! 13 се пукнаха при варенето и детето счупи още 1 ...

# 1 049
Воистина воскресе!

Тази година нямаше как да отидем на вечерната служба.
Сега наобикалям яйцата, козунаците и шоколадовите зайци, но домочадието спи. Ще трябва да удържа до утре.

Общи условия

Активация на акаунт