Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 474
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 255
Бела, нямам идея на колко е детенцето, обаче подобно нещо с обрива ми се случи на мен след като родих, нямаше и месец- изринах се цялата, пиех лецитин и се оказа, че съм напрвила алергична реакция/било често срещано след раждане/ Сложиха ме на стистеми калции и не знам си какво и орбазон, оцелях ............ Tired ама аз се запушвах много........

# 256
Добро утро!
Оздравявайте всички!
Аз днес отново съм на зъболекар. Дано да е за последно тази година

# 257
  • София
Жади, бързо да се оправяш! По въпроса с кърменето и гърдите не мога да дам съвет, защото почти нямам опит.

Майка ми днес има празник и след като вземем Кати от градина ще ходим по женски в мола - на кино, в няколко предварително набелязани магазина и в KFC заради Кати. Мъжът ми е втора смяна, затова не ни влиза в плановете. От нетърпение още снощи подарихме подаръка на майка ми - букет и книга на любимия ни автор Дийн Кунц. Така и аз намазвам, сещате се.  Grinning

Гледам за почивните дни температури от 20 градуса за Видин, където ще ходим. Дано, дано!  Praynig

П.П. Да гледате новините довечера. Предполагам, че всички канали ще отразяват пристигането на матрака ни вкъщи.  Joy

# 258
Добро утро.
Честит празник на всички лекари!
Скрит текст:
Тони, честит празник и на твоята майка!  bouquet Да ти е жива и здрава.
Белла, дано не е нещо сериозно и бързо да се оправиш.

# 259
  • Ямбол
О, честит празник на лекарите.
Тайничко се надявам, че си отглеждам един бъдещ лекар. Засега това му е желанието, дано не го промени кардинално след две години.

# 260
  • дядовата ръкавичка
Сесил, принципно не е спешно, но тя искала да го види и да го запише като пациент. Хич не ща да го извеждам...тоя тъп обрив ме стряска. Дано не е шарка  Praynig

Бела, аз мисля, че за първия преглед, педиатърът е длъжен да дойде у вас, и то до няколко дни след раждането. Поне по мое време беше така.

# 261
И сега е така.

# 262
И сега е така. Педиатърът ни дойде в деня на изписването, след две седмици пак, след това почнахме да ходим на общите консултации в кабинета му,

# 263
Аз не бих повела в това време дете на 2седмици по кабинети. Освен ако няма отделен вход и не ходят само здрави деца на консултация.

Честит празник на всички здравни работници.

# 264
Да гледате новините довечера. Предполагам, че всички канали ще отразяват пристигането на матрака ни вкъщи.  Joy
Сигурна съм, че ще е първа новина Laughing

# 265
Тони, после да пишеш този път дали сте доволни.

# 266
Направих си труда да видя, кога си купихте матрак, Тони. На 20.02. ни казваш, че имате купен матрак и ще ви го доставят след 6 дни. Егаси  ooooh!

# 267
Ехо, тук съм. Взеха ни веднага, добре че записах час. Той е добре, Слава Богу!
Лил, гърдите вече са ми винаги меки.
Педиатърката ми погледна обрива и вика варицела. Е как викам аз съм карала. И тя хм, дай да видя по-отблизо, а не това не е инфекциозен обрив. Викам ок, ама ще ида до моята ЛЛ да ме види, че нещо без ентусиазъм ме погледна.

# 268
  • София
Тони, после да пишеш този път дали сте доволни.
Одри, вече няма никакво значение. Матракът, който избрах последно, е компромис само и само да ми се махне от главата.

Сигурна съм, че ще е първа новина Laughing
Ексклузивно от мястото на събитието. Семейство Тонкини върху новия матрак - уморени след дългата битка, но щастливи.  Joy

Жади, един читав лекар няма начин да обърка варицелата. Имай го наум!

# 269
Добро утро!

Белла, отивай при някой свестен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт