Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 478
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Въобще не си струва! Но винаги полудявам, когато някой, при спор с друга ССФ, започне да коментира със злоба двтето на опонентката.

# 241
За мен си струва. Като не ѝ трият простотиите и им е по-лесно или по-удобно друго, така да е. Има си граници за всичко.
Цвети, аз съм сигурна, че не влага нищо лично, а просто от рафинирана простотия. Но и така да е, пак не става.

# 242
Докладвала ли си я? Ако да и въпреки всичко пак не я трият или не й правят забележка се свържи с модераторите. Ако и те сметнат, че няма нищо нередно с постовете й, почвай и ти със същия тон.

# 243
  • Варна
Чек, нещо спомена по-рано Андариел.
Ако тя е субекта, остави я моля. Ценна ми е и уважавам мненията ѝ. Например за седмокласната тема.

# 244
На мен не ми е никак ценна, без да знам в какви други теми пише или да имам нещо против това, което пише там. Въпросната тема е за съвсем друго нещо, нищо че тя я докара до там докъдето само си може и изкара всички други малоумни и какви ли не още. И това не е проблем, а начинът по който го прави. Няма да я оставя. А и недей си мисли, че след 17 000 мнения ей сега ще спре да пише.

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 01:37 от Анонимен

# 245
  • Варна
Ти си знаеш най-добре, разбира се. Но едва ли си струва нервите пред игнора!  Hug

Игнорът не бил толкова труден-изпитах го в седмокласната тема, заради една потребителка. Wink

# 246
Добро утро!
Май повечето имат проблеми с кръвното, но смяната на сезоните и това смотано време мисля, е се отразяват на всички ни.
Аз да се оплача, че заради лиготиите на Рачков и Зуека, не ми се гледа Като две капки вода. Ама много ми идват вече.

# 247
Аз да се оплача, че изпуснах капкиъе, защото изкарах вечерта в спешното  Sad
Нали, се оплаках от главоболие и ниско кръвно? Към тях се присъединиха болки в гърлото и висока температура. Но най-се стреснах от някакъв обрив, който ме изби. Съответно се изътелях към спешното за да ми кажат какво да правя, нали кърмя. Чакахме 2:30ч и тръгнахме да търсим частна болница със спешен прием, понеже малкия се дереше от глад в нас. В спешното обаче бяха решили, че им се бичи мохабет и заключиха вратата на спешния кабинет. Така и лекар ненамерих. Цяла нощ бабини илачи за да мога да кърмя- мазане с ракия, чайове, лукчета...

# 248
Сега как си, Белла?

# 249
Качвам температурата и обрива продължава да излиза  Sad след малко отивам на консултация за малкия и ще помоля педиатърката да ме види.

# 250
Бела, а имаш ли проблем с гърдите? Да не се е получило някакво възпаление и от него да е температурата?

# 251
белла, отиди ти на лекар, остави Тото в къщи.
В това грипозно време консултации на малки бебета не се правят...освен ако не е спешно и належащо.
Ама и педиатрите в БГ са....мамата си трака, грам съобразителност няма.

# 252
Проблем с гърдите не...вчера от едната спря да тече мляко, но днес пак тръгна.
Сесил, принципно не е спешно, но тя искала да го види и да го запише като пациент. Хич не ща да го извеждам...тоя тъп обрив ме стряска. Дано не е шарка  Praynig

# 253
Белла, какъв е обривът?

# 254
  • Ямбол
Белла, и на мен ми заприлича на запушване. Цедиш ли се редовно. Гърдите трябва да са ти меки. Бягай на лекар.

Чек, аз в тази тема изобщо не влизам, защото нямам мнение. Учудвам се, че точно с Андариел си кръстосала шпага.
Аз онзи ден също малко прекалих, че ме издразни един дядо и получих "мило" ЛС със сериозно предупреждение.
Ама онзи гледам така му стоят простотиите. Майната му, минавам на игнориране и аз. Ама там поне знам, че е истинска простотията и не може да се надскочи.

Общи условия

Активация на акаунт