Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 642
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Успешна нова седмица на всички!
Аз бях прибрала зимните якета и ботуши, днес извадих само яке, ботуши - не. Естествено, съжалих Simple Smile

# 16
Добро утро и от мен

# 17
Напук на времето навън, имам прекрасно настроение, пожелавам същото и на вас  Hug

Април е "моят" месец, много си го обичам, а така като се струпат и празници в него, съвсем.
Изкарах прекрасен рожден ден в събота, "изиграх" прекрасно изненадата от подаръка, получи се. После като споделих с мъжа ми как и откъде съм разбрала предварително, дълго се дивихме колко малък е светът и странни са връзките между хората, и при какви неочаквани обстоятелства може едно "шило" да "излезе от торбата"...
Получих поздрави, жестове и подаръци от неочаквани места, и се почувствах много щастлива.
Вчера обходихме малко "на тагадък" 5 именника, но няма как - всички са ни близки, и държахме да ги поздравим лично. Беше много наситен и вълнуващ ден.
Днес детето заминава на скаутски преход, добре че е близо и маршрутът е лесен, да не ги мисля при тези атмосферни условия.
Толкова от мен. Лека и приятна седмица на всички   bouquet

# 18
Пушгриби ме зареди страхотно!
Мислех днес да сменям гардероба и да вадя по-тънките дрехи. Добре, че съм на принципа "оставяй днешната работа за утре"  Mr. Green При нас вали дъжд. Обожавам дъжда!

# 19
  • София
Добро утро!
Много снежен април Rolling Eyes Бях обещала на голямото момче, че днес ще излизаме да караме колела, но ще ни се размине. Още не може да си сефтоса новото колело детето. Вече от месец го има, а прави само кръгчета пред гаража.

# 20
  • sofia
Искам да кажа, че вчера трябваше да се приберем, но се спука един маркуч на спирачките по пътя и нощувахме в Добринище. Сега чакам да стане 9 часа и да закарам колата да я правят. Само без спирачки не ми се беше случвало да карам, ама добре че беше баир и нямаше проблем да измина двайсетина километра.
В първата механа, която видяхме ни намериха човек със сервиз. За късмет и стаи даваха, та и нощувката осигурихме.
Май има условия за ски. Покривите на къщите са леко побелели. Добре че съм със зимни гуми още.
Стискайте палци днес да се приберем  Simple Smile

# 21
Веси, може да пишеш като се прибереш  Peace

# 22
Добро утро! Лили, благодаря за темата, отново!

Времето е гадно и за капак са ми откраднали едни работи от колата. Външни са, но много ме е яд. Сега трябва да издирвам същите пластмаси, със същия надпис.  ooooh!

Вчера пуснах две сушилни на сляпо и за сега няма фал. Днес ще пробвам с още две на принципа "проба-грешка". Ще видим.

Някой знае ли какво да взема от аптеката за спиране на цигари? Да не е табекс.

Веси, лек път!

# 23
  • София
Добро утро.  Grinning

Не ми е много усмихнато, защото искам слънчева пролет и нормални пролетни температури, но няма.
В петък пътуваме пак при свекърите, оставила съм моят мъж да ме вози като чувал с картофи. (Не ми се ходи там, но той като иска, от мен да мине.)

Търся ван или бусче под наем за 8+1 човека, за чужбина. Ако случайно някой познава читава фирма или човек, който отдава нещо подобно, нека свирне. Засега намирам някакви безумни оферти - за 6 дни около 800 лв. Уж бяхме намерили, но се оказа, че собственикът не дава за чужбина.

Вчера си купихме нов куфар и сега само чакаме екскурзията, за да го напълним.  Grinning Не остана много време, но има много организационни въпроси, които не сме разрешили все още.

Хубава седмица на всички.  Hug

# 24
Да не остана и аз без коментар за времето, но за постоянно ли ще бъде така  Rolling Eyes?
Чудна ваканция за децата. А най-тъпото е, че не смея наникъде да тръгнем с тази ужасна невралгия, която ми се стовари в буквален смисъл на главата.
 vanini*, мисли за бебетата. Това е най-лесният начин. Или поне се опитвай до вечерта да издържиш, казвай си, че ще пушиш, но само една преди лягане. Така няма да ти е толкова тегава мисълта, че цигарите ги няма.
Веси, лек път и от мен Hug

# 25
Тони, аз ще те попитам с риск да ме намразиш  Mr. Green Но какво стана с последния матрак?

# 26
  • София
Одри, не казвам, защото няма какво. Не пристигна.  Mr. Green Трябваше да ни го докарат миналия вторник. След това - в четвъртък. После - в събота. Сега го чакаме утре на обяд. Аз съм нон стоп в състояние "Ооммммм", че иначе ще избуша.

# 27
Добро красиво  утро, как сте? Едва ли има нужда, но ще споделя, че се изкефих максимално сутринта на гледката през прозореца.
Спорна седмица от мен  Peace
И   Wink
Скрит текст:

# 28
Да не остана и аз без коментар за времето, но за постоянно ли ще бъде така  Rolling Eyes?
Чудна ваканция за децата. А най-тъпото е, че не смея наникъде да тръгнем с тази ужасна невралгия, която ми се стовари в буквален смисъл на главата.
 vanini*, мисли за бебетата. Това е най-лесният начин. Или поне се опитвай до вечерта да издържиш, казвай си, че ще пушиш, но само една преди лягане. Така няма да ти е толкова тегава мисълта, че цигарите ги няма.
Веси, лек път и от мен Hug

Валери, не си ме разбрала  Grinning Лека срещу цигари е за мъжа ми, че когато го гледам да пуши и се дразня и ми се пуши и на мен. Та, вчера ми каза да му купя нещо от аптеката, да му помогне.

# 29
Ти си ги отказала, браво.
Не знам иначе кое е подходящо, не съм пробвала такива средства.

Общи условия

Активация на акаунт