Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 49 843
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 210
Жади, не само, че ти е нисичко кръвното, но и границите си посъбрала. На мен ми се случва понякога, когато съм на плодов ден и то вечер. Тогава тегля една майна на диетата и хапвам каквото ми попадне под ръка. Действа безотказно.

На мен лекари са ми казвали като са така близко границите да ям или пия нещо много сладко.

Аз понеже често ги събирам, особено от едно лекарство, което пиех, ще добавя - айран с много сол. Действа безотказно.

# 211
  • Ямбол
Искам да кажа, че Рачков и Зуека много успешно заместват Иван и Андрей като двойка водещи. Добре им се получава.

# 212
  • София
Половината удоволствие от гледането на Капките ми идва от водещите. Но аз си падам леко инфантилна и ги намирам за много смешни. Особено рачков (нямам главна буква `р`)...

# 213
  • югозапад, под "Марков камък"
Янечек, моля сподели как се прави чесновата тинктура!
Валери, не се страхувай от ЯМР по-добре да го направиш, за да си сигурна какво лекуваш  bouquet
И аз тази вечер открих сезона на козунаците - купен, след като Бела се отказа от диетата аз си направих отсрочка до след Великден  Blush

# 214
  • Варна
Закисках се така няколко пъти на Рачков, че си показах и красивия имплант(шести зъб).  Joy
Много добре ми подейства, че моят мъж(скапан от деня), се хили на няколко пъти гръмогласно на шоуто.

# 215
Купих тарама хайвер, разбих го и сега сядам. С такова нещо плюс хляб и аз мога да преям.  Heart Eyes

# 216
Препечена филийка с тарама хайвер Heart Eyes

# 217
  • София
Купих тарама хайвер, разбих го и сега сядам. С такова нещо плюс хляб и аз мога да преям.  Heart Eyes
Чееек, чак след месец ми се очертава да ям, а тарамата ще я сънувам до тогава.  Laughing

# 218
И ти ли на диета?

# 219
  • В Космоса
Да се запиша, че ви изпуснах.

Ходих на бар, утре май на кино. Обаче, вали. Sad

# 220
Да се запиша, че ви изпуснах.

Ходих на бар, утре май на кино. Обаче, вали. Sad
На кой бар беше?

# 221
Посипвам си главата с пепел, разкайвам се и се извинявам за злорадството. Час по-късно - зимна буря!сняг, вятър. Кой ми завидя, кой? Laughing

# 222
Никой не ти завидя, Кармата те навести  Whistling

# 223
  • Варна
Тук дъждът спря. Детето каза, че и в Трявна не вали. Да се прибере утре пък, ако ще да вали, каквото си иска.  Crossing Arms

В голямо недоумение съм-пренареждам шкафовете, прибирам зимните дрехи.  Crossing Arms

# 224
  • София
Да Sad Нали сестра ми се жени другия месец, такава рокля съм си харесала, че със сигурност до сватбата не трябва да ям, за да мога не само да влезна в нея, а да ми стои добре  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт