Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 377
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 450
Звезден^Прах, сега питах колежка за бели яйца. Имало в магазините на мандра Равдин. Такъв магазин има на ул. Цар Симеон I, срещу детската градина /ъгъла на Гурко/. Стрували по 30ст.
Довечера ще ходя до Пикадили и ще пиша след това.

Джулия, стискам палци!

Жади, ходи ли на лекар? Какво стана?

# 451
Ето ме! Ходих на лекар-обрива е от храна. Най-вероятно фъстъци, аз ям по един пакет белени от големите. Сега им наложиха вето  Crossing Arms
Тук се опитва да пробие някакво слънце, ама е студено. Направо издивявам вече. Искам да изляза с детето!

# 452
Аз не знам дали съм права, но фъстъците нали са алерген? Аз даже сега съм спряла да ги ям. Не ги яж докато кърмиш.  Hug
А от къде ти е температурата?

# 453
Аз не знам дали съм права, но фъстъците нали са алерген? Аз даже сега съм спряла да ги ям. Не ги яж докато кърмиш.  Hug
А от къде ти е температурата?
Алерген са разбира се! Само, че аз съм муня  bowuu температурата най-вероятно е от алергичната реакция. Сега нямам.

# 454
Белла, сигурна бях и аз , че е алергия, много ми заприлича на моето състояние, даже същото си беше, веднага ме усъмни..... лецитин пиеш ли/спри го , ако го приемаш, защото масово се прави от соя, която също дава алергии, при мен от това беше цялото чудо  ooooh!/? Какво ти изписаха , как си днес?

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 11:12 от Звезден^Прах

# 455
белла, ооо спирай тези фъстъци веднага, много опасни могат да бъдат. Особено сега като кърмиш.

# 456
  • Ямбол
И аз ядях много фъстъци, понеже били добре за кърмата.

# 457
Ядките са полезни за кърмата, но фъстъците са алергизиращи!  Naughty
Има се предвид сурови бадеми, лешници, кашу.

Шоколадът и цитрусовите плодове /най-вече портокали/ също са силно алергизиращи и не се препоръчват по време на кърмене.
Пак с цел превенция на алергии не е добре майката да прекалява с млечни продукти - мляко, сирене, кашкавал, извара.

Друг е въпросът относно газообразуващите храни.

Бела, внимавай какво консумираш!  Naughty

# 458
# 459
И аз ядях много фъстъци, понеже били добре за кърмата.
С това се успокоявах и аз. Ще се рсзмина без лекарства. Обясниха ми, че ако искам да ям ядки да ям сурови ядки и да не прекалявам.

# 460
  • София

Брех, не го бях видяла.
Какво ли значи това сега?

# 461
# 462
Фъстъците са силен алерген, както и доста други храни, които обичайно консумираме. Добре е да се внимава с тях. .

Ооо, нов собственик на Нет бг....интересно сега какво ли ще измислят...

# 463
  • Ямбол
За мен означава, че Иван Николов е аут, а аз си мисля, че той беше основният виновник за някои сакътлъшки изпълнения и сетресения в сайта.
Да видим сега новият какво ще измисли.

# 464
За мен означава, че Иван Николов е аут, а аз си мисля, че той беше основният виновник за някои сакътлъшки изпълнения и сетресения в сайта.
Да видим сега новият какво ще измисли.

Peace

На мен това:
Цитат
Ние, Mamma и Tatti, запазваме и разширяваме ролята си в развитието на сайта, следвайки първоначалната идея на BG-Mamma, а именно – да бъде основен източник на информация, място за споделяне на опит, подкрепа и дискусии, свързани както с майчинството и отглеждането на децата, така и по всички останали теми, вълнуващи нашите потребители.

ми звучи много обнадеждаващо. Дано  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт