"МАРАЛ" С ХАЗАЛ И АРАС ПО ТВ 8 - *ТЕМА 16*

• 71 418
  • 714
  •   1
Отговори
# 375

Приятен уикенд!
Добро утро, лек и безгрижен съботен ден!

Джейн, Зарани, a b,   Heart Eyes Hug

Цитат
Снощи серията беше най-интересната досега, и резултатите не закъсняха, рейтинга е по-добър, вече на 3-то място в AB групата и естествено върнахме с и лидерството в социалните мрежи

BREAKING NEWS OF "Maral En Güzel Hikayem"
Sadly that 11 episode of ‪#‎Maral‬ was the second last episode of #Maral. Yes! This is 100% confirmed that on this week's ‪#‎Thursday‬ (21 May,2015) ‪#‎Last‬ ‪#‎Episode‬ 12 of ‪#‎Season‬ 1 will be held at 20:00 on Tv8.
This Series first season will finish on 21 May 2015, because in June The holy month of Islam "Ramadan" will start and according to Turkey's policy in this holy month ‪#‎Ramadan‬ they do not show their ‪#‎series‬ for the whole month so this will be only break of 3 and Half a months. So in September from #Episode 13 will ‪#‎continue‬.

Цитат
Друзья! Так называемая "Письменная комната" (сценаристы) поделилась фото, подписав: "Мы написали финал 1 сезона "Марал".. А сейчас время празднования!"
Информация полностью подтвердилась!
12 серия станет последней в первом сезоне
Друг Араса - Феяз Демир добавил в инсту эту запись: "Друзья, ничего не поделаешь. Из-за такой политики канала наш сериал идет на финал сезона. Новый сезон будет в первую неделю сентября."
А сам написал: "Эта новость меня очень расстроила. Когда только поднялись рейтинги, как можно делать финал так рано.. Совсем не понял эту политику канала. Да, это правда, по информации, которую я получил финал на следующей неделе. Новый сезон будет в сентябре. Посмотрим, каким будет результат, не знаю.. Но знаю одно. Я долгое время знаю брата Араса и во всех своих проектах он делает прекрасную работу. Как хорошо, что вы работаете вместе (о Хазал). Я всегда буду вас смотреть. Я уверен, что есть много людей, согласных со мной."

Джейн, интересни новини си ни донесла, и a b, превод и коментар към инфото за финала на сезона-
благодаря много!  Heart Eyes  bouquet

За рейтинга- ами време беше да получи заслужена оценка сериала.  yes
За мен лично всеки един епизод от всичките 11-сет следваше да е с такива резултати,
но важното е, че дори и по-късно не закъсняха цифрите, които да ни усмихнат и от тоз пусти рейтинг.  Joy
А за втората новина- малко рано ми се струва за ваканция и септември е далеч,  Rolling Eyes но няма как...
ще почакам до на есен. Предполагам са го обмислили от екипа, и щом са решили така- ОК! thumbsup

За еп. 11-ти...изгледах го и съм доволна като зрител отново.  Grinning
Беше ми интересно и вълнуващо с всичко което видях. Историята се развива напред
и навътре в същината си. Следват се най-важните параметри- има логика и последователност,
а от там и усещане за това, че гледаш нещо нормално и възможно.
В смисъл-  цялата худож. история макар и измислена, не е и пълна измишльотина. Wink
Щото сериал, сериал...ама все пак...понякога се изгубва съвсем мярката, а тук, в "Марал" -
за мен тя е много добре и стриктно спазвана до момента с всичко случващо се.
Добре бяха намерени връзките между това което вече ни бе показано и казано и всичко ново.
Героите ни и те прибавиха нови характеристики за себе си- за това какви са и най-вече- защо?
Финалната сцена- много интригуваща, и даде заявка за интересно продължение този път на отношенията
между- Дениз и Марал. Shocked newsm78

За пореден път се убеждавам, че трейлърите са много подвеждащи и не може са се предполага
точно от показаното в тях. Целта им е само да поддържат интереса и вниманието на зрителя.
И нашите в случая го правят на 100 процента успешно. Grinning
Та в този смисъл- имаше изненади за мен- и като случки и като поведение на героите-
изненади, които ми харесаха особено много. Peace
Играта на всички- и тя си следва линията от началото на сериала- добра, убедителна, и основно-
силно въздействаща. yes
Поне за мен като зрител- това, заедно и със самата история са едни от най-важните елементи-
за гледаемост, а и удовлетвореност при срещата ми с който и да е сериал. thumbsup
За времетраенето на еп. вече споделих, но пак ще се повторя, че независимо, че ми се иска още и още-
да гледам....ми допада, че е сравнително малко. По-кратка среща, но така се запазва усещането
за удоволствие от нея, и не се стига до отегчение и пренасищане- и на възприятия и на емоции.

Без точен превод ми е малко повече в полето на подразбраното основно, но все пак, и аз като Джейн -
май схванах главните неща. newsm78 Joy
Почивните дни са ми доста заети, когато мога ще споделя по-конкретни впечатления и мнение за еп. 11-ти. Peace

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 09:24 от margita9

# 376
Добро утро! Hug Hug Hug

Джейн, Марги, Зари, a b, Hug Hug Hug  Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хм, какъв финал ще правят тия?!  #2gunfire Само си окепазяват хубавите сериали, заради скапаната си рейтингова система.  #Cussing out Много ми е гадно, така свикнах с Марал и Сарп и хайде край на 12 епизод и чааак септември. ooooh! Уф, ядосах се. #2gunfire

Приятен ден!   bouquet Hug

# 377
Скрит текст:
Добро утро! Hug Hug Hug

Джейн, Марги, Зари, a b, Hug Hug Hug  Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Хм, какъв финал ще правят тия?!  #2gunfire Само си окепазяват хубавите сериали, заради скапаната си рейтингова система.  #Cussing out Много ми е гадно, така свикнах с Марал и Сарп и хайде край на 12 епизод и чааак септември. ooooh! Уф, ядосах се. #2gunfire

Приятен ден!   bouquet Hug
Снежи,  Heart Eyes Hug
Много хубав колаж!  newsm03 newsm10

А по повод на новината за финала....и за мен е изненадваща. #Crazy newsm78
Повечето продукции снимат до юни, нашите от екипа навярно си имат съображения за по-ранното спиране. Thinking
Че не ми харесва и на мен...о, да,  Naughty но като няма какво и да направя...приемем и предпочитам
да не се нервя с неща, които нито зависят, нито може да им се повлияе- от мен, а и от зрителите въобще. Peace
Ще има чакане- няма как,  Crossing Arms  та поне да е с усмивка. Grinning

Той и Сарп трудно приема неизбежното...ама какво да прави...като си я обича Марал...
ще намери и начин. newsm78 Joy Та и ние така...с по-дългата, а и неочаквана ваканция за сериала ни!!! Hug

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 12:48 от margita9

# 378
  • София
 Hug Hug Hug

На мен ми харесва, това че ще има финал. Не за друго, а така тъкмо ще наваксам по-лесно когато са по-малко серии.  Laughing  Crazy

Интервю на Биге Йонал за Hurriyet - Ünlü olmak istemiyorum, şöhret korkutuyor

Втори актьор от "Времето лети" прави посещение на сета на Марал, този път Йълдъз Чааръ Атиксой.

# 379
Здравейте и от мен,

Марги, Зари, a b, Снежи  Hug Hug Hug Hug Hug

Вече е потвърдено, че на 21 май ще бъде излъчен последният епизод 12-ти за този сезон Peace

Accun just announced sezon finale 21 of May
https://twitter.com/Acuncom/status/599559190034685952

и обещават новият сезон да започне с много изненади Wink

И според мен беше раничко за почивка, но имаше слухове, че могат да продължат след кратка почивка, засега инфото е за Септември, но ще видим, не знам точно какви са им намеренията и не ги разбирам тези канали и продуценти ooooh!

А Йълдъз Чааръ Атиксой е била на гости на сета пре заснемането на 10 епизод, заедно с колегата си от ВЛ  Мете Хорозоглу, който в едно негово интервю казва много мили думи за нея Heart Eyes

Днес тия жълтурковци от Gecce бяха пуснали отвратителна статия за Хазал, и това предизвика гневните реакции на феновете, наистина остри реакции и спонтанно, без никаква организация един от профилите фенове на Хазал в туитър пусна хаштаг, който да туитвали и през 2013 г - HazalKaya SeniSeviyoruz, и само за 10 минути стана TT (туркиш тренд) - страшно много фенове се включиха - БГ Laughingр Гърция, Египет, Саудитска Арабия, Пакистан, Дубай, Хърватия, Турция беше много активна, рускини и тн

The website of Maral's writers for English speakers 👍👏
http://www.yaziodasi.com.tr/en/projeler/maral/

# 380
И нови снимки от сета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 381
Хм, изненадахте ме с тези новини.
Няма да крия, че съм малко разочарована. 12 епизод и почивка - не го разбирам, та ние тъкмо навлизахме в интригата, в същността и хоп ... Crossing Arms Може би понеже за първи път виждам подобна тактика и ми е малко странно.
Е, нищо де...както се казва на есен с песен  Laughing И те ще са си починали и ние ще сме хванали малко тен  Flutter

# 382
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Maral 12 Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

# 383
http://www.tv8.com.tr/video/maral-en-guzel-hikayem/maral-en-guze … lum-tanitimi/5220 Приятели ето фрагмена на 12 епизод. Явно като за финал на сезона ще се разочароваме. Надушвам много сълзи и раздяла. И сега като е финал на сезона какво ще гледаме цяло лято? Дано до новия сезон поне да успеят да излязат преведени епизодите, че щерката няма да си дойде скоро да ми ги превежда докато ги гледаме заедно. Приятна вечер на всички!!!

# 384

Спокойна неделя!
Добро утро!

Зарани, Джейн, Валия, LuDmIl_75, Heart Eyes Hug

Джейн, LuDmIl_75, благодаря за трейлъра!

Не мога да се ориентирам само по него какво ни очаква? newsm78
И няма да се настройвам за нещо тъжно. Rolling Eyes Naughty

Цитат
Днес тия жълтурковци от Gecce бяха пуснали отвратителна статия за Хазал, и това предизвика гневните реакции на феновете, наистина остри реакции и спонтанно, без никаква организация един от профилите фенове на Хазал в туитър пусна хаштаг, който да туитвали и през 2013 г - HazalKaya SeniSeviyoruz, и само за 10 минути стана TT (туркиш тренд) - страшно много фенове се включиха - БГ Laughingр Гърция, Египет, Саудитска Арабия, Пакистан, Дубай, Хърватия, Турция беше много активна, рускини и тн

Джейн, Heart Eyes хубаво е, че са се организирали и са реагирали.  Peace
Неприятно е да се пишат грозни неща за когото и да е.  ooooh!
Явно и при комшиите жълтурковците бъркат свободата на словото с нещо друго. Mr. Green
Само отчасти разбрах за какво иде реч- за разголването на Хазал и рейтинга, който се е повишил от това
според тях. newsm78 Аз не виждам връзка между това, да не говорим, че и разголване не виждам. Naughty
Смятам облеклото на Марал /Хазал/ за напълно в синхрон с промяната на живота й.
Нито мисля, че е трик на екипа- ако беше това целта, защо чакаха досега?
Той, рейтингът е нисък от началото, можеха да я "разголят" още във втори еп. newsm78
Изобщо не се ядосвам на подобни писания, за съжаление няма как и без тях.  Crossing Arms
Първо, защото всеки може да пише каквото си иска и второ, защото написаното няма как да ми повлияе
/поне на мен/ на мнението и отношението към сериала. Но, лошото в случая е- че който чете подобни писания
и не е гледал продукцията, спокойно може да си извади погрешни заключения.  Crossing Arms
То затова има една хубава пословица при нас..."Език кости няма, ама кости троши".  Rolling Eyes
Неминуемо ще има и хубави, но и лоши неща за сериала и "Марал" няма как да бъде изключение.
Надявам се, от екипа и те да не се поддават на емоцията от злописания за тях, за да могат да работят-
спокойно и успешно както и до момента го правят. yes thumbsup
Да, не е никак лесно- знам, но то лесно няма никъде...а в тези среди и тази сфера/тяхната/...още по-малко.

Днес задачите са ми много, затова- приятен ден ви пожелавам отново и изчезвам...
до довечера...по някое време... Hug

п.п.

Хубава изненада!!!

http://www.vbox7.com/play:72568cd6c6
Марал еп.11 Турция Руски суб. с Хазал Кая и Арас Булут

И тук също може да се гледа еп. 11-ти с превод /руски субтитри/
http://maxserials.tv/news/krasavica_maral_maral_tureckij_serial_ … e/2015-05-17-4793

Приятно гледане!
  Hug

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 14:19 от margita9

# 385

Новое от Хазал
В связи со вчерашней новостью о том, что "Марал раздели, рейтинги поднялись", Хазал поделилась этим фото и написала:
"Это платье, которое я надевала. Очень обидно, что мне приходится оправдываться за вчерашнюю безосновательную новость "Марал открылась, рейтинги взлетели". Молнию платья, которую приняли за стринги и превратили это в деградационную новость, при выполнении моей работы, испытывать беспокойство и унижение, что я привыкну к этому - насилие. Отказываюсь. Связывать работу более ста работников из-за одной серии с открытым декольте - это не уважение ко всем, кто старается для сериала.
Я осуждаю СМИ и социальные сети, которые этой новостью узаконили насилие, которые должны наоборот противостоять насилию над женщинами."

# 386

Новое от Хазал
В связи со вчерашней новостью о том, что "Марал раздели, рейтинги поднялись", Хазал поделилась этим фото и написала:
"Это платье, которое я надевала. Очень обидно, что мне приходится оправдываться за вчерашнюю безосновательную новость "Марал открылась, рейтинги взлетели". Молнию платья, которую приняли за стринги и превратили это в деградационную новость, при выполнении моей работы, испытывать беспокойство и унижение, что я привыкну к этому - насилие. Отказываюсь. Связывать работу более ста работников из-за одной серии с открытым декольте - это не уважение ко всем, кто старается для сериала.
Я осуждаю СМИ и социальные сети, которые этой новостью узаконили насилие, которые должны наоборот противостоять насилию над женщинами."

a b, Heart Eyes Hug
Благодаря за инфото!  bouquet
Реакцията и отговора на Хазал в случая получава моите симпатии и поздравления! newsm10  smile3501

# 387
  • София
Може ли да напишете с две думи какво е отговорила Хазал, не се разбирам с руския, а на английски не го намирам.  Praynig  Hug

# 388
Адмирации за Хазал, че отново е заела позиция. Обидно е по такъв начин да се омаловажава работата на екипа .  Peace

Може ли да напишете с две думи какво е отговорила Хазал, не се разбирам с руския, а на английски не го намирам.  Praynig  Hug
Приблизително следното :
Във връзка с вчерашната новина " Марал се разголи, рейтингите се покачиха ", Хазал сподели тази снимка и написа :
Това е роклята, която облякох.Много е обидно, че трябва да се оправдавам за вчерашната безоснователна новина. Превърнаха изпълнението на моята работа в деградираща новина, изпитвам безпокойство и унижение, че ще свикна с това - насилие. Отказвам. Да сравняват работата на повече от 100 работника за 1 серия с едно разголено деколте е неуважение към всички, които работят за сериала.
Аз осъждам социалните мрежи, които чрез тази новина узаконяват насилието, като са длъжни обратно да се противопоставят на насилието над жени

# 389
  • София
Валия, благодаря!

Адмирации за Хазал, че отново е заела позиция. Обидно е по такъв начин да се омаловажава работата на екипа .  Peace
+1

От ИГ на Джейда - Pazar sabahı... Maral son haftamız... Sezon finalimizi çekiyoruz.. - Неделя сутрин, последната им седмица на Марал, снимат финала на сезона..

Общи условия

Активация на акаунт