На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 320 765
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
Суровия кадаиф е при корите където ги продават на камари.

# 241
Много ви Благодаря.
 явно предният път съм била сляпа Wink

# 242
Здравейте, мой познат ще ходи до Одрин и искам да ми донесе кюнефе, за да го опитам.Има ли го в Кипа, защото той основно от там пазари?Благодаря!  bouquet

# 243
Здравейте, мой познат ще ходи до Одрин и искам да ми донесе кюнефе, за да го опитам.Има ли го в Кипа, защото той основно от там пазари?Благодаря!  bouquet
Хубаво е да се консумира веднага направено.Така че след време не знам на какво ще прилича.Аз не съм виждала.

# 244
  • На юг от тук
В Кипа продават замразено.В пакета са две кюнефета.Ти трябва да изпечеш и залееш със сироп.Купували сме. Лично на мен ми харесва,не може да се сравни с приготвеното на място,но е добър вариант да ти донесат от там.

# 245
KKATINNA, mimi, Благодаря за предложенията  bouquet

# 246
Момичета каймака как изглежда и в каква опаковка е?!  Като вкус как е ?!

# 247
  • Varna
Те това е каймака...

консумира се често с баклавичка за да убие сладостта.

опаковките за каймак са различни, това е една от тях. Има го във пластмасови опаковки също.

# 248
  • На юг от тук
Делте,бива ли такива изкушения да сервираш.Идва време да си покажем банските.Как ще стане това с тези сладости? newsm78 newsm78

# 249
  • Varna
Катинче,
Ние само малко бе душа, само малко Hug

# 250
  • На юг от тук
Делте,като си знам лакомийката.А пък и върху баклавички, не ми се мисли. Simple Smile

# 251
  • Пловдив
За каймака
Магията е някъде ок. 6-та минута
http://youtu.be/8EDoaDfL8RU

# 252
  • Varna
Оф, бе Макачееее,
сЯ с това филмче, напраУ мЪ накара какчИ да си бия куфалницата smile3538 от яд, че миналата година по това време в Афион не опитах от този каймак.
Различен ли е от да речем по Станбул, Едирнето и от на други места където си опитвала?

# 253
А изобщо дали  може да се намери в Одрин, че и аз съм от преглъщащите... : Embarassed :

# 254
Аз го купих от Одрин от Кипа. В пластмасова кутия е от 200 гр. Ако искате мога да снимам. Утре ще го опитам и ще си кажа мнението.

Общи условия

Активация на акаунт