На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 440
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
Момичета мислим да ходим в петък до Одрин, та имам един въпрос към вас. Какво копувате от там. Питам, понеже правя списък, ще пазарувам главно за бебе, т.к. си имам новородено, но винаги след като се върнем прочитам за нещо интересно, което не съм си взела. Simple Smile

# 481
Здравейте, някой ходил ли е на плаж в Текидраг или Силиври? По-точно след Чорлу има ли хубави плажове? Благодаря

# 482
  • велико търново
Да побутна темата и аз.
Днес ходих пак до ОББ /за трети път /та таблото с курса на валутата не работи .Питам на касата за курса 0,6071 лв. за днес има ли налични банкноти ,,да ,, .От по колко ?По 100 тл. Влиза клиентка на другата каса до мен и иска 150тл. да закупи и аз   #Crazy  . Следователно питам касиера е нали казахте ,че имате само по 100тл. ,а тя има и по 50тл. В понеделник пък ми каза имам само по 200тл. .Е на луда ме правят ,ама хайде .
Смята да прескочим скоро на пазар в Одрин ,но не знам кой ден е по подходящ петък или събота .На битак или пазар няма да ходим само по магазините.Моля за ходили скоро за мнение заредиха ли есенно дрехи и обувки за у-ще?Търся и килим и пердета за детска стая на момичета .Благодаря на включилите се с отговор.

# 483
Да побутна темата и аз.
Днес ходих пак до ОББ /за трети път /та таблото с курса на валутата не работи .Питам на касата за курса 0,6071 лв. за днес има ли налични банкноти ,,да ,, .От по колко ?По 100 тл. Влиза клиентка на другата каса до мен и иска 150тл. да закупи и аз   #Crazy  . Следователно питам касиера е нали казахте ,че имате само по 100тл. ,а тя има и по 50тл. В понеделник пък ми каза имам само по 200тл. .Е на луда ме правят ,ама хайде .
Смята да прескочим скоро на пазар в Одрин ,но не знам кой ден е по подходящ петък или събота .На битак или пазар няма да ходим само по магазините.Моля за ходили скоро за мнение заредиха ли есенно дрехи и обувки за у-ще?Търся и килим и пердета за детска стая на момичета .Благодаря на включилите се с отговор.
Какво значение какви са лирите?

# 484
  • велико търново
Е как едно е да си купиш 50тл ,а съвсем друго 200тл.  Laughing

# 485
И от банка, и от чейндж съм купувала. Кеш ми трябва само за пазара, в магазините и аптеките приемат карти. Simple Smile

# 486
  • Бургас
Аз не смея да ходя вече без прилична сума в кеш, че ми се случи в два магазина в Марги аутлет да не ми приемат картата. Тогава направо се поприщих, защото бях поизхарчила парите по магазините в центъра, а тепърва ни чакаше пазаруване в Марги, пазара зад Марги за плодове и зеленчуци и Кипата. Оказа се някакъв проблем в пос устройствата в магазините. После в Кипата си платих спокойно с картата, но така се поприщих, че вече не смея да рискувам и си нося достатъчно пари в кеш.

# 487
  • Пловдив
Марги и Кипа близко ли са Rolling Eyes

# 488
  • Бургас
Марги и Кипа близко ли са Rolling Eyes
Да, сравнително близо са. И двете се намират на един и същи булевард /булевард Ататюрк/. На същия булевард има и Килер и Мигрос.

# 489
Само на пазара и в ресторантчетата плащам кеш. Не съм имала проблем с картата си. Това доста спестява чуденето колко да превалутирам. Вече сме ходили 5 пъти в Одрин. Но първия път задължително с повече пари в брой, защото на пазара покупките зависят и от сезонните плодове и зеленчуци.
Benite, прегледай каталозите на Кипа, Migros  и Killer. Те ще те ориентират какво има на промоции. Винаги ходя със списък от къде какво ще взема. Но си има храни и стоки, които дори и когато не са на промоция са с много добри цени.
Спагети и макарони Barila 2.10 TL. Това винаги го има в списъка ми. Ще си погледна къде прибрах касовия бон от съботните покупки в Кипа и ще драсна още някоя друга цена.

# 490
Здр можели да споделите мнения за град чорлу мислим с мъжът ми и малкия да се разходим до чорлу ако може да ми препоръчате хотел и какво може да си купим от там

# 491
  • у нас

Да, има Back to school по магазините. Има есенни дрехи, обувки, раници и всякакви пособия за учениците. Дори и да не са на промоция нещата, пак са по-евтини от тук.  Heart Eyes

В събота като бяхме си харесах един клин за малката, но нямаше номер. Беше 5 лири. На другия ден отидох до един магазин тук и като попитах за клинове и първият, който ми изкара продавачката беше точно същият, който гледах в Одрин. Даже се засмях, да не кажа изсмях  Laughing, като видях цената /беше 16 лв/. Sunglasses

# 492
здравейте , искам да знам пазарите и магазините работят ли в неделя

# 493
Всички магазини работят ,но за пазарите не съм сигурна

# 494
Ходихме със жена ми със автобус.Нямаш време за нищо и само бързане а за стоене по границите по добре да не споделям.Сега съм решил да отида с личен автомобил.Ако има желаещи за шопинг в Одрин от Пловдив или Асеновград пишете на лични ще се разберем

Общи условия

Активация на акаунт