На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 320 509
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Цените на зеленчуците са доста по-ниски от тукашните.

Не само са по-ниски цените, но и самите зеленчуци са доста по-вкусни, а и са домашно производство.
Ние се чудим кога да ходим до Одрин. В момента има ли намаления?

# 16
  • Пловдив
Много-много, колко да е много - два часа и половина, аз и тук мога да прекарам толкова в някой магазин дори в Кауфланд. На закрития базар е по-забавно и цените подлежат повече на пазарлък.

Sinara, няма начин поне да не сме се разминали по пазара. Пазарих се разбира се за якето цената беше 80, но първо пробва по-голямата дъщеря, а тя е по пищна отпред и не се получиха нещата. На малката обаче и лепна от раз.

Който ще ходи тази седмица - следете нивото на реките. Марица тази сутрин се е вдигнала пак.

# 17
  • у нас

Sinara, няма начин поне да не сме се разминали по пазара. Пазарих се разбира се за якето цената беше 80, но първо пробва по-голямата дъщеря, а тя е по пищна отпред и не се получиха нещата. На малката обаче и лепна от раз.

Да, там по принцип якетата ги дават за 80 лири. Браво на вас, щом сте се спазарили. Най- големият номер кой беше ХЛ или ХХЛ?

Ние на едно място купихме три комплекта за малката, ама туркинята не се съгласи на намаление. Всеки път все по-малко и по-малко хора се навиват на индирим  Laughing Макар че и на тази цена, която ги взехме е добра, но нали това е готиното да се пазариш, да има емоция.

Междудругото, парковото пространство пред Селимие джамия е в ремонт. Бяха опънали огради и част от плочите бяха махнати.

# 18
  • София
Записвам се в темата. След месец отиваме на море и на връщане, ще е Одрин... Praynig

Sinara, може ли снимка на якето. Търся нещо кожено и младежко за дъщера ми.   bouquet

# 19
  • Пловдив
Привет!
И ние мислим за сефте да ходим...та в събота /нали за тях не е празник Wink/ дали е подходящо?
Ще си разпечатам инфо от тук...Мисля предимно дрехи да търся.Може ли накратко за този пазар,за който пишете по-горе с по-лятна стока...Лесно ли се стига до там?

# 20
Навсякъде може да си купите лятна стока.Ние почти само такива купихме.

# 21
  • Пловдив
Peace
Идеята ми беше по-скоро как да се добера до която и да е стока,на пазарите  Wink Някой лесно откриваем като за първо ходене.

# 22
  • Бургас
Peace
Идеята ми беше по-скоро как да се добера до която и да е стока,на пазарите  Wink Някой лесно откриваем като за първо ходене.

Ако визираш Големия пазар, той се провежда в петък, така че в събота няма да го сварите. В събота се провежда пазара зад Марги Аутлет за пресни плодове и зеленчуци. Ако търсите основно дрехи отидете в петък на големия пазар.

Сега гледах брошурата на Кипа. Има намалени котлети сьомга за 19,90 лири/кг. и зехтин за 47 лири/5литра.

# 23
  • Пловдив
 Peace
Как се казва,за да намеря как се стига до Големия пазар?

# 24
  • у нас
Peace
Как се казва,за да намеря как се стига до Големия пазар?

Виж първият пост.

Sinara, може ли снимка на якето. Търся нещо кожено и младежко за дъщера ми.   bouquet

Макак е купила яке за дъщеря си, аз не съм. Но определено якетата са младежки и са модерни. Е, стават и за по- зрели младежи като нас, стига да се поберем в тях  Heart Eyes

Една статия за проблемите на границата     http://www.flagman.bg/article/78308

# 25
Аз исм да поптам колежката @makak, откъде сте намерихте шоколада без захар и другите сладки неща?

Аз вчера бяХ, по едно време заваля и слаба градушка  Laughing

# 26
  • Пловдив
В Кипа, manutd^,
http://kapimda.kipa.com.tr/en-GB/Search/List?searchQuery=sugar%2 … ;SortBy=Relevance

разгледай тук, бисквитките са им много хубави и с различни плодови аромати

Якето ще ви го снимам довечера.

# 27
Мерси   bouquet Вчера бях но изобщо не гледах  Grinning

# 28
  • Варна
  bouquet

# 29
  • Пловдив
Якенцето-

най-големия размер беше XL

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 20:17 от makak