На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 314
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Аз ще ходя утре и се надявам късно вечерта да споделя. Не мисля да се отказвам от ходене  Simple Smile
Вижте камера № 7, всичко е спокойно на границата от Турска страна.

# 571
http://www.segabg.com/article.php?id=770027

А познайте кога ще ги пуснат и накъде ще тръгнат?

Казваха, че са в покрайнините на града, сега чета, че 400 от тях минимум са зад Керван сарая в центъра точно  Tired

# 572
И аз да се включа с питане. Някой наясно ли е с тези карти, които се издават за магистралата. Колко струват и от къде се купуват? Благодаря предварително!

# 573
Ние се отказахме и не толкова заради байрама, а основно заради бежанците. Не ми се рискува, тези хора са обезверени и отчаяни и не се знае на какво са способни. Но все пак всеки сам си решава....

# 574
  • София
И аз да се включа с питане. Някой наясно ли е с тези карти, които се издават за магистралата. Колко струват и от къде се купуват? Благодаря предварително!

За Одрин не ти трябва. Ако все пак плановете ви налагат закупуването ѝ, последните няколко поста на истанбулската тема са посветени на картата. Информация има и в първи пост на същата тема.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=866321.new#new

# 575
Ние се отказахме и не толкова заради байрама, а основно заради бежанците. Не ми се рискува, тези хора са обезверени и отчаяни и не се знае на какво са способни. Но все пак всеки сам си решава....

Радина, точно си го казала - непредвидими са  Tired

Очаква се застудяване, валежи и ако тръгнат към границите, нищо не може да ги спре  Confused

# 576
Въпреки нетърпението ми да посетя Одрин, предвид положението с бежанците се записах за по-късна екскурзия в средата на октомври.  А така ми се пътуваше сега по хубавото време. Искаше ми се да тръгна с кола в делнични дни, но не намерих придружител сред моите познати, а сама малко се колебая. Не толкова на шопинг, колкото на разходка, хамам, хапване, разглежане и т.н. с една-две нощувки. Много трудно, но си намерих екскурзия за два дни без шопинг в Чорлу. Нищо, като за първи път ще ида с група, а пък после ще знам вече пътя.
И аз ще очаквам новини от пътувалите този уикенд.

# 577
Записвам се и аз да следя какво ще бъде положението по границата и Одрин идния месец

# 578
Утре живот и здраве пътуваме.На границата ни казаха че всичко е спокойно и нормално.Дано да е така. Praynig

# 579
Здравейте,
Обещах да пиша след като се прибера от Одрин и го изпълнявам  Simple Smile.
Прибрахме се преди малко и мога само да кажа, че в Одрин всичко беше спокойно. Границата минахме и в двете посоки необичайно бързо -за около 15 минути. Всичко работеше и си напазарувахме добре. Слушам сега новините и явно тези размирици са извън центъра на града. Но нека всеки сам си прецени дали да пътува, аз пътувах и не съжалявам.

# 580
Странно, по новините казаха, че бежанците са окупирали някакво централно място в Одрин, имало също и на автогарата. Но щом е спокойно, толкова по-добре.
Скрит текст:
Разбира се, жалко за тия хора, толкова ми е жал за тях. Praynig

# 581
Странно, по новините казаха, че бежанците са окупирали някакво централно място в Одрин, имало също и на автогарата. Но щом е спокойно, толкова по-добре.
Скрит текст:
Разбира се, жалко за тия хора, толкова ми е жал за тях. Praynig
Малко информация и от мен - току що се прибираме от Одрин. Напазарувахме спокойно. Бежанци видяхме при влизане в града - вървяха встрани от шосето. Освен това в центъра зад джамията, на площадчето, където продават плетива има палатков лагер - около 250 човека.

# 582
Прибрахме се късно снощи.Освен че на отиване на турска страна ги мързеше да работят и имаше доста коли /45 минаване/просто нищо друго необичайно.Ни вървящи емигранти.ни жандармерия.Всичко си е обичайното.Единствено на автогарата точно под джамията имаше нещо като палатков лагер с плакати.Но всичко беше мирно и спокойно.Хората си стоят и чакат.Радвам се че не се отказахме.

# 583
Здравейте,интересуваме къде в Одрин или Лозенград мога да намеря кожени якета естествена кожа и на каква цена вървят.Благодаря

# 584
  • Севлиево
Прибрахме се късно снощи.Освен че на отиване на турска страна ги мързеше да работят и имаше доста коли /45 минаване/просто нищо друго необичайно.Ни вървящи емигранти.ни жандармерия.Всичко си е обичайното.Единствено на автогарата точно под джамията имаше нещо като палатков лагер с плакати.Но всичко беше мирно и спокойно.Хората си стоят и чакат.Радвам се че не се отказахме.

И ние ходихме в Одрин в неделя. На отиване минахме границата за 15 минути без проблем. Бежанци нямаше. Действително вътре в града, зад старата джамия, имаше палатки, но всички бяха спокойни, при тях имаше представители на Червения полумесец и полицаи, които седяха на столове около тях - най-спокойно. Ако не знае човек, че това са бежанци, няма и да разбере.
Времето беше хубаво, а в неделя навалици с автобуси от България нямаше Simple Smile, така че си напазарувахме добре и изобщо не съжалявам, че отидохме. Единствената ми забележка бе българската страна на границата - мързеше ги да работят, действаха бавно и като цяло изглеждаха отегчени. А и ни взеха такса 5 лв. за дезинфекция на колата.
И да похваля участъка от магистрала "Марица", започваща след Димитровград до Капитан Андреево. Дълга е над 70 км и ни спести доста време от пътуването.

Общи условия

Активация на акаунт