На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 293
  • 773
  •   5
Отговори
# 555
Някой може ли да ми каже, защо като опитам да отворя сайта на килера ми се отваря каталога на карфура? Ще ходя на 18.09 в Одрин ими се искаше да разгледам всички каталози Simple Smile
При мен се отваря на килера, обаче е изтекъл - до 11.09.

# 556
Здравейте искам да попитам има ли някакво ограничение примерно на дрехи,прахове и т.н. при преминаване през границата понеже ни предстои ходене до Одрин?

# 557
Здравейте, мислим тази седмица да ходим до Одрин, но паспорта ми изтича януари 2016, дали ще ми направят проблем на митницата?
Много се извинявам за въпроса, но не съм много наясно, за това ще се радвам, ако някой по комепетентен от мен ми отговори Simple Smile
Благодаря!

# 558
  • София
Здравейте, мислим тази седмица да ходим до Одрин, но паспорта ми изтича януари 2016, дали ще ми направят проблем на митницата?
Много се извинявам за въпроса, но не съм много наясно, за това ще се радвам, ако някой по комепетентен от мен ми отговори Simple Smile
Благодаря!

Отивай смело! Няма да имаш проблем!

# 559
  • Бургас
Благодаря!
По този въпрос чух няколко мнения затова писах директно на турското консулство и ми отговориха, че български граждани могат да пътуват в Турция до валидността на паспорта им. Иначе по принцип съм чела, че е 60 дни. Ние ще ходим на почивка в Турция от 02.10-10.10, а паспорта ми изтича през февруари.

# 560
Здравейте, имам няколко въпроса за ходилите скоро до Одрин! Тъй като ще сме за кратко време искам да открия нещата, за които отидавме.
1. Как са цените с тази ниска за нас лира? По-високи ли са?
2.Къде е по-добре да търся магазини за качествено спално бельо /ТАЧ и др./? На центъра на града /голям ли е?/ или в Марги аутлет?
3.И магазини за детски дрехи и бельо?
Няма да имаме много време и затова искам да не се лутаме, а да намерим точните магазини! Simple Smile
Благодаря на всички, които ще дадат точна информация! Laughing

# 561
 И още един въпрос: Откъде купувате корите и баклавата /и другите сладки неща/? От големите магазини или пазара? Благодаря!

# 562
Някой с пресни отзиви от границата /Капитан Андреево/ В събота мислим да сме в Одрин но новините ме притесниха с тези емигранти.

# 563
В неделя бяхме ние - беше много спокойно и минахме бързо.

# 564
Утре отивам в Одрин на пазар и бих искала да попитам някой знае ли как върви цената на златото, например синджир 3-4 грама на каква цена е или колко е грам злато. Ще бъда безкрайно благодарна ако някой ми отговори Simple Smile

# 565
Информацията ми е от май месец някъде.
100 ТЛ беше пендарата 22 карата 1 гр.
114 ТЛ ювелирните изделия за 1 гр, но 14 карата.
При ювелирните изделия имаше леко вариране в зависимост от сложността на модела.
Приемаха злато за обмяна, но не разбрах как изчисляват, май не през тегло, а през цената (изкупуват старото по-евтино, както при нас).
Капсулираните пендари 22 карата 1 гр. ги изкупуваха на 95 ТЛ.

# 566
Като гледам какво става в бежанците и колко много има в Одрин, чудя се дали е безопасно вече да се ходи  newsm78

И в Истанбул са окупирали автогара Есенлер и фирмите не продават билети ...  Tired

# 567
Моля, който ходи тези дни да сподели каква е ситуацията, с оглед бежанците.

# 568
и на нас ни предстои ходене до Одрин тази събота, та се замислих за бежанците там, дали висчко ще е наред, да не би да има размирици и т.н.
Ще се радвам някой да сподели

# 569
и на нас ни предстои ходене до Одрин тази събота, та се замислих за бежанците там, дали висчко ще е наред, да не би да има размирици и т.н.
Ще се радвам някой да сподели
И ние сме за тогава.Вчера се чухме с приятел от Одрин и каза да не се притесняваме.Ще решаваме утро но за сега няма да се отказваме.Повечето са около автогарата така че мисля да няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт