На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 316
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Препоръчаха ми да си купя Corsal и  Iburamin cold. Някой вземал ли е тези лекарства?

# 541
  • Бургас
Момичета на техния празник на 26ти  дали ще работят магазините?

# 542
Момичета на техния празник на 26ти  дали ще работят магазините?

Миналата година ходихме точто така - в събота, когато им беше празникът. Доколко разбрах повечето магазини отваряха около обяд. LC Waikiki-то на центъра отвори около 13.00 чака ако не се лъжа. След това ходихме на Кипа и Марги и всичко си работешe. За складовете не мога да кажа.

# 543
Аз мисля, че нищо не работи-попадала съм в аналогична ситуация и не бих рискувала  Peace

# 544
  • Бургас
Толкова ли е задължително точно сега да отидете на пазар  Rolling Eyes Отложете посещението, когато им отминат празниците, вместо да се тюхкате дали това и онова ще работи. Не си усложнявайте живота.

# 545
Миналата година ходихме точно на празника в събота и всички магазини работеха от 13:30 и на борсата за прахове беше много спокойно и всичко си купихме. И корите за баница, където ги точат също си работеха. Никакъв проблем нямахме и минахме много бързо границата, защото нямаше много коли и всички си мислеха, че нищо няма да работи.

# 546
Еми тогава разчитайте на късмета, че и тази година ще е като миналата година  Laughing

Аз веднъж попаднах в Албания на такъв празник, не знам дали ще ми повярвате, ама нямаше откъде една вода човек да си купи ...  Rolling Eyes

# 547
Всеки сам си решава, аз само споделям. Може би и аз ако знаех, че са празници миналата година и аз нямаше да тръгна, но за мое щастие всичко беше повече от хубаво. Но тази година ще хода на 18.09

# 548
Здравейте,
С голям интерес изчетох темата, но не намерих информация по следния въпрос - лесно ли се шофира в Одрин, лесно ли се намират места за паркиране? Не обичам много да шофирам и се чудя дали да ходя с екскурзия за 2 дни или с кола. Целта ми е най-вече да разгледам Одрин.

# 549
Лесно се шофира.Там колите са с предимство,а не пешеходците.Има платен паркинг в центъра.Кипа има безплатен паркинг,но този който е подземен.

# 550
Лесно се шофира.Там колите са с предимство,а не пешеходците.Има платен паркинг в центъра.Кипа има безплатен паркинг,но този който е подземен.
Много благодаря за бързия отговор. А около Селим джамия как е положението с паркирането? Хотелът ми ще е там евентуално.

# 551
Много благодаря за бързия отговор. А около Селим джамия как е положението с паркирането? Хотелът ми ще е там евентуално.
Срещу входа има платен паркинг.

# 552
Срещу входа има платен паркинг.
Много благодаря за информацията. А за хамамите някой ще разкаже ли?

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 21:22 от dandree

# 553
  • Бургас
Благодаря за отговорите момичета.  bouquet

# 554
Някой може ли да ми каже, защо като опитам да отворя сайта на килера ми се отваря каталога на карфура? Ще ходя на 18.09 в Одрин ими се искаше да разгледам всички каталози Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт