На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 253
  • 773
  •   2
Отговори
# 585
Здравейте, да попитам някой копувал ли е бебешко мляко от Одрин. Копувала съм Аптамил и бях доволна, но сега ми трябва антирефлуксно, но не мога да намеря Sad ако някой може да помогне.

# 586
Здравейте, не ми стана ясно пазара в петък или в събота е? Ако някой знае кога има пазар в Лозенград и в Одрин моля да ми поясни. От първата стр. видях, че има пазар в сряда и събота, но по надолу пише, че пазар има и в петък за това нещо се обърках - пазарите са различни ли?. Интересуваме борсите за перилни препарати с какво работно време са и от къде е по-изгодно да се пазари?

# 587
Здравейте, не ми стана ясно пазара в петък или в събота е? Ако някой знае кога има пазар в Лозенград и в Одрин моля да ми поясни. От първата стр. видях, че има пазар в сряда и събота, но по надолу пише, че пазар има и в петък за това нещо се обърках - пазарите са различни ли?. Интересуваме борсите за перилни препарати с какво работно време са и от къде е по-изгодно да се пазари?

На 1 стр. е написано ясно - пазарът в Лозенград е в сряда и събота, а в Одрин - големият пазар е в петък ,пазар има и в събота  Peace

# 588
 Благодаря

На 1 стр. е написано ясно - пазарът в Лозенград е в сряда и събота, а в Одрин - големият пазар е в петък ,пазар има и в събота  Peace

# 589
От известно време не ми се отваря сайта на Кипа http://www.kipa.com.tr/ . При вас как е?

# 590
  • у нас
Вероятно работят по него. Сега не ми се отваря. От http://www.ebrosur.com/Istanbul/Kipa-Hipermarket-24-Eylul-5-Ekim … -da/BHIZzj#page=1 може да се види текущата промоция на Кипата.

# 591
Не го знаех този сайт.  Мерси Simple Smile

# 592
Аз пък откривам само старата брошура на Килер и на Мигрос, само до 30ти.

# 593
  • у нас

Затова е  важен първият пост. Там го пише.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 08:39 от Sinara

# 594
Здравейте,

понеже скоро мислим да отскочим до Одрин, но този път с почти 4 годишната ни дъщеря (няма на кого да я оставим този път) - имате ли идея някъде около пазара или по центъра да има детски площадки, или нещо, с което да мога да я залъжа за няколко часа? Simple Smile
Идеята е аз да се занимавам с дъщерята, а жена ми с още една позната да се забавляват на битака Simple Smile

Към момента от обиколките ни досега, само на Марги аутлет знам, че има детски катерушки, и зад Марги точно до синия пазар има една площадка, но те са далеко от пазара, а трябва да оставя колата на пазара, за да може жена ми да пълни багажника Simple Smile

Благодаря предварително!

П.П. За пръв път ще минем през Капитан Андреево, предполагам е спокойно, от гледна точка на бежанци?

# 595
Ако ме не лъже паметта (защото не съм обръщала внимание конкретно) има детски център на последния етаж на МОЛ -а, дето е КИПА в него.

# 596
Ако ме не лъже паметта (защото не съм обръщала внимание конкретно) има детски център на последния етаж на МОЛ -а, дето е КИПА в него.
Да има там.

# 597
Затова е  важен първият пост. Там го пише.  Heart Eyes
Явно съм била ужасно разсеяна ooooh!

# 598

Не те лъже паметта изобщо, има детски център в Кипа-та, но е доста далеко от пазара Simple Smile
Трябва от пазара да може пеша да се стигне до мястото на забавлението, защото трябва да оставя колата на пазара.
Освен ще заредя таблета с нови филмчета, ще мръднем с малката из центъра, то е ясно, че ще се купуват балони и разни други бляскави дрънкулки, дано откараме до обед Simple Smile)))

Някой ако има други идеи, на драго сърце ще ги приема Simple Smile

# 599

Не те лъже паметта изобщо, има детски център в Кипа-та, но е доста далеко от пазара Simple Smile
Трябва от пазара да може пеша да се стигне до мястото на забавлението, защото трябва да оставя колата на пазара.
Освен ще заредя таблета с нови филмчета, ще мръднем с малката из центъра, то е ясно, че ще се купуват балони и разни други бляскави дрънкулки, дано откараме до обед Simple Smile)))

Някой ако има други идеи, на драго сърце ще ги приема Simple Smile

Не разбрах на кой пазар ще ходите, но ако е Синия пазар и Марги-то, МОЛ-а на Кипа ви е в пъти по-близо от центъра.

Общи условия

Активация на акаунт