На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 228
  • 773
  •   2
Отговори
# 600

Не разбрах на кой пазар ще ходите, но ако е Синия пазар и Марги-то, МОЛ-а на Кипа ви е в пъти по-близо от центъра.

О, извинявам се, забравих да уточня, за петъчния пазар става въпрос.
На синия един път ходихме, хич не съм очарован, и затова си продължаваме да си ходим на петъчния, все пак отиваме главно за дрехи на малката (за нас ако остане време и пари).

# 601
  • все тук
Някой с актуална информация за ситуацията в Одрин? - Спокойно ли е на границата (Лесово визирам), в града има ли бежанци?

# 602
Някой с актуална информация за ситуацията в Одрин? - Спокойно ли е на границата (Лесово визирам), в града има ли бежанци?

И мен ме интересува това, че веднъж отложихме пътуването, да знам утре да стягам ли багажа  Thinking

# 603
И аз чакам информация ако някой е ходил тези дни

# 604
Снощи се завърнахме, в действителност обстановката е спокойна. Границата (Малко Търново) я минахме и на отиване и на връщане бързо, не сме чакали. Не видяхме бежанци (или поне не ги познахме), беше пълно основно с гърци и българи. Случихме и на чудесно време, много съм доволна.

# 605
  • все тук
И аз да се отчета Simple Smile Вчера бяхме в Одрин, на отиване на границата се забавихме 45 минути (беше около 10.00 часа и май всички по това време минават), на връщане изпреварихме автобусите и минахме за 5 минути (около 18:00 часа). Посетихме синия пазар - направо не мога да повярвам на изобилието от плодове и зеленчуци, в Уайкики в Марги аутлет имаше много атрактивни цени на определени артикули. На борсите за перилни препарати нямаше хора, пазарувахме спокойно, в Кипа се чуваше основно българска реч. Бежанци не се мяркат, по центъра беше спокойно и приятно, големи опашки за този прословут таваджигер Simple Smile

# 606
Ние бяхме в Одрин на 2ри и 3ти. През Лесово минахме и двата дни,в двете посоки доста бързо. На петъчния пазар беше пълно с българи Simple Smile, на борсите също. Напазарувахме доволно. За инфо :Первол 13 т.л., Ариел 6 кг-26 т.л., Юмус -8 т.л.,памперси -24 т.л. за 50 бр

# 607
  • у нас
На петъчния пазар има ли вече основно дрехи с дълги ръкави?

# 608
Здравейте! Ще пътувам на 12 декември за първи път. Ще ви следя  за повече информация bouquet

# 609
Здравейте,
И аз да се отчета. Бях в Одрин на 02.10 и 03.10 с преспиване. Хотела просто беше перфектен, в самия център на града, с охраняем паркинг. Минахме границата на Капитан Андреево без абсолютно никакви проблеми и в двете посоки. Навръщане чакахме малко повече- около 30 минути. Няма никакви бежанци и обстановката е абсолютно спокойна. На петъчния пазар има всичко- от бельо, дрехи с къс ръкав, дълъг ръкав, якета и т.н., но аз дрехи пазарувах предимно от Уайкики. Препоръчвам да се пазарува от този в центъра, има по-голям избор. В мола спират много рейсове и гърците купуват като невидели и беше пълен хаос. Купих си прах от Кипата - Турсил за 9,90 лири, но се оказа че има една подробност- на всяка покупка над 20 лири ти се полага един прах на тази стойност, затова продавачката ми раздели сметката на 3 за да мога да си купя 3 праха. Купих си и калъвки за възглавници, кори за баница, бебешки дрехи от магазин от центъра на града на много добра цена.
Ходете и пазарувайте без да се притеснявате.  Grinning

# 610
Здравейте, магазин за техника/прахосмукачки ме интересуват/ в Одрин къде има.Ако е възможен линк понеже търся конкретна турска марка ...за да проверя преди да отида.Благодаря.

# 611
  • Пловдив
Здравейте,
И аз да се отчета. Бях в Одрин на 02.10 и 03.10 с преспиване. Хотела просто беше перфектен, в самия център на града, с охраняем паркинг. Минахме границата на Капитан Андреево без абсолютно никакви проблеми и в двете посоки. Навръщане чакахме малко повече- около 30 минути. Няма никакви бежанци и обстановката е абсолютно спокойна. На петъчния пазар има всичко- от бельо, дрехи с къс ръкав, дълъг ръкав, якета и т.н., но аз дрехи пазарувах предимно от Уайкики. Препоръчвам да се пазарува от този в центъра, има по-голям избор. В мола спират много рейсове и гърците купуват като невидели и беше пълен хаос. Купих си прах от Кипата - Турсил за 9,90 лири, но се оказа че има една подробност- на всяка покупка над 20 лири ти се полага един прах на тази стойност, затова продавачката ми раздели сметката на 3 за да мога да си купя 3 праха. Купих си и калъвки за възглавници, кори за баница, бебешки дрехи от магазин от центъра на града на много добра цена.
Ходете и пазарувайте без да се притеснявате.  Grinning

Как се казва хотелът?

# 612
Дами, да ви попитам - виждали ли сте някъде в Одрин да се продават тези обувки/боти:

Скрит текст:
Скрит текст:

И още нещо - покрития пазар (чаршията) в центъра дали работи и в неделя?

Благодаря ви предварително   bouquet

# 613
Здравейте,
Ходете и пазарувайте без да се притеснявате.  Grinning

Как се казва хотелът?

Sultan Hotel - 3 звезди

# 614
Определено има проблем с това човек да види актуална брошура на Кипа на сайта им  Flutter

Пробвах и през другия линк, но ...

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 14:39 от Кливия

Общи условия

Активация на акаунт