На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 096
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Здравейте и от мен. Ние ходихме в Одрин на 3.10.2015г. влязохме през Лесово, в 8:00 часа много бързо минахме за около 15 мин някъде. Обстановката в Одрин беше спокойна, не видяхме бежанци. Ходихме до Kiler, мола, борсите за перилни препарати, джамията - вътре има магазинчета за дрехи (повече от колкото на синия пазар до мола). Разходихме се по центъра, хапнахме прословутите им гозби - тава джигер, кюфтета и малката яде дюнер - всичко беше много вкусно. Аз очаквах, че на синия пазар ще има повече дрехи. В мола е ясно като при нас в BG, аз лично не видях кой знае каква разлика в цените. В складовете за перилни препарати имаше доста неща - прахове Ariel 10 kg - 35 TL, Tursil 10 kg 20 ТL, Персил, Омо всякакви видове течни или на прах, веро, омекотители, пасти за зъби и др. От близките магазинчета си купихме баклава 1 кг - 9 лири, халва, маслини (има голям избор както и на пазара). Кори за баклава си взех от Килер - но не бяха толкова хубави, както тези който купихме от едно магазинче където бяха на куп и ти ги опаковат пред теб. С тях стана много хубава баница. Взехме си още и кори специални за баклава, сирене, мляко с каймак, кашкавал на конци и др техни традиционни лакомства. Другият път като ходим ще отидем без децата, че да можем да пообикулим повече места - иска ми се да отидем на пазара за дрехи в петък. Не ни остана време за църквите, тъй като се изморихме доста с обикаляне по магазините и си тръгнахме обратно към 18:00 часа обратно за България.
Искам да попитам някой купувал ли си е парфюми от Одрин и от къде по точно, интересува ме дали са по евтини от тук.?

# 617

Искам да попитам някой купувал ли си е парфюми от Одрин и от къде по точно, интересува ме дали са по евтини от тук.?

Ние си купуваме парфюми от едно магазинче срещу джамията (голямата) . По 5 лири са за 100мл, като нашите наливни са, в такива шишенца, но не ги наливат там. Страхотни са като си напръскам дрехата мирише докато се изпере. Има различни аромати и дамски и мъжки. Магазинчето е китайско наподобява нашите за 1лв.  От пазара не съм купувала, все се чудя дали са добри.

# 618
  • Стара Загора
Какво ви е мнението за течните прахове, които купувате? Ние винаги вземаме Персил за черно и цветно пране, но при последното ходене лятото, този за черното е като вода. Имам чувство че е разреден много. От предния път ми беше останал за цветно и е гъст.... вече трябва да ги отварям преди да купувам. ooooh!

# 619
  • у нас
Определено има проблем с това човек да види актуална брошура на Кипа на сайта им  Flutter

Пробвах и през другия линк, но ...

На този линк сега дори няма качена брошура за Кипа. Иначе вече може да се види актуалната брошура в сайта на Кипа.

Магазинчето е китайско наподобява нашите за 1лв.  От пазара не съм купувала, все се чудя дали са добри.

Имам няколко парфюма закупени от пазара. Много добри имитации излязоха. Миришат с дни.

# 620
Аз сега си взех Персил за цветно пране и не бих казала, че е рядък. Мирише супер, взех си и омекотител и Доместос. Зачудих се за баклавата от Одрин, но ми препоръчаха тази от Лозенград, ама пък там беше по скъпа.

# 621
  • Стара Загора
Аз сега си взех Персил за цветно пране и не бих казала, че е рядък. Мирише супер, взех си и омекотител и Доместос. Зачудих се за баклавата от Одрин, но ми препоръчаха тази от Лозенград, ама пък там беше по скъпа.

Не знам дали по принцип е по-течен за черното или моя се е случил такъв. Синята туба и моят е ок.
Не бях обръщала внимание предните пъти като сме купували и сега ми направи впечатление. newsm78

# 622
Напоследък и на мен ми прави впечатление, че течните препарати са по-разредени. Затова реших да взимам техни марки. Доволна съм от Rinso.

# 623
Напоследък и на мен ми прави впечатление, че течните препарати са по-разредени. Затова реших да взимам техни марки. Доволна съм от Rinso.
Аз си взех и течни и прахообразни прахове. Исках да взема по-малки опаковки, но от Турсила нямаше по малки от 10 кг., но още не съм ги пробвала, сега съм на Ариел и си е ок.

# 624
Синара, аз на сайта им виждам само брошурата до 5 октомври  Embarassed

Ако може, би ли дала линк към новата?!?

Благодаря ти!   bouquet

# 625
http://kapimda.kipa.com.tr/en-GB/Promotion/List?SortBy=Default
Аз преди да тръгна разглеждам тук и даже си снимам някои стоки, за да ми е по лесно търсенето

# 626
ssk-Sofi, благодаря ти за линка   bouquet

# 627
Позволявам си да дам съвет относно течните препарати за пране.От темата за перилните знам, че се предпочитат прахообразните, заради състава.В течните има по-малко активни съставки и производството им е по-евтино, затова напоследък производителите масово рекламират течни и капсули.По-изгодно им е , а се продават на същата цена.Моля мамите,които са купували прах Ариел скоро да споделят каква е цената в Одрин.

# 628
  • Русе
...Моля мамите,които са купували прах Ариел скоро да споделят каква е цената в Одрин.
Здравейте и от мен. Ние ходихме в Одрин на 3.10.2015г.....  В складовете за перилни препарати имаше доста неща - прахове Ariel 10 kg - 35 TL...
Peace

# 629
Viki_1974 , Благодаря ти ! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт