На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 054
  • 773
  •   2
Отговори
# 630
Аз не съм доволна от Ариела. Персил сякаш по-добре пере

# 631
  • у нас

Аз съм на същото мнение.

# 632

Аз съм на същото мнение.
+1

# 633
Позволявам си да дам съвет относно течните препарати за пране.От темата за перилните знам, че се предпочитат прахообразните, заради състава.В течните има по-малко активни съставки и производството им е по-евтино, затова напоследък производителите масово рекламират течни и капсули.По-изгодно им е , а се продават на същата цена.Моля мамите,които са купували прах Ариел скоро да споделят каква е цената в Одрин.
10 кг Прах Ариел 35 TL

# 634
Благодаря ти, mimi_vn bouquet

# 635
Как беше трафика на КАПИТАН АНДРЕЕВО  тази събота?

# 636
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Да попитам- съфорумка тук беше писала за евтино лекарство при грип и простуда,но но не си спомням точно името,цената беше около 3 лири и беш Praynigе доволна,Аэерин ли беше,Аферин ли,дано
да прочете и да се включи...

# 637
  • у нас
Hug Да попитам- съфорумка тук беше писала за евтино лекарство при грип и простуда,но но не си спомням точно името,цената беше около 3 лири и беш Praynigе доволна,Аэерин ли беше,Аферин ли,дано

Не съм въпросната съфорумка /но й благодаря за инфото  Hug/, ето това е Aferin /A-FERIN FORTE 650 mg 30 tablet -2,76 лири

# 638
 Вчера на влизане в България на М. Търново беше спокойно. Турската граница минахме бързо , нашите ни спряха и около 15 минути ровиха в багажното на автобуса...нямаше проблем и минахме...
Не съм била  конкретно на пазар,но минавайки през Мигрос  забърсах един Персил 8 кг за 24 лири + бонус 1л Вернел  Peace  и разни други дребни неща  Grinning

# 639
  • Варна и...духом на Босфора

Не съм въпросната съфорумка /но й благодаря за инфото  Hug/, ето това е Aferin /A-FERIN FORTE 650 mg 30 tablet -2,76 лири

bouquet bouquet Heart EyesМного благодаря!

# 640
здравейте  Hug
нахлувам в темата ви набързо, успях да прочета няколко стр., но нямам повече време  Blush
Къде си обменяте валута и  предварително предполагам тук в Бг ?  Hug bouquet

# 641
  • Пловдив
Предполагам, че въпросът ми ще прозвучи глупаво, но все пак ще попитам  Embarassed
На пазарите в Одрин има ли фиксирани цени на стоките или всичко е въпрос на пазарлък? За магазините по търговската улица и борсите за препарати също ме интересува.  Hug

# 642
здравейте  Hug
нахлувам в темата ви набързо, успях да прочета няколко стр., но нямам повече време  Blush
Спорт мен е най добре да се вземи от БГ.Аз вземам винаги от ОББ

# 643
Предполагам, че въпросът ми ще прозвучи глупаво, но все пак ще попитам  Embarassed
На пазарите в Одрин има ли фиксирани цени на стоките или всичко е въпрос на пазарлък? За магазините по търговската улица и борсите за препарати също ме интересува.  Hug

На мен лично не ми се отдава пазарлъка.Пробвала съм веднъж, но търговецът не се съгласи и се отказах.Това за борсата, а на магазините мисля, че цените са според собственика.Виждала съм написани и такива, за които трябва да питаш.

# 644
здравейте  Hug
Спорт мен е най добре да се вземи от БГ.Аз вземам винаги от ОББ

В ЦКБ курсът на лирата също е добър . В момента продават  на 59 ст. ,но невинаги имат лири.

Общи условия

Активация на акаунт