На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 089
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • у нас

Колкото и да носиш със сигурност ще бъдат похарчени.Носели сме по малко и след това се ядосвам че си харесвам доста повече неща от предвиденото.Затова сега вземам около 500-600 /ако не съм набелязала естествено нещо по голямо като сума/ За мен е по добре да ми останат отколкото да не стигнат  Wink В складовете а и на пазарите може и в лв да платиш но определено не ти е изгодно като има предвид курса на лирата

В складовете изчисляват лирата според курса за деня / с точност/. Скоро се появиха и нови складчета и там малко си я позакръглят сумата, но не е фрапантна разликата. На пазара мисля, че само веднъж са ми я смятали точно, иначе я смятат 1:1. Затова там гледам само в лири да пазаря.

Иначе да, колкото и да вземеш пак няма да ти стигнат парите  Heart Eyes Винаги ще се намери за какво да се похарчат.  Grinning

# 691
Винаги са ми вземали 1л за 1л.Никакво смятане на курс.Явно зависи къде ще попаднеш

# 692
  • Варна и...духом на Босфора
 HugБлагодаря за информацията за лекарствата.От близо две години и половина
взимам по поръчка но основно капки и гел за очи,мис Джули ти нали попита. Hug
Едните са  Артелак-с меко л,предписани на моя близка,която водих за преглед в
Иедитепе от една от най-добрите лекарки в Истанбул,завършила и специализирала в  Америка.
Капките са около 35 лири.Вземаме голямо количество и ползвам отстъпка,тоест тук не се пазаря
,ако четете Истанбулската знаете че го правя с успех по пазарите Mr. Green Crazy
Но имам един Мете аптекаря  в любимия Саръйер,слизам на пристанището,отивам при него,поръчвам
и след като си свърша всичките разходки,отивам и си ги взимам.И в Бостанджъ,и в Саръйер,цената е е дна и съща,някой питаше в темата фиксирани ли са цените.Гелчето е около 6 лири.
Много са добри капките.

# 693
  • Бургас
Много благодаря. Ще си запиша името на капките. А гелът за очи как се използва и каква е разликата с капките, защото виждам, че разликата в цената на капките и гела, е доста съществена.

Сега видях, че ги предлагат и в България

# 694
  • у нас
Момичета, вижте опаковките на лекарствата, които сте закупили и споделете коя е страната на производство на лекарствата.

# 695
Видях постовете на makkak с обясненията за лекарствата, но линковете не ми се отварят. Ще ходя до Одрин специално за Ривотрил. Знаете ли дали го има , става с българска рецепта и ако се наложи преглед при техен лекар, колко струва.

# 696
Моля някой да ми препоръча лекарство за болки в ръцете от преумора което да си купя от Одрин

# 697
Ние мислим да отскочим на 30.10 на пазар, но се чудя дали е удачно да се ходи, след като на другия ден ще имат избори? Има ли някой представа?

# 698
Вчера бях  Лозенград, през целия ден валеше, много неприятно и студено време.За първи път ми се случва да видя  Кипа толкова обрана, нищо интересно.Купих и някои лекарства от списъка на нашите момичета,всички са произведени в Турция/ нямах и никакви съмнения/.
Отново,въпреки лошото време бях впечатлена от зеленчуковия пазар.Предлагат се само плодове и зеленчуци тяхно производство.

# 699
Ние мислим да отскочим на 30.10 на пазар, но се чудя дали е удачно да се ходи, след като на другия ден ще имат избори? Има ли някой представа?
Изборите изобщо не им пречат на бизнеса. Турците  са преди всичко  търговци, така че действай!

# 700
Купихме на сина анцуг Адидас от местен магазин за 65 лв, но като материя е добра имитация - хареса ми. Подпитах търговеца дали ще зарежда и дамски и той ме увери, че покрай изборите щяло да има задръствания на Лесово и няма да ходи.
Купувал ли е някой подобни анцузи и на по-ниска цена ли са?
http://www.jordelsport.com/index.php/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0 … -tracksuit-detail

# 701
  • Пловдив
Да определено , колкото и да взема все ще ги изхарча, ако реша, но реших да ви питам за някаква контролна сума, защото нямам никаква идея, а вие виждам , че сте с богат опит.
Значи около 500 лв , което са около 300 лири .

Благодаря  smile3525

# 702
Да определено , колкото и да взема все ще ги изхарча, ако реша, но реших да ви питам за някаква контролна сума, защото нямам никаква идея, а вие виждам , че сте с богат опит.

Благодаря  smile3525

Обратно - 500 лири са 300 лв  Peace

# 703
  • Пловдив

Благодаря  smile3525

Обратно - 500 лири са 300 лв  Peace

oops благодаря за корекцията

# 704
Добър вечер, момичета.
Моля ви не ме нападайте, просто наистина нямам време да се върна назад за да търся точно това което ми трябва. Сега решихме утре да идем до Одрин, но аз съм ходила само един път и то организирана екскурзия и нямам много спомен за пътя.
Моля ви помогнете ми горе долу ориентировъчно. Влизаме от Капитан Андреево и натам ми трябва пътя за складовете... Стигна ли до тях, по нататък мога да намеря и петъчния пазар и главната.
Благодаря ви предварително и се извинявам.  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт