13.03-19.03 - Баба Марта носи чудеса-бебета за цялата тайфа!

• 9 847
  • 268
  •   1
Отговори
# 60
здрасти и от мен поспаланки
здрасти ранобудно весе Wink
много кофти време
много време до дата на /не/очаквана менструация
тъпо Cry

# 61
Как си сладурке? Mr. Green

# 62
  • Варна
Хелоу  Flutter
Гледахте ли бебешкото шоу снощи? Тия двамата Велина и Арно взеха много да ме дразнят  Crossing Arms А Дани и Тошко са големи сладури, бебенцето пък е върха  Heart Eyes

Аз да си кажа мнението за + тест след седем дни - не ми се вярва нещо  newsm78 По-скоро ми мирише на по-ранна овулация (т.е. дните са повече от седем).

# 63
Добро утро, скъпи момичета! Лека и успешна седмица на всички и повече момичета да се похвалят с  EFP Хайде, седмицата почна хубаво - честито на момичетата, които са видели двете чертички, а другите бързо да ги следват!
Голдънче, аз също не бих отказала екскурзията, знам колко е гадно да се разделиш с любимия човек, но една седмица знаеш ли колко бързо ще мине - докато обиколиш всички забележителности, ще трябва да си ходиш и дори няма да ти се връща в България  Wink Надявам се, че те убедихме да заминеш и после чакаме снимки  Hug

Аз вчера непрекъснато превключвах между VIPBrother и "Това е животът", но главно гледахме с мъжа второто и толкова се вълнувахме като гледахме бебето на Даниела и Тодор - толкова сладко човече, а и те са много готини. А мъжа на Антония така ме ядоса - взе бебето за секунда и веднага го даде на едната баба  Crossing Arms и мъжа ми само му се караше  Wink
Хайде, стига толкова от мен. Чао   bouquet

# 64
Добро утро и от мен!
Наистина много време остава до теста, нямам никакво търпение  Embarassed  
Иначе не виждам никаква промяна в мен, освен, че много често ми се ходи по малка нужда  Embarassed , но може и да съм наистинала!

А майката на Антон си гушкаше бебето и изобщо не обърна внимание на това, че снахата няма какво да облече, а като излизаха от родилния бащата ходеше най отзад, а майката сама с бебето отпред! Shocked 
Бебето на Дани и Тодор наистина е голямо сладурче, аз пролях няколко сълзи докато го гледах!

# 65
  • София
Добро утро и от мен!

И ние го гледахме семейно, а мъжа ми направо се просълзи, и само ме гушкаше и се радваше...

И за тези Велина и Арно, така го съжали този французин...тя жена му изобщо не му обясни за какво става дума, и го остави в пълно неведение... ама така е, като се разбират на трети език, очевидно е трудно...

А на Антония мъжа и мен ме издразни, как бутна бебето на свекито...
Моят мъж по този повод каза че много-много шум не иска да има по изписването...  ако родим някога де...ама той си е такъв, не обича суматохите...  

# 66
Ааа , наистина това изписване беше странно. И тоз как му се мръщеше на бебето Rolling Eyes И как няма да се сети да и вземе палто?! Направо ме уби. Усещам,че евентуалното изписване след 120 години ще си го направим като сватбата Laughing А Арно и на мен ми стана досаден. После що не харесвам мъжете французи. Какво се бърка където не му е работата? Айде да беше българин поне да няма нужда от превод...А той не стига,че се бърка, ами трябва и да му превеждат...Да си мълчи там, пък тя да му обяснява вкъщи Rolling Eyes А иначе на другите двама на бебенцето и аз много сълзи пролях , треснал ме е хормонът от ПМСто и сеган а всичко почти рева Laughing
А много ми беше смешнокато вкараха Антония в стаята с многото бебета и тя седи и гледа и се чуди кое е нейното LaughingБързо го позна, де, но на мен ми стана смешно, защото ,честно казано, на мен ми изглеждаха малко еднакви...с тази разлика,че някои по-русички, други по-тъмнички Grinning

# 67
  • София
  bouquetДобро утро мадами  bouquetИли много спите,или много работите CrazyАз преди малко ставам и си викам че ще си пия кафенцето с вас,а то...няма никой Rolling EyesХайде,лек и успешен ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 68
Добре дошла, Ним!
Пожелавам ти бързо забременяване и те съветвам да не предприемаш нищо повече от регулярен секс, след който да си полежаваш поне 30 минути /ако не издържаш така да си спиш/ Тестовете за овулация, мерене на температура и т.н. - няма смисъл да се товариш психически с тези неща... Ако до 3-4 месеца не стане бебето, тогава ще следим заедно с теб признаците ти на фертилност.
Препоръчвам ти да прочетеш темата от модераторите ни Прочети пред ида попиташ. там е синтезирано всичко, което засега ти е нужно.
Успех!!!!!!!  bouquet

# 69
  • BABYLAND
ХЕЛОУ дами!  newsm51
   Аз съм за бой, признавам си, но отказах екскурзията! Тя ще е превъзходна - няколко дни с 5 звезден кораб, луксозни хотели, пътуване и с влак и с рейс, обикаляне на много забележителности!  Embarassed Нещо сърце не ми дава, не знам и аз защо/ вътрешно усещане, което не мога да обясня!/  За компенсация мъж ми ми е обещал разходка с гондола във Венеция /някой ден, надявам се да е скоро/ и м. Май - 10-тина дни в   Германия!
  Благодаря за подкрепата и съветите, ама ги чета чак днес, а екскурзията отказах снощи. Ако вчера имах време да почета какво сте написали, можеше и да се юрна да си вадя паспорт.
 БИМБАЙЧЕ, на мен първият цикъл след спиране на противозачатъчните ми беше на 43 ден! Сега ще е вторият и май пак натам вървят нещата. При мен ову нямаше този месец, но искрено се надявам другият да имам и да се поуспокоя.
   Мацки, дайте идея какво да правя за да пукна проклетиите, които най-вероятно са фоликулярни кисти. Освен коремни преси знаете ли нещо друго? Притеснява ме едната да не е ендометриозна...ужасТ.

# 70
Привет краосанчета  Flutter Mr. Green Laughing
Аз започнах деня си с малко ядове в офиса, но.........неЩа да се ядосвом и спрях да мисля за тях Wink
Пожелавам ви вашия ден да е усмихнат и с хубави емоции.
Аз също гледах ТАКЪВ Е ЖИВОТА- и съм на същото мнение като Вас.
Ним, добре дошла и успех  bouquet
Късмет на всички, които имат нужда Peace
Голдънче, дано да видиш и Венеция и Германия за сметка на Египет и там да стане бебчо baby_neutral
Прегръдки от вече снежен Бургас/ дъжда премина в снежец/ Hug Hug Hug

# 71
Голди,каъде то4но в Германия 6е ходите?Кои градове Wink

# 72
Голди, дано е за хубаво това че си отказала екскурзията. Разбирам те напълно, щото аз две години наред се класирах за стипендия в Атинския университет (месец и нещо обучение през лятото там) и то именно заради Иван...но вярвам че е за добро  Blush За кистите какво да ти кажа...разни билки има, мисля че Лали беше пила, аз не знам баче кои са...Данидан също с билки си беше махнала последната кистичка...ти в момента приемаш ли някакви медикаменти ?
Диме, с тези хранителни епитети- баклавички, кроасанчета...освен да възбуждаш апетита... eat А аз както съм на диета...  Blush

# 73
здравейте поспаланки,
аз какво ли ви наричам така,като аз самата станах в 10.30,хихихи.
Голданче на мен ФФ ми засече овулация този месец,ама кой знае дали наисина е имало.А за кистите,аз имах една функционална и една ендометриозна.Пих противозачатъ4ни 1 месец и функционалната изчезна,но ендометриозната естествено си стои #2gunfire .Аз и затова толкова зор си давам да забеменeя,понеже лекарят каза че ако не успеа да забеменея ще се наложи лапаро.Та затова до 2-3 месеца дано стане бебчо,въпреки че ме стресираха че с ендометриоза трудно ставало-не че преди 5 месеца не забременях от раз със същата тази киста де..... Crossing Arms
Мен днес ми е 24 ден и да си прiзная вече надеждите ми съвсем почнаха да се изпаряват,защото температурата ми е ниска за да има бременност,пък и яйчниcите ме наболяват.Уфф някой може ли пак да хвърли едно око на графиката ми (знам че много досаждам ама се шашкам). baby_neutral
Голданче ако ще идваш във Венеця обади се,аз съм на близо и преди 2 седмици ходих там-разкошно е....
Цунки и успех на всички
newsm10

# 74
Бимбе, хубава ти е графиката, задържа се висока БТ, а  и още ти е 8 ден след ову. Засега всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт