13.03-19.03 - Баба Марта носи чудеса-бебета за цялата тайфа!

• 9 847
  • 268
  •   1
Отговори
# 45
Еовин, много е сладко ! Hug

# 46
Гера, сигурна ли си, че тестът не е за овулация???Ако си бременна - сигурно караш цветна бременност... newsm78 Боже, за първи път виждам такъв феномен.
Честито  bouquet

Благодаря, но мисля че е рано да се честити, не вярвам да е бил наистина положителен, чертичката беше много бледа, след 3 дни мисля пак да направя.

# 47
  • Някъде там...
Добър ви вечер Simple Smile

Рози хич се не помайвай ами стягай багажа. Веднагически давам себе си за пример - бях цяла седмица в командировка на 1800 км оттук, сега ме глезят като за световно вкъщи.

Диме другият месец с нови сили, нали така   bouquet Таман  заедно ще чакаме следващата лелка април месец.

Гера много странно това твоето  newsm78 . Според мен е прекалено рано, за да отчете теста.

# 48
[color=Red]Гера[/color], не знам как ти отчита толкова рано теста, но във ФФ съм виждала графики, на които момичетата са отразявали 7 ден като първи с + тест. Дано да е верен.
Весенцееее, двете чертички трябва да са еднакви, по цвят. това означава, че овуто ти е в следващите 24-48 часа. А ти преди да се тестваш не пий никакви течности 3 часа поне. Ако ти е много разредена урината как да ти отчете правилно бе душко?
Голдънче, марш в Египет. Няма да повтарям, хи-хи Wink
Добре дошли на новите момичета и успех. Hug

# 49
Голдън, присъединявам се към отбора, подавай докюменти за паспорт и стягай багажа Wink. Ще издържите една седмица разделени с мъжо, а после...........после какъв живот:lol:. Пък и това, че ще бъдеш с майка ти е страхотно, ще ви остане един незабравим спомен, сигурна съм Laughing. Мястото е супер, още няма жеги там, така, че хайде разписвам ти командировъчното Wink

Ео, много сладко стихотворенийце Laughing, приемаме го като реванш за неидването ти Wink

Аз за днес оцелях, след като си отвисях по данъчни и банки. Утре ме чака същото в Пловдив. В сряда пак съм тук, а в четвъртък отново в Пловдив. Ако не сте чували за Цветка - миткалото..........е аз съм Laughing

# 50
  • На един клон
Добриутро,дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Добриутро,Хера!  bouquet
Гера,ти да си чела случайно упътването на въпросния тест?????
Даре,да мъ прощаваш,ама от това:
[color=Red]Гера[/color], не знам как ти отчита толкова рано теста, но във ФФ съм виждала графики, на които момичетата са отразявали 7 ден като първи с + тест. Дано да е верен.
нищо не схващам.
Ще ми поясниш ли като за идиот?
Какво значи,че седмия ден на Ц. са имали + тест ли?Преди овуто?

# 51
предполагам че Дара иска да каже че е виждала графики на които 7 дена след овулаziaта теста е отчитал положителен.И аз снощи гледах графики и се натъкнах на такива,но ще си трая кротичко и ще си чакам да ми закъснее като хората въпреки че хич идея си нямам кога трябва да ми дойде пък от там да знам кога ще ми закъснее.Я кажете някоя от вас която е пила противозачатъ4ни,на следващият месец кога ви е дошло? ooooh!

# 52
Здравейте, мили дами!!!
Ео, страхотно е!
Гера и на мен ми се струва доста рано, но дано да е верен. Може овулацията ти да е била по-рано.
Голдънче, стягай куфарите.
А аз  имам 10 дневно закъснение, положителен тест и леко зацапване от вчера. И ми е страшно напрегнато. Все още не съм ходила на лекар, а и мисля че е малко рано. В предишната си бременност за първи път бях на преглед в 5с.

# 53
Ами аз съм го написала малко идиотски, щото готвя и пиша. На седми ден след овуто имат + тест и даже съм се чудила какви са им тестовете на тези момичета, че отчитат толкова рано, като не става въпрос за кръвен тест, а за уринен.
Момичета, тази вечер от 9 часа ще има реалити шоу от `Шейново`.

И честито на тези, с двете чертички, по подробните честитки, като се похвалите официално. Hug

Последна редакция: пн, 13 мар 2006, 18:41 от Дара

# 54
  • София
Мили дами, пиша ви, за да се представя. От скоро с приятеля ми взехме решение, че ще работим за бебе. От доста години сме заедно и всъщност той отдавна иска наследник, но някак си аз не се чувствах готова. С времето и някак си неусетно от дръпната и уплашена, поисках горещо да имаме бебе. И ето ни на стартова позиция! Simple Smile Посетих вече няколко пъти гинеколога си, направихме някои изследвания и сега трябва да действаме. Едновременно се чувствам уплашена и в същото време леко нетърпелива.
Можете ли да ме посъветвате за тестовете за овулация - тези, които се продават по аптеките на какъв принцип са (нямам идея всъщност как работят)? Какво бихте препоръчали - тест от аптеката или мерене на температурата?
Благодаря предварително за цялото съдействие и стискайте палци!  Simple Smile

# 55
Здравей Ним. Аз лично те съветвам и за двата метода/да се ползват едновременно/, така се добива по-ясна представа кога е овуто.
Всичко е систематизирано от модераторите в `Прочети преди да попиташ`. Виж там и ако имаш въпроси питай отново. Приятно четене. Laughing

# 56
  • София
Здрав Ним, аз лично бих те посъветвала изобщо да не се притесняваш за тестове за овулациии и тем подбни, опитайте първо само с любов! Ако нямате проблеми и се обичате през ден, все трябва да улучите Денят...

Ако за няколко месеца на забременееш тогава има смисъл да изчисляваш овулацията.

Успех! И скоро към отчетните!

# 57
  • София
Голдънче, аз съм за Египетската екскурзия...
Толкова ми се иска и на мен да отида до там... ама ... нямам за сега късмета... А паспорта става и за един ден... е, за доста повече пари... ама има и тридневен май...

Салви, честит положителен тест!

Гера, айде даносе окаже верен теста!

На мен пък темепратурата ми о6те си стои, вече четвърти ден, имам някакви симтоми, ама дали са за бременност, дали са за лелка... и аз вече не знам... ама каквото стане... ако не, другия месец пак ще опитваме... 

# 58
Ама Дарка,не съм пила много те4ности преди да се тествам...Най много 1/2 4а6и сок zа 3 4аса...А две 4ерти няма о6е...Остана ми само една ленти4ка.. CryАко и утре не ми от4ете...да ти4ам л zа нови ленти по магаЗините?? newsm78

# 59
Гууутен морген Laughing

Как сте,момни4ета?май о6е спинкате,4е не сте писали..
Аz сека zакусвам пред компа.
Желая ви приятен ден и много усмивки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт