13.03-19.03 - Баба Марта носи чудеса-бебета за цялата тайфа!

• 9 847
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
  • BABYLAND
Едно заспало ЗДРАВЕЙТЕ и от мен!  Mr. Green
  Преди малко дойдох в офиса и се захващам с тъпата ми работа!  Sick Пред голяма дилема съм момичета, майка ми предлага на 25.03 да отидем на екскурзия в Египет за една седмица. Чудя се дали да го направя, тъй като от една страна това ми е детска мечта, а от друга - трябва да сме разделени с милото ми мъжле толкова дълго време. За 10 години е имало само два дни в които не сме се виждали, а сега не знам как ще го преживея толкова време без него.
   Не знам и как ще смогна с работата до тогава...а и паспорт трябва да си вадя, че сегашният ми изтече преди два-три дни.....ще е голям тагадък, ако се реша на това пътуване, но все си мисля, че без него удоволствието ми от тази ескурзия ще е наполовина!
   Дайте съвет защото мигам на парцали и не знам какво да отговоря!
   Добре дошли на новите момичета! Пожеланията ми са никой да не се задържа дълго тук - месец, два и скок в отчетните!
 Heart Eyes

# 31
Добър ден и от мен  Laughing
Тук 3 дни не е спряло да вали и  ужастно направо, никъде не излизам.
Но пък от друга страна времето е идеално за  luvbed  Mr. Green
Желая на всички много хубави емоции и много  EFP
Голдънче няма ли вариянт и той да дойде с вас? Аз въпреки всичко бих приела ...

bouquet

# 32
Голди,ама какво му мисли6 ShockedАко бях на тебе,веднага..Хем е топли4ко,хем 6е релаксира6..А мъжлето 6е иЗтрае няколко дена беЗ тебе..Така пове4е 6е те оцени,като те няма zа няколко дена. LaughingХайе,опаковай куфарите и беж да те няма. WinkИ 4акаме снимки с камилки и пирамидки.. Sunglasses

Последна редакция: пн, 13 мар 2006, 13:22 от Vessito

# 33
...

Голди, абе майка ти да не е спечелила от Треска за злато? smile3521
Вариант 1- отиваш с майка ти  Rolling Eyes
Вариант 2- майка ти размисля и решава да ви подари екскурзията  и отивате двамата с любимия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Според мен трябва да отидеш. Пък и ако се наложи малко да сте разделени, после още повече ще се обичате.

# 34
  • София
 Пред голяма дилема съм момичета, майка ми предлага на 25.03 да отидем на екскурзия в Египет за една седмица. Чудя се дали да го направя, тъй като от една страна това ми е детска мечта, а от друга - трябва да сме разделени с милото ми мъжле толкова дълго време. За 10 години е имало само два дни в които не сме се виждали, а сега не знам как ще го преживея толкова време без него.
   Не знам и как ще смогна с работата до тогава...а и паспорт трябва да си вадя, че сегашният ми изтече преди два-три дни.....ще е голям тагадък, ако се реша на това пътуване, но все си мисля, че без него удоволствието ми от тази ескурзия ще е наполовина!

Цитат
Голди,отивай мила,после ще ми кажеш как е,че и аз планирам да ходиме до Египет WinkАз отказах екскурзия,до Щатите със свекърва ми,точно поради тази причина,да не го оставям мъжа ми,че  за две седмици,щеше да вдигне къщата във въздуха,и вече малко ме е яд newsm12Тамън като се върнете още повече ще се обичате Two Hearts hug Two Hearts

# 35
Тичай, Голди!!!! Как няма да отидеш и точно в Египет...еееееех, и аз искам Money И на мен ми е детска мечта.  Embarassed Хич не му мисли, когато ти се отдава такъв случай. Пък мъжлето...ще се справи една седмица без теб. Гадни са разделите, но рано или късно в живота ви ще ги има за ден, два, седмица... Налага се по разлчни поводи, а и като се върнеш...майкооооо ква лИбов ще падааааа Whistling
А това за паспорта малко като оправдание ми звучи  Naughty Не си намирай поводи да откажеш.
Аз бих заминала, но това си е твое решение, мила!  bouquet

п.п. Къде изчезна леа?! newsm78

# 36
Голдън роуз, аз съм твърдо за това да заминеш!!! Египет е чудесно място за откъсване от всичко. Мисля, че ще ти се отрази добре във всяко отношение! Аз лично съм била там няколко пъти и отнов обих отишла да си почина.  Sunglasses А любимият - 1 седмица ще издържи все някак, а после... секс и страст като за първи път! Wink

# 37
Голди, оправяй куфарите и заминавай ! После ще си се радвате с мъжо ти още повече ! Grinning Wink
А пък аз да ви се оплача... сутринта ни се развали колата, след 2 часа стоене на студа да я оправяме, дойдох на работа в 11ч. , кашлям зверски от 3 дена, от горе на това ме боли ужасно много корема и кръста като преди цикъл, така че явно и този месец ще се размина...  Cry Супер сдухано и тъжно ми е днес.... Cry

# 38
  • София-Лозен
Голденова, айде ако обичаш отваряй шкафовете и започвай с подготвянето на багажерията. Най-важното нещо трябва да бъде камерата, че да наснимаш сичките убавини у Египетско /а там всички знаем, че има кво да се снима/. Бе ти пощуре ли бе, кък така нема да приемеш предложението на мама!

Я виж Ирини колко хубаво го е казала!

А любимият - 1 седмица ще издържи все някак, а после... секс и страст като за първи път! Wink

# 39
Vessito, и аз няма да чакам да ми дойде на 25.03! Моля не ме упреквайте  Embarassed , знам че е много рано, но не издържах и току що си направих тест, появи се много бледа втора линийка, но сега пък си мисля, че не е сигурно и пак ми е търсене и нямам търпение да разбера със сигурност!

# 40
Gera ама кой ден от цикъла ти е че си правиш тест?А знаеш ли преди колко дена ти беше овулазята?На мен днес ми е 23 ден от цикъла и 7 ден след овулазята и вече ме сърбят ръчичките,ама гледам да не се надъхвам много,че после пак ще има рев.
А коя марка тест си прави?
Голдънче стягай куфарите мила,а после ще видиш как лесно ще стане бебето  bouquet

# 41
Bimba24, сигурно е грешка защото не е възможно да отчете толкова рано, първия ден на последната ми менструация беше 28.02. Но нямах търпение, а и все пак един тест струва 2.80лв., така, че не пречи да се пробва  Mr. Green  Марката е Clear Test, вътре има две лентички, които се правят през два-три дни, така, че след три дни ще направя втората.

# 42
Гера, сигурна ли си, че тестът не е за овулация???Ако си бременна - сигурно караш цветна бременност... newsm78 Боже, за първи път виждам такъв феномен.
Честито  bouquet

# 43
Здравейте и от мен Grinning Бях обещала да ви покажа едно стихотворенийце, което е хем пожелание към всички, хем извинение,че не се появих на срещата. Малко е дървено, но така ми е по от сърце, ако тръгна да го оправям , няма да ми харесва толкова Crazy

-Здравей,мила моя мамо,
аз съм още мъничко зрънце в теб,
щом порасна голямо,
ще се родя твое дете.

-Здравей,мило мое чедо,
сега си мъничко зрънце в мен.
Расти, малко мое бебе,
да се родиш на светъл ден.

Света ще промениш с първия си вик,
ще хванеш здраво в малките ръчички
(още от най-първия твой миг)
на мама сърцето,на татко, на всички.

По-добри ще ни направиш,
вече мислим само за тебе.
Не искам да ни оставяш,
Роди се здраво,мило мое бебе.

# 44
Привет локумчетааааааа Mr. Green
Желая Ви -една красива и пълна с чудесни новинки седмичка.
За съжаление на мен тази седмица ми започва с лелка Sad, сутринта ме посети Confused..но с нови сили гледам  Simple Smileнапред Laughing
Голдънче, според мен е много хубаво да отидеш да се поразведриш с други емоции в друг свят с друга култура и като се върнеш да си релаксирала и .......към бебчо Mr. Green Аз така като бях една седмица в София на обучение и като се видяхме с мъжо......... Blush, но и на нас ни беше мъчно един за друг и ние не сме свикнали да се разделяме и да ти кажа резултата мнОООООго ми хареса Mr. Green
Дано да вземеш правилното решение за теб  bouquet
Прегръщам ви всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт