Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 924
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
I тук порция поздрави за Google 76 за невероятния и спортен хъс да бяга след травма и за чудесното класиране!

Кой каза био градина!?! От моята в неделя + чистене по двора съм с мускулна треска от кръста до колена - няколко часа работа само уж!

Ще се отчета с късна тренировка, че имам 2 бр във ваканция (а навън е 6С и вали!!)  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Всъщност бягам виртуално Бостънския маратон  Mr. Green това за отчет не се ли брои!

Вижте с какъв финален спринт завърши този маратон!!!
https://youtu.be/_JKDM-tsK1g

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 20:32 от Agent Provocateur

# 736
Google 76   bouquet Grinning  bouquet честито ,браво на теб !!!
Доотчитам се с ден 1 от антицелулитната на Павла .

# 737
И аз днес съм бегачка  Grinning.

Отчитам много серии клекове и напади през деня, че сутринта нямаше време за тренировка.

На обед направих едно въглехидратно ПРЕ-зареждане Mr. Green.
Трябва да ви призная, че така безобразно не съм се хранила дори и на Великден - тестено и мазен ориз на едно хранене - ужаСт! Но пък беше вкусно  Blush

Реших вечерта да изгоря известна част от поетите въглехидрати с бягане. Имах доста енергия и успях да избягам двойно повече от обикновеното. Доволна съм  Peace!

# 738
Вив, и аз съм на твоето мнение, е таз диета, на това чудо Червенкова май не й е удала много резултати. Моят приятел я гледа (а той не тъп - писател и журналист) и казва, че хич не ни трябва да ни демонстрира тези диети Wink Поне още 40 трябва да свали.

Момичета, изследвах си хормоните на щитовидната жлеза. Но всичко си е наред. Руми ми качи тези килограми. Аз съм по-друг организъм. Силовите не ми действат така отслабващо.
Почвам си, което ми действа най-добре - Били и тичане.
А как на тези години се свалят 7 кила ooooh!

# 739
Ще ме принудите да се информирам каква е тази тренировка на Павла. За сега ще реанимирам тихичко с една салатка и ще се опитам да си изпрося един масаж. Храната ми напоследък е лоша и недостатъчна а тренировките... Да кажем, че си добавям винаги по нещо от себе си след всяка откакто пудовката попадна в ръцете ми. Нямам апетит и се храня на сила втори ден. Да бях праснала един детокс поне.

# 740
  • UK
Здравейте дами Simple Smile

Да поздравя Гугълчето и тук за смелостта  Peace

Днес от мен тренировка нет.

Исках да ви питам, какво имате предвид като казвате детокс? От какво се детоксикирате точно?

# 741
Jerry, ти направо си невиждан случай  Shocked Добре де, до сега не разбра ли, че качваш?! С тия 7 кг би трябвало да не си влизаш в дрехите, толкова ли не го осъзна? Извинявай, че така, ама.. не мога да повярвам.

Друга програма със силови тренировки следвала ли си? На мен 90ДП ми подейства стягащо, оформящо. Не мерих мерки и килограми, но очевидно имаше промяна в тялото ми и по дрехите.

Да не би храната да ти е идвала в повече? Каза, че не си оправила яденето.

Малко по-късно нова тема, момичета..

# 742
  • Пловдив
Здравейте дами Simple Smile

Да поздравя Гугълчето и тук за смелостта  Peace

Днес от мен тренировка нет.

Исках да ви питам, какво имате предвид като казвате детокс? От какво се детоксикирате точно?
 hahaha   chef Анджък. Аз бих го направила , де, ма за отслабване. Лидсито какво ще отслабва, един Ггоспод знае.
Гуги , честито и тук, страхотна си! Обаче, не се претоварвай,почини си, пък тогава пак.,Той организма не случайно те топи.  bouquet
Джери , и аз съм така със силовите, окръглям се, но... Все пак 7 кг. Месец много ми се виждат да е само Руми. А и тя май дава и кардио. Може и друготл да е, дано свалиш бързо.
Лека вечер.

# 743
Не ща да отслабвам, Любче, но да се възползвам от липсата на апетит, да остържа 8-те стомаха дето тъпкаха какво ли не покрай и малко след празниците.

# 744
Ден 6 & 8 от БодиРок днес. 

Ден 1 без джанк и захар (не говоря за захарта в плодовете, разбира се).  За малко повече мотивация се регистрирах за един 10к след 2 седмици и 1/2 маратон след 8 седмици, след това море  hahaha  ТиЛи, така де, няма само храна да обсъждаме, време е да минем да тема море   Sunglasses

Търся си съмишленици за една мадърела в Сноумас в края на август Thinking ... anyone?

Селскостопанската дейност съм я предписала на ММ, че не мога навсякъде да огрея  Crossing Arms Аз имам лош навик да се товаря с домашни задачи и реших малко да тропна с крак.  Юли/август месец сте канени на розови домати  Peace

Гугъл, поздравления за постижението!  Пази се все пак  Hug

Agent, мислих си за теб тази сутрин докато слушах за маратона #BostonStrong

Jerry, дано намериш бързо разрешение на проблема.  Ще свалиш килограмите, важното е, че другите показатели са добри  Hug

# 745
Момичета, изследвах си хормоните на щитовидната жлеза. Но всичко си е наред. Руми ми качи тези килограми.

Jerry F, говориш за качени кг, но не споменаваш нищо за мерки? Там каква промяна имаш?
И на мен ми е интересно тези кг какъв произход имат, но се съмнявам само Румяна да има вина за това. Храненето е от голямо значение, а то изцяло зависи от теб. Със сигурност допускаш някаква грешка newsm78.

Аз за първи път чувам някой да е качил кг с Румяна Rolling Eyes
На повечето хора, които познавам "Румяна им е свалила килограми" (позволявам си да ползвам твоя израз)  Grinning.
Скрит текст:
Моя приятелка свали 30 кг от теглото си за малко повече от половин година - без да спазва някаква определена диета  - само с ограничения в храненето и редовни тренировки от сайта на Румяна 5 дни в седмицата. Тя и досега прави само тренировките от ниво 1. Така й харесва.

В едно се съгласявам с теб - човек трябва да тренира това, което най-много му харесва и толкова, колкото да се чувства щастлив. Не можеш да постигнеш добри резултати с треньор, който по някаква причина не ти допада или на когото не вярваш безусловно. Сигурна съм, че ще направиш нужното и ще промениш резултата в твоя полза Peace.

# 746
https://youtu.be/ILYG8SpQRWs
Това бързичко за корем го пепоръчвам и го направих преди вечеря в два кръха, заедно с едно десетминутно пак на БодиРок.
Калориите ги доведох до 1300 (даже маалко под тях) и се чувствам добре. Зарибих се и аз да меря и смятам  Joy

И аз не вярвам само от тренировките на Руми да се качат толкова кила или те трябва д са на мускул и трябва да си станала бая мускулеста Wink

# 747
Егати и 7те килограма мускули!  Laughing Laughing Laughing

# 748
За днес цяло тяло от р90х плюс.

Гугъл, браво на теб!

# 749
Момичета, ние с моя приятел ядем чисти грани. Доколкото може в България. Ходим и мама ни зарежда и с птици и друго месо. Аз до толкова съм алергична към салами, изкуствени храни и у нас никога не се  купува. Чипсове, кроасяни у нас е забранена територия.  Ние сме на ВМХ. Да забелязах, че нашишкавяма, но имах прекалено много работа. Да не би да ме почва климактериума Crossing Arms

Та, Мери, нищо не казваш да си направим една хубава среща. А, какво мислиш Heart Eyes Аз живея близо до теб Heart Eyes

Леле, сега се сещам, че не ми дойде на 8.04

Общи условия

Активация на акаунт