Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 936
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Хахаха, Вив- има такава, 30 банана на ден  Joy

# 721
Да дам отчет за почивните дни - събота час и половина йога виняса, неделя - чистене Simple Smile Храната беше добре до снощи, когато заоблизвах една лъжица с мед. Май бая съм поблизала щом кантара сутринта показа плюс 600 гр  Rolling Eyes
За днес:
 закуска - смути от 1 банан, 2 ябълки, 30 гр орехи, 4 с.л. домашно кисело мляко, 2 с.л. овесени ядки и канела
обяд - зеленчуци на фурна. Доста като количество и вид. За остатъка от деня съм планирала шоколадови мъфини /яйца, извара, мед, какао и рожков/. Те ще са след тренировката. За вечеря -  огромна салата. Тренировката ще е за крака и дупе.
Честити прически на Симпа и Рейн.
Би, за твоите мерки бих убила  Heart Eyes
...Някога и аз бях едрогърда. След две деца съм само дебелогъза  Mr. Green
Сиска, супер сте  Hug
Скрит текст:
Мисля, че се познаваме задочно. Ако те интересува, ще ти пиша на лични от къде  Wink
Люба, и аз много се ядосвам когато хората въобще не се замислят за начина си на хранене. Особено пък болен човек и то от нещо толкова сериозно. Би трябвало да са се информирали за превенция и профилактика чрез хранене много отдавна.  Whistling

# 722
  • София
Йоя, струва ми се, че протеина ти е много малко, а това ти пречи на отслабването, освен ако умишлено не избягваш поради други причини де. Извини ме за непоискания съвет, дано не съм ти досадила  Hug

Дилс, е те тва е диета за мен  Mr. Green Ама си представям на финала с колко отгоре ще съм  Joy

И на мен Червенкова не ми се видя изобщо отслабнала. А каза, че е свалила 20 кг.
И как това не е диета с лишения? Напротив. Толкова лишения са, че направо е адско.

# 723
  • 1st floor
Ягодка, страхотна снимка! Grinning
Отчитам сутрешно кардио на гладно - 35 мин. на кростренажора с 35 км/ч (или поне така показва). Всичко по мен беше мокро, доста пот се изля. Сега потегляме към Клисурския манастир над Банкя, а довечера ще се метна на втората тренировка от Т25.
Хубав и слънчев ден от мен!!! Hug

пиеш ли някакви хапчета за по-бързо изпотяване? Shocked
Не. Защо? Laughing

# 724
Вив, правих детокс и сега захранвам след него, та още не съм стигнала до месцето Wink

# 725
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за гръб, в трисетове+ кръгова за бицепс, 4 кръга, 40 мин.

Джули, най-добрият вариант за протеин наистина е без какъвто и да е вкус, но така си подслаждам живота с ваниловия, че не ми се иска да се отказвам от него.  Mr. Green

Мама Мил, бързо да се възстановявате.  Hug

Мис Дрийми, отчет-ден 3, аз съм един ден след теб.  Mr. Green

Спорни тренировки!

# 726
  • София
Йоя, ясно  Hug

# 727
  • UK
СветиHug  тъкмо се чудех на мен кой ден ми е аджеба без чабати и шоколад! Mr. Green Ясно, ден 4.

Аз пък ще чакам новата тема да си пусна отчета от днес и мерките след 13-седмичния ми микс с Джилиан Mr. Green 

# 728
Не, още не съм, но ще си купя! Един бидон теглих, хахахах  Joy
Joy
Аз теглих 2х5 кг гири. Не ми беше удобно с постелката или одеало, нямам гладък под Sad + йога ден 16 с Лесли.

30 банана на ден много хубаво ми звучат! Аз съм банана гърл  Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Joy

Мисс, ще си почакаш  Mr. Green

# 729
Ще се отчитам, а ще дочитам когато мога  Wink
Изпълнено с темповете на девойката с гири петици, сунг и клекове с 10кг.

Довърших с половин час йога... ама друг път  Mr. Green
Ще се запази за ден за самостоятелна тренировка - https://www.youtube.com/watch?v=R17RFguPMVw

# 730
Сега се сещам, че пак при Гала гледах и "диетата" на Китаета преди повече от месец някъде. Та обясняваше този велик ми ти спец, как за обяд се хапва пилешко филе задължително с... кетчуп  Joy Joy Joy
Големи образи гостуват на Гала, доста често си се смея с глас сама в нас.  Crazy Но никой не може да задмине Папазова, тя държи палмата на първенството от години!!!  bowuu

# 731
  • UK

Мисс, ще си почакаш  Mr. Green

Не бързам Party  Поне ще е днес, нали newsm78 Hug

ТиЛи, не знам за Папазова каква е историята, но аз наскоро гледах при Гала този с кленовия сироп с черен пипер ooooh! И една от клиентките му - тя не беше хич в час, ама както и да е, ...
Гала защо не вземе да покани Руми примерно!!!

# 732
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ауу, не съм се разписвала 3 дни и сте изписали света. Аз 3 дни се отдадох на мързел, разходки по плажа и много агне6ко  Whistling
От днес съм на поне 3 дни детокс с много магданоз (е как да остана назад от дружината  Laughing), само зелении и мазнини от авокадо, бадеми и тахан.

Зизу, липса на време, а и доза мързел са при4ините да пи6а само на английски в блога си  Crazy Отдавна не съм публикувала, въпреки 4е имам производство, 4е и успе6ни експерименти, но или забравям да измеря и да запи6а рецептата (при мен винаги вси4ко е на око) или нямам време да го облужвам този блог изоб6то  Tired. Трябва да се поправя.

Последните страници не съм ги 4ела, после 6те 4ета като се успокои на работа.
За днес скромно от4итам 7 км ти4ане и супер серии с изтласкване на лост и суингове.
Имам желание да наблегна на ти4ането и да се поспра със силовите малко....за сега такъв 6те е планът, 6те видим колко 6те го спазя. Мисля да правя по 1 силова на седмица и то за цяло тяло. Останалото да е ти4ане, ехх.. ако мога и йога и ТРХ.

# 733
да се отчета и аз.
Днес беше първият ми ден с Ripped in 30 към обяд и сега тъкмо направих и едно 15 мин клипче (бях дала линк напред от popsugar fitness.
По принцип ще правя Ripped in 30 шест пъти в седмицата,а когато имам време и не съм уморена и отпаднала ще си правя и едно от тия 10-15 минутни.Отделно ходя и се прибирам пеш от лекции (само ако е рано сутрин-преди 10 или вали съм с автобуса). други движения нямам.
усешам краката,корема,гърба горе че са с лека мускулна (от тая с която можеш да си тренираш,но си я усещаш по време на тренировка).особено в краката (аз за корема ми е дерта, ама там по няма мускулна)
надявам се да имам резултати и след 30 дни да се похваля.
Разбира се и след това ще правя упражнения,поне докато почна работа. (там тя самата ми работа си е като тренировка за мен  Laughing )

# 734
Да взема да се отчета и аз, че забравих темичката.  Mr. Green

Отчитам за вчера първото ми бегачно състезание евър, планинско - 12 км с 630 м денивелация и яко баири. Завърших 4та (на по-малко от 2 мин от третата) и наистина съм много щастлива, защото до последно мислех, че ще съм от последните, все пак там бяха много хора, които си тичат редовно планинско по състезания, а аз съм съвсем новобранец.  Blush 

Днес: 1 час при Юли тренировка. Уча се да се набирам, но ще е голям зор и е голяма излагация.  Laughing

Миналата седмица тичах 38 км (за седмицата) и имам намерение да продължа така. Отрази ми се добре, а и нощното тичане ми стана голямо хоби. Стопила съм се, обаче. Така си го усещам поне. Ходих наскоро да си меря % телесни мазнини с биоимпеданс и ми казаха 14.8%, което е доста под нормата (май). Трябва вече да наблегна на яденето, че да мога да издържам. 12те км вчера ми дойдоха доста, а те първа съм планирала едно състезание - 27 км планинско тичане. Трябва си енергия ей, не става само с трениране.

Общи условия

Активация на акаунт