Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 940
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Отчет за събота BURN 500 CALORIES IN 45 MIN и след това 20 min Advanced Total Abs Workout с Кристин Къри. Направо се разбих , в неделя имах мускулна треска къде ли не , най-вече на корем и ръце . Тази сутрин отчитам първа тренировка от Боди Шред , 50 клека , 50 напада и 30 суйнга с 6кг.
Реших всяка сутрин (стига да имам време) да правя допълнително като ги редувам дупе и корем .Да видим до къде ще я докарам.
Ягодка накой ти беше казал "рецептата" за безбюстие. Преди да забременея има голям бюст и си мечтаех за малък - на 12 г съм сложила сутиен и го махам само когато спя. А сега след 2 деца май ще минавам на чашка Б, да не говорим че сега скоро децата ме гледат гола докато се преобличам и едната ми казва-"Мамо ,твоите цицки са дълги" . Много гадно ми стана ,но е истина малки но и по-дълги , и пак съм винаги с нагръдник. Абе угодия май няма.
Привет на новодошлите. Спорна седмица на всички.

# 706
След около 2 седмици почивка около Виена/Великден почнах пак. Вчера бяха краката и дупето и днес имам мъничко мускулна треска. Довечера ще е кардио + корем, пък да видим колко ще издържа.   Blush

Идеята, че имам само още около месец, в който ще мога да тренирам преди да замина за бригада, някакси ме мотивира и дори да ме мързи, си ходя с удоволствие.  Mr. Green

# 707
  • София
Тиквичките пълнени с просо станаха страхотни.  Heart Eyes И изобщо просото ми допадна като вкус .

Аз не съм някакъв страстен фен на "модерните супер храни", но за разнообразие са добре дошли.

Люба, то не може само с ориз и картофи трябва да има разнообразяване в менюто.

# 708
Какъв хубав ден за боди бийс бълк легс! Отчет от мен за днес.
А иначе най ми е тежко, най ми е болно, когато някоя от вас се оплаче от голям бюст. Бюстът, дори и малък е там за да създава неудобства. Затова предпочитам да прелива, отколкото да преживявам ПМС, бременност, кърмене и дискомфорт при подскачане заради боски тип "5 стотинки под балатум".

# 709

За миналия 14 февруари мъжа ми ми подари актова фотосесия и фотографа като прати снимките мъжа ми зяпна-той ми изчистил стриите от корема Blush целулита и лицето ни ми ги беше пипал, обаче си представи по рекламите какво правят Simple Smile

Ъъъъ къде точно видя целулит на тях снимки?
Аз най накрая се регнах във фитнеспала, вече няма мърдане, ще си имам всяко прегрешение черно на бяло  Laughing
За днес час зумба, размазваща, треньорката реши явно да си платим за почивката по великден, на мен ми връчи 2кг гирички да си подскачам с тях. После половин час разни упражнения с ластик за ръце и крака.

# 710
Привет момичета  Hug

Отдавна не съм се отчитала, но успешно привърших първият месец на Insanity Max 30. Понеже тренирам предимно вечер след работа, в деня, в който трябваше да започна втория месец (може и да звучи смешно) цял ден умувах какво ме очаква. Щото първата част не е шега работа, а какво оставаше за втората. Но за мое щастие не е чак толкова невъзможно. Не казвам, че е лесно  Naughty, но все пак успявам да го изпълнявам добре. Иначе откъм резултати след първия месец отчитам -1 см на бедрата, на другите места нямам промяна. И аз като Harmonie* имам 1.5 кило отгоре спрямо началото на програмата, но пък толкова добре и стегната никога не съм изглеждала. Както каза ММ, дупето ми останало една шепа  Laughing.
Притеснявам се ако тръгна сега да свалям килограми, дали няма да разваля постигнатото  Thinking. Голямо постижение за мен е, че вечер спрях сладкото. Ако не броя протеина след тренировка (който е с вкус на шоколад), не ям нищо друго. Остава и на работа да съм така стриктна, но понеже сме много хора в офиса, все някой има повод и естествено носи разни изкушения.

Много бих искала да споделя ето това супер надъхващо послание:

Поздрави от мен и спорТна седмица

# 711
И аз днес ще съм на Бодишред. Уикенда бях почивка. Ядох много и вкусно, не е за казване тук.

Аз знам приказката Don't drink your calories, във връзка с това че вместо едно изпито сокче или количка, може да си хапнеш нещо на същите калории, но доста по-засищащо и здравословно.
Не мисля, че същата приказка важи за супите.

Също си мисля, че и лимецът, и пшеницата си съдържат глутен, а и еднакво количество въглехидрати, така че не виждам с какво лимецът е за предпочитане, освен вкусови качества в някои хлябове. Тук набира скорост старият сорт невидоизменена пшеница - камут. Даже в пицарията оня ден имаше вариант с тесто от камут, мислех да взема да пробвам, но забравих (сигурно от глад  hahaha).

Другото, което се чудя тия дни, е каква е разликата между рожков и какао. В смисъл какаото си съдържа и минерали и си е полезно. Каква ми е файдата да взимам рожков, освен отново по-леките вкусови качества?

Също имам една колежка, която все се лута на различни режими. Последната й констатация е, че тя без сладко не може. Затова ще яде просто по-малко основна храна, защото тялото й има нужда след всяко ядене да хапне шоколад. Whistling

Поздрави на всички и хубав ден!

# 712
Ох, няма да ви казвам какво пресипване, мерене падна, да видя колко ориз ми се пада на една купичка  Blush hahaha Само ориза сметнах в калкулатора. Копривата, моркова и лука няма как, а и нужно ли е?
От салатата (маруля, магданоз, домат и маслини) сметнах само маслините... Имам някакъв спомен, че зеленчуците не ги смятате... (Дано не, дано не   Praynig)

Аз за това не се качвам на кантар, защото очаквам покачване на цифрите, заради мускулната маса, а това би ме разстроило  Tired

Любче, много хора предпочитат "удобните" диети, за да не направят лишенията си ежедневие. Всмисъл три дена няма да ядеш мляко, ама пък ще ядеш вкусни пържени картофки, по възможност от заведение, да са изпържени в палмово масълце, да са овъргаляни във прекрасните пикантини, но да се мислиш за хитър, че можеш д отслабваш и да си ядеш ония "забранени" неща...  Sick

Осъзнавам, че хубавата храна ми излиз по-скъпо, но пък ми спестява евентуално скъпо лечение в бъдеще от евентуални щети  Tired ММ е много слаб и си мисли, че като има бърз метаболизъм може да яде всичко, но започва да му се отразява много лошо на стомаха и предпочита да дава много пари за лекарства, отколкото сутрин да изяжда една лъжица тахан, да закуси овесени ядки (купува си разни саламки)... Поне се научи да пие алоето и хубав пробиотик, че иначе ще се гърчи от болки.

# 713
Мари Лин, хич не смятам зеленчуците аз, остава и с тях да се тормозя Simple Smile
А беше питала и за калориите. По едно време фитнеспала ми даде да ям 1800 калории. Ок, като си дал, ще ям  Joy Смених опцията с честотата на тренировките на по-малко и сега ми ги спадна на 1570. Макар че и ръчно може да си направиш колко калории искаш да следваш. Гледам да не минавам 1400. 1200 са много малко за мен, а 200 калории са си 200 калории. Работя ли за отслабване, още не съм разбрала  Grinning

# 714
Юхууу, понеделнишки Руми ми разказа играта..днешната тренировка е от тези максимум повторения на малко упражнения за време...е, тренирах с 10 кг, досега не съм (освен като ходех на Боди пъмп, ама то е друго), та...не си чувствам ръцете..добре, че днес ми е ден 21 на Лесли, та си поспахме  Joy
За закуска ядох кисело мляко с извара, банан и ленено семе. Ама то едно бебешко бананче, та след тренировката си хапнах още един. За обяд ще си хапна спаначени кюфтенца с киноа и сирене, мммм  Heart Eyes Heart Eyes

# 715
Дилянка, да не си си купила нови тежести  Crazy

Още не съм тренирала днес, малко по-късно. Аз май ще пропускам всяка 7ма тренировка с Лесли, не ми се спи  Joy

И аз закусих извара с банан, много хубав крем се получи Grinning
А някой случайно да знае колко калории има в нискомаслената извара на Pilos от Лидл? 0,2%, 250 гр. Няма никакви други данни на опаковката  Crossing Arms

# 716
Не, още не съм, но ще си купя! Един бидон теглих, хахахах  Joy

# 717
Ягодка, страхотна снимка! Grinning
Отчитам сутрешно кардио на гладно - 35 мин. на кростренажора с 35 км/ч (или поне така показва). Всичко по мен беше мокро, доста пот се изля. Сега потегляме към Клисурския манастир над Банкя, а довечера ще се метна на втората тренировка от Т25.
Хубав и слънчев ден от мен!!! Hug

пиеш ли някакви хапчета за по-бързо изпотяване? Shocked

# 718
  • София
Ох, като казахте банан, в момента така да ми се яде банан  Crazy Направо ще умрА, както се казва. Ама съм си го планирала за довечера  Mr. Green Толкова пък да обичам банани ... чудя се ако направя някоя бананова диета, да си карам само на банани  Mr. Green дали няма да е нещо тип Ваня Червенкова  Joy

# 719
Ох, гледах я и аз Червенкова при Гала, като обясняваше за монодиетата с пържени картофи  Joy И пак ще кажа, на МЕН не ми се стори никак отслабнала  Thinking

Зеленчуци и аз не меря.  Peace

И аз засега съм екстра с яденето, фитнеспала ми дава  още над 800 калории да поема.

Лидзи, увеличи неудобствата правопропорционално с размера на бюста  Tired

Общи условия

Активация на акаунт