Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 942
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Ами измислям някакви модификаци... Някои упражнения доста се изненят така, ама пак е по-добре от нищо. Топка имам, ама няма кой да ми я надуе  #Cussing out Упражненията на тези страничните лостове, например това с повдигането на краката за корема, се качвам на шкафа на детското легло, хващам с отстрани и повдигам краката. Натоварването не е същото, ама... Или на масата с подпирам с ръце и се набирам. Тежести нямам никакви и изпилзвам само бутилки и една туба с вода. Скачам "на въже" без въже... И така хаха

# 691
  • София
Мари Лин, ами вкарваш всички продукти и количества във Фитнеспала, то ще ти даде общото количество калории и след това вече си преценяваш колко порции ти е цялата супа/манджа, и съответно какво количество от нея си хапнала. Аз така си мисля, че би било правилно да се изчисли калорийната стойност на течните неща. Аз не го правя това нещо, като ям манджа или супа си преценявам малко наизуст, като на око гледам колко е месото и колко зеленчука и така ...

# 692
  • Велико Търново
Сиска, как да не става само с мазане хаха загледах вчера една реклама на Нивеа за антицелулитен...крем или душгел, даже нв видях какво е и една изпъната секси мацка и казват нещи от сорта на "никога не е било толкова лесно"... Викам си тая мацка от колко сладкиши се е отказвала и колко пот е проляла за това тяло, те ще лъжат, че е лесно... И заради подобни реклами, които ни промиват мозъците си мислим, че става...

За миналия 14 февруари мъжа ми ми подари актова фотосесия и фотографа като прати снимките мъжа ми зяпна-той ми изчистил стриите от корема Blush целулита и лицето ни ми ги беше пипал, обаче си представи по рекламите какво правят Simple Smile
Аз ползвам козметика от високия клас и смело мога да кажа, че никой стягащ или антицелулитен няма ефект "уау" сам по себе си. Основното е правилно хранене и спорт, а продуктите са само подправката Simple Smile Simple Smile

# 693
Мари Лин, Вив ти е казала как прави. Ако готвя за няколко човека и вътре има ориз, после деля по равно. У дома много се забавляват с мен, особено като правя макарони или спагети или елда... Смятам суровото количество като калории и накрая като станат, примерно 765 г и аз "Мамоооо, я раздели 765 на 3"  Joy Joy Joy А когато излезе някакво число като 135 г и наще веднага "Ама само толкова ли ще ядем? Аз не искам да умирам от глад, искам да се наям"  Crossing Arms И като им го напълня с печени чушки, кисели краставички, маслини, домат, сирене и не могат да си ги изядат  Grinning Grinning

А това за супите и Руми не е вярно, и аз имам супи в режима Simple Smile нещо си останала с грешно впечатление Simple Smile

# 694
Тили, много хубаво, че обръщат внимание на храненето на децата.

Наистина на храненето се обръща изключително внимание. Разбира се, никой не ти казва какво да слагаш или не в кутиите /е, на Малкия Госпожата е забранила всякакви шоколадови бисквити и т.н. и аз, съответно, се съобразявам с нея, но се оказва, че доста родители не го правят/. Навсякъде може да се намерят разпечатани, къде във вид на плакати, или просто А4 листа инфо с идеи за здравословна храна.
Отделно, в по- големите класове често идват разни известни за региона готвачи/ Шеф и им говорят за здравословно и балансирано хранене, показват нагледно какво и как, в какви количества за съответната възраст и т.н.  Peace

# 695
Пфф тя една тенджера, цял казан, как ще разделям не знам хаха
Може пък и да съм в грешка за супите, щом всички го казвате...сигурно другаде съм го прочела и съм останала с погрвшно впечатление  Peace

# 696
Мари Лин, ами аз рядко готвя такава супа, каквото ти имаш предвид. Обикновено е само пилешко и зеленчуци, примерно, или крем супа от зеленчуци. Не слагам фидета или ориз, за да ми се налага да го смятам така.

Пък копривата я слагай в хладилника. За една седмица нищо няма  да й стане  Peace

# 697
  • Пловдив
.Мари лин , не, права си, казала го е наистина. Но с оглед на това,че супата дава измамно чувство за ситост, а е реално с малко калории. За това съветва да се внимава, за да не се намалят драстично калориите. Но, аз пък за това харесвам супите, надуваш се, а си поел разумно количество калории.
Кой каза просо , сетих се, вчера слушах един стар бг пекар. И той говореше за лимеца, как всички са полудяли по него, като някаква секта. И като бил малък майка му хранила с лимец кокошките. И си има лимеца име - фуражна пшеница, хахахаха. Много смешно, но и тъжно ми стана как рекламната машина успя да го превърне от нискокачествено жито в супер храна, съответно скъпа. За това ме е яд. Ясно ми е,че хората, обвиняващи глутена за всички земни беди, уважават лимеца заради почти пълната липса на този белтък, но... Тъпо е. А вчера ходихме в Гурме Пикадилито , там имаше едни корени, избяга ми името, и моя мъж вика, най-бедните хора в съответните държави се изхранват с тези корени, ние тука им искаме 6 лв. За кг,пък и ги считаме за гурме. То същото е и с киноата, ма да не зачеквам въороса.
Отчитам Кардии Чалиндж. Таз седмица ми е писледната за повторителен, другата вече смятам да продължа пак втория месец. А и вече да имам сили за втора тренировка. Днешната тренировка на Руми ме впечатли ужасно, ще в вмъкна някой ден, ако мога,още днес.
ТиЛи, за пореден път, само заради нешата,които учат децата ти си заслужава да ти завиждм къде живееш. Страхотно! А тук темата за образованието е болна, тежка, жалка и нещастна.
весел ден!

# 698
Кой каза просо , сетих се, вчера слушах един стар бг пекар. И той говореше за лимеца, как всички са полудяли по него, като някаква секта. И като бил малък майка му хранила с лимец кокошките. И си има лимеца име - фуражна пшеница, хахахаха. Много смешно, но и тъжно ми стана как рекламната машина успя да го превърне от нискокачествено жито в супер храна, съответно скъпа. За това ме е яд.

Ееееее, не! Това не го знаех! Прекрасна маркетингова стратегия!  Outta Joint
А това с корените- може бедните да ги ядат, ама да се докара от другия край на планетата /ако са някои по- екзотични/ до Гурмето, знаЙш ли ква логистика е?  Laughing

# 699
Здравейте ,след шестдневна апатия и нищонеправене вчера реших да започна лека полека да се поизлюпвам от това състояние с ей това кратичкото
Скрит текст:

За днес отчитам Bob Harper - Beginner's Weight Loss Transformation 
Скрит текст:

За целулита на мен ми се струва ,че след като започнах да тренирам ,стана повече  Close предполагам извадих скрития наяве .п
Правя пилинг с кафе и вакум масаж с каквото масло имам под ръка ,за стриите и за кеф какаово масло .Ето и тренировките на Павла против целулит За хляба ,какъв и най-добре да хапваме ?

# 700
  • София
Днес се разкъртих направо, много съм доволна.
Отчитам си ден 29/ 90 ДП и Кардио 1 от Скини Руулс-а на Боб.

Илиана, ако можеш да караш без хляб, най-добре. Ако не можеш - може би някои пълнозърнест или тук момичетата хапват някакъв без брашно, немски, но не знам какъв е.

Люб, мале, машина, машина ... от къде тази сила, направо не знам ... че и малки деца гледа ... Жена чудо си ти, възхищавам ти се!  Hug

# 701
Здравейте.

Отчитам Синди - Shape your body, 1 ден от предизвикателството на Дрийми и 1 ден от режима на Румяна, който си избрах.

Освен това отчитам 57,1 кг  Shocked, това прави около 5 килограма повече за два месеца тренировки. Измерих обиколките и там имам плюсове, но най-странното е че не изглеждам напълняла и не се и чувствам така....Приятели, които не са ме виждали от известно време ми казаха, че съм отслабнала..не знам какво става, но както и да е. Няма да го правя на голяма драма, но 57 килограма не съм била от 4-5 години сигурно.
Довечера ще направя още една тренировка, но този път с група.

# 702
  • София
Хармони, при мен се случи същото, когато почнах да тренирам.
Започнах на 50 -51 кг, и за три месеца станах 53 кг. Добре че се бях снимала в началото и се сетих, че бих могла да се снимам отново и да сравня снимките. Оказа се, че мишелините ми ги нямаше, а кг бяха с 2-3 повече  Laughing  Направо се успокоих Simple Smile
Мускула се уплътнява и изгражда, докато при не спортуващ човек е мек, изяден и атрофирал.

# 703
  • Пловдив
Виви, ти пък машина, такъв съм плужек  ooooh! , а да ми говориш, че аз съм, а ти да направиш Румси плюс Бобчовото изчадие с бърпита... леле, леле  Hug
Ох, влизам да се оплача, аз казах вече на ТиЛи, ма и на вас, че да ми олекне. Онзи ден се видяхме с едни приятели, мъжа беше преди година и половина на 90 Дневната диета и отслабна за три месеца с около 20 кг. Веднага след това обаче се оказа , че има тумор в бъбрека и му махнаха бъбрека. Както и да е, за тази година след това той малко по малко МНОГО се отпусна и пак си е качил килограмите. И онзи ден жена му, която е изключително твърдоглава, ама всички й вярват и си ръководят живота по нея /например казала, че е хубаво да се пие топла вода сутрин на гладни и всички други пият, като ги питаш що, ами щото еди кой си каза, казала, че ей такива упражнения в леглото ваят фигура и правят тези 4 смешни упражнения всяка сутрин, докато спят и се надяват ,че ще имат хубава фигура/. Както и да е, та много въодушевено ми обяснява, че от понеделник ще слага мъжа си на диета. Коя, мислите? Монодиетата на Ваня червенкова! Полудях направо и й казах, че  това е най-тъпата диета на света и да подлага болен човек на такова нещо е голяма глупост. И тя обаче спори с мен, че ония плужек Ваня била мнооогооо отслабнала. Ами викам то с всичко можеш да отслабнеш, брате, въпроса е как и после какво... Отделно, аз, без да съм била такова прасе като тая, отслабнах също с 20 кг. за три месеца и без глад...  Ама не съм аз капацитет, а Ваня, щото я дали три пъти по телевизията , а и добре звучи да отслабнеш за 12 дни... Не знам, толкова съм ядосана. И не знам как да ги накарам да разберат тези ограничени хора, че организма иска всичко - и протеини, и мазнини и въглехидрати. И като ядеш два дни картофи какво? ма можело и пържени  ooooh! много хубаво било. Офф, още ме е яд, ама ... хората са изключително глупави, ограничени и много много много се влияят от разни неща, които четат и гледат, без да мислят. Sick И така. Ама нищо не мога да направя, надявам се тази седмица да се видим и ще й предложа да пише на Руми да му направи на човека режим. Но няма да се съгласят, за съжаление. Пхууу. Оплаках се.
Изчезвам, че имам работа, а и да отчета плюскането до сега - закуска протеин, обед кисело мляко с голяяма шепа орехи. Снакс следобед мисля фреш грейпфрут, за вечеря се надявам да се огранича със салата и варени яйца. Трябва няколко дни да съм по-ограничена от плюскане, че ако ви кажа вчера какво ядох, а завчера, а по-завчера...  #Cussing out

# 704
Вивиан, добре че ми припомни - и аз се снимах в началото. Довечера ще накарам скъпия да ме снима и ще видим какво става. Иначе, аз си се харесвам в момента. Да, имам още доста да работя, но целулита ми се изчисти изключително много, ръцете и рамената ми се оформят добре и най-важното - чувствам се страхотно. Знам си и грешките - храненето, но сега ще наблегна на него. (аз това го разправям от два месеца вече, но пуста лакомия   Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт