Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 949
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Canada
julie___ , svetty1980, благодаря ще го потърся. И аз предпочитам да няма въглехидрати и да е изолат. Не, че ще е чист протеин, но поне да не е чисто нишесте Wink

# 676
  • Велико Търново
Добро утро Simple Smile Simple SmileСъвсем по първи петли направих аеробната тренировка от Румяна и http://www.fitnessblender.com/videos/build-a-booty-workout-27-mi … tt-and-great-legs[/url] Simple Smile
След малко тръгвам към залата, където мисля да направя корем и рамо  Simple Smile
За стриите дългогодишния ми опит в аптеката показа, че няма продукт, който да ги премахне. Една от представителките си прави лазер за премахване на стрии, избледняха, след това маза с фитоластил гел на Лиерак и сега е с бледи стрии.
Новият продукт на бг пазара Био ойл, който го дават да прави чудеса и премахва стари белези и стрии, които са с  10 годишна давност..мисля да го пробвам Simple Smile
За целулита Лиерак имат силни продукти, но както казвам на всички клиентки с мазане само не става и те ми се сърдят Blush
Храната ми за днес ще е отново режимна и ще започна деня с лъжичка сусамов тахан.
Хубав ден и успешна седмица на всички! Hug

# 677
  • Лас Вегас
svetty1980, аз за това минах на plain, иначе на вкус най - много ми допада шоколадовия.

# 678
Ах, какъв уикенд!
В събота ходихме на ски ... Свеж сняг, сравнително топло, децата караха добре, нямаше много хора ... абе просто мечта! Аз бях толкова щастлива, ходихме на черните писти, после по едни бампс, после между дърветата ...  но, оказа се, че много хубаво не е на хубаво ... Голямото чаве попадна в един дълбок сняг, падна, кракът му се завъртя и сега е с патерици  Sad  Няма нищо счупено, но явно е разпънал нещо.    Вече официално закрихме сезона  Rolling Eyes

Днес 5 мили бягане + йога за бягане.  Ето тази - много ми допадна:   https://www.youtube.com/watch?v=of2spyCtUkw

Дрийми, прекрасна идея!  Аз зарибих ММ, нали и нас ни чака море след 2 месеца  Flutter

Ягодке  Hug  Няма "здравословен" начин за намаляване на бюст.  Кофти е, разбирам те  Hug А има ли начин да смениш роклята?  Все пак важното е да се чувстваш добре в нея!

# 679
Ripped in 30 , week 2.
Тази Джилиян направо ми разказва играта на китките.
Успешна седмица!

# 680
Гръб и рамо.
Кис. мляко, круша, протеин, магданоЗ.
Запарва се в кана шипков чай в компанията на лимон, сушени зърна нар, листенца мента.  Blush
Нещо последните дни прекалявам със солта. От днес ще се старая да я вкарам в регулация  Laughing
Mamma Mil , тих завид за снега и... добре, че е малкият дявол това с детето.  Hug Море след 2 месеца? Това сякаш аз съм го писала  Mr. Green

# 681
Сиска, как да не става само с мазане хаха загледах вчера една реклама на Нивеа за антицелулитен...крем или душгел, даже нв видях какво е и една изпъната секси мацка и казват нещи от сорта на "никога не е било толкова лесно"... Викам си тая мацка от колко сладкиши се е отказвала и колко пот е проляла за това тяло, те ще лъжат, че е лесно... И заради подобни реклами, които ни промиват мозъците си мислим, че става...

Аз отчитам тренировка пълен провал... Почнах три и не ми харесаха и ги изкарвах до средата, на края се ядосах и се разтегнах хаха днешната на БодиРок много смотана и скучна, отворих някакво пиио да видя какво представлява, ама не смогвам да видя на тела какво правят, а там се сменят бързо и накрая някаква бърза за дупе, ама се отказах, че много лека ми дойде и реших, че само си губя времето.
Хубав ден от мен :*

# 682
Mari Lin, защо не изсушиш копривата или пък не я прибереш във фризера?

# 683
Здравейте,
 от мен днес - йога с Ейдриън за бегачи - загрявка, но се оказа, че е студено навън и се отказахме от тичането и направих ниво 3 на 30 days shred на Jillian. Ако довечера е хубаво времето (и имам такова) ще ходим да направим някой друг км. на стадиона.

Успешна седмица  Hug

# 684
  • 1st floor
Сутрешна тренировка с Шон - Total body circuit. Измори ме доста. Вечер явно ми е по-лесно с тренировките. Довечера, ако имам време, ще направя нещо за горна част с гири, че взеха да прашлясват вече. Mr. Green

# 685
Mari Lin, защо не изсушиш копривата или пък не я прибереш във фризера?
За дългосрочен план, да, ама мисля тия дни да я оползотворя. Поне до края на седмицата се надявам да издържи. Още стои в торбичката, ама май ще я прибера в хладилника най-отдолу, поне да не се спарва. Ама се чудя дали не юоже да се "предозира" с нея хаха Да взема да стана много жеУезна Grinning мисля поне отвари за пиене да си правя, или сурова на смутита и салати... Ще видим  Thinking

Мери, да те питам как изчислявах калории на готвени неща? Знам, че ти си ги вписваш. Реших да последвам примера ти и си свалих сега едно приложение на тела, извадих кантарчето и вписах до тук 1 портокал, 1/2 кисело мляко, овесени ядки и сусамов тахан... Обаче на обяд ще си хапна от копривената супичка, в която има и оризче  newsm78 от Руми знам, че течните калории са друга работа и тя съветва да не се ядат супи, ама...  Thinking
И друго, на тоя калкулатор си пишеш годините, килограмите и ръста и колко кила искаш да станеш и ти дава желателни дневни калории, които ми изчислява над 1500, а тука вас ви чета някакви 1300-1400макс... Thinking никога до сега не съм се интересувала от това  Blush

# 686
  • 1st floor
Най-вероятно ти изчислява необходимите калории за деня. А тук момичетата ги намаляват, за да отслабнат.  Laughing
Защо Румяна не препоръчва супи? Shocked newsm78 Какво им е на течните калории?

# 687
Ами не помня точно защо не ги препоръчва, помня, че като четох напътствията за режима пишеше нещо от сорта да се избягват или да се прави гъста супа... Не че го спазвам...особено таратор лятото никой не може да ме спре да ям. Почти само на това преживяваме вечерите  Rolling Eyes

# 688
Защо Румяна не препоръчва супи? Shocked newsm78 Какво им е на течните калории?

Защо си останала с такова впечатление? Напротив, в моите режими си имам супи и съвети понякога кое как да замествам със супа.  Peace

# 689
  • София
Картинката с порциите и аз хубаво я сложилх тук, но да взема и да я спазвам няма да е зле. Simple Smile Тили, много хубаво, че обръщат внимание на храненето на децата.
Mari Lin, тези тренировки на БодиРок не са ли с много инвентар. То май трудно и да се модифицира. Иначе интересни изглеждат.

Днес добре се потренирах.
-тренировка 11 (БР)
- 5 Minute Workout #6 - Cardio And Chest - Зуска
- ден 6 от 14 Day Amazing Abs Challenge

След събото-неделните ми забежки  с храната днес трябва да влизам в ръце. Ще правя пълнени тиквички с просо за обяд. Просо ще ям и готвя за пръв път.   Дано се получи - да не остана гладна за обяд. Confused

Общи условия

Активация на акаунт